Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6060 Dátum: 12 szep 23, 17:11:24 » |
|
Nekünk az általánosba a reggeli mellé volt nagyon finom tea, le is lógtam érte nem egyszer 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6061 Dátum: 12 szep 23, 17:11:57 » |
|
Akkor cseréljünk  Legalább nem kell suliba mennem ,tavaly 1 héten voltam csak beteg...áhh remélem az idén többet az leszek xD Bár van amikor meg full betegen azt mondtam,inkább mennék suliba ,mint hogy szenvedjek.Mindig a másik a jobb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #6062 Dátum: 12 szep 23, 17:15:04 » |
|
Napi 6-7 gramm C-vitamin, sok folyadék, vöröshagyma/fokhagyma nyersen és két nap alatt el is múlik a nátha. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6063 Dátum: 12 szep 23, 17:20:04 » |
|
Ne beszéljetek már ételekről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6064 Dátum: 12 szep 23, 17:24:50 » |
|
Akkor beszélhetünk az időjárásról is, az sokkal izgalmasabb.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6065 Dátum: 12 szep 23, 17:26:12 » |
|
vöröshagyma/fokhagyma nyersen Ne beszéljetek már ételekről...
Neked ez étel?  Mondjuk az éhezőknek minden az. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6066 Dátum: 12 szep 23, 17:27:05 » |
|
Oké,itt egy kis szellő jár ,de semmi extra.Viszonylag tiszta az ég,tehát esőre,és szélre nincs kilátás.Felétek?xD
A menzás téma is szóba jött .:d
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6067 Dátum: 12 szep 23, 17:33:50 » |
|
Ja tényleg, az előző oldalon volt arról is szó. El is olvastam, csak utána, amikor láttam hogy szabálytalan hsz nincsen, azonnal töröltem is az agyamból. xD Kell a hely másra.
----
Egyébként meg mindegy, a vidrák úgy is csak halat esznek. Ez az elárvult vidrakölykökre is vonatkozik, gondolom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6068 Dátum: 12 szep 23, 17:39:31 » |
|
A menzás tea nálunk is isteni. *.* Bár..már vagy 3 éve nem vagyok menzás, de ez a szokás gondolom nem változott.  Örök kedvenc nálam a cukros, citromos túró, kenyérrel. *w* Nálunk az idő enyhén felhős, vastag pulcsiba el lehet lenni. (:
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #6069 Dátum: 12 szep 23, 17:42:29 » |
|
Egyébként meg mindegy, a vidrák úgy is csak halat esznek. Ez az elárvult vidrakölykökre is vonatkozik, gondolom.
Ennék én is halat, de szerinted, ha nincs itthon kenyér, akkor hal van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6070 Dátum: 12 szep 23, 17:47:14 » |
|
Akkor fogj egy botot és menj ki horgászni. Közben tanulhatsz is, a kettő még csak nem is zárja ki egymást. Így, mire végzel, már nem leszel éhenkórász vidra se és a kémiát meg a szavakat is tudni fogod.  (Csak kenyered nem lesz továbbra se, vegyél sört, az folyékony kenyér.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6071 Dátum: 12 szep 23, 17:49:37 » |
|
Ilyen kaják ,csak nálatok keleten szokás enni.? Tejfölös kenyért,még túrós kenyeret sem szoktak enni erre fele :O Csak körözöttest.Bár ,van ahol meg a paradicsomos káposztát levesnek titulálják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6072 Dátum: 12 szep 23, 17:53:01 » |
|
Nálunk nagyon finoman főznek, de a higéniával van a probléma. Ezért sem vagyok mostmár menzás.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6073 Dátum: 12 szep 23, 18:05:12 » |
|
vöröshagyma/fokhagyma nyersen Ne beszéljetek már ételekről...
Neked ez étel?  Mondjuk az éhezőknek minden az.  Jaa füstölt szalonnával, pár szelet kenyérrel az... Többet is ér mint a tévében reklámozott tejbepapi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6074 Dátum: 12 szep 23, 18:08:56 » |
|
Nem nagyon tudom, milyen lehet az a túrós kenyér, de mivel nagyon nem is hangzik jól, inkább passzolnék. A tejfölös kenyér viszont nagyon finom kaja, amennyiben minden hozzávaló friss. Bár nekem lekvárral az igazi.  Csak nem éhezel kolisként/albisként (nem tudom pontosan, hogy melyik) Saphi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|