SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #6045 Dátum: 12 szep 22, 21:07:46 » |
|
Én ma dél előtt Nagycenk-en voltam de dél után itt voltam. Most este meg Doctor who-t néztem.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #6046 Dátum: 12 szep 22, 21:29:16 » |
|
Azt majd megnézem ha lesz hozzá sub (angol tudásom még a régi  ) Nagycenk az (de ismerős a neve) hol is van? 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6047 Dátum: 12 szep 22, 21:59:50 » |
|
Igen Sabakunak igaza van. Bár gman-re annyit így utólag reagálnék ha már az imént elfelejtettem, hogy: igen valóban egy állat vagy.  Bár megértem, azt hiszem engem sem nagyon érdekelne a dolog, de azért ahogy előadtad...
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #6048 Dátum: 12 szep 23, 06:40:39 » |
|
Nagycenk az (de ismerős a neve) hol is van?  Soprontól nem messze. Akkor felhozok egy témát: -Ki mit csinál a szabadidejében?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #6049 Dátum: 12 szep 23, 07:09:49 » |
|
Amúgy énis észrevettem,hogy alig irtak a naruto témarészlegbe Katasztrófa.  Mindjárt felvágom az ereimet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6050 Dátum: 12 szep 23, 07:29:26 » |
|
Alszom. Alszom. Alszom. Alszom. Hm.. vajon ha ugyanazt a szót írom le négyszer, akkor az fórumszabályzatba fog üt... ja, semmi, megoldódott a probléma.  Amm...úgy, ja, tényleg nagy a csend mostanában, de gondolom, vannak ilyen időszakok is, vagy... vagy ez már az Apokalipszis előszele volna? Tök jogos a kérdésed, tia. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 23, 07:30:33 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #6051 Dátum: 12 szep 23, 07:54:29 » |
|
nekem is programom volt  Egész nap  dzsímen azért te nagy állat vagy 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6052 Dátum: 12 szep 23, 08:15:33 » |
|
Na én meg mondhatni félig már nem élek.xD Ez a hülye betegség..Egész nap fuldoklok, meg olyan hangom van, mint egy traktornak.  Nem tudom, hogy holnap hogyan fogok én suliba menni, de majd csak lesz valahogy. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #6053 Dátum: 12 szep 23, 10:33:30 » |
|
én is rekedt fazék vagyok jelenleg de valószínű, hogy csak mert koliban túl száraz a levegő... ráadásul ma barátom is felkeltett a telefonhívásával hajnali 10:27-kor  am én igyekszek itt létezni, csak nincs mire reagálnom, szóval csak ilyesmi hsz-ek tudnak születni általam, valamint mellette még igyekszem más merre is orientálódni pl. csütörtökön edzés után voltunk Ritámmal forrócsokizni este, péntek este találkoztam más barátokkal, tegnap meg kiruccantunk a szobatársnőmmel, meg a cserediákommal Esztergomba
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #6054 Dátum: 12 szep 23, 15:59:58 » |
|
Énrajtam lehet h kijött valami náthaféleség.  Amúgy meg tegnap este (éljen a szabadnap/este) jó "korán" feküdtem le (hajnali fél 6-kor),és csak olyan 1-2 óráig akrtam aludni, de fél 5 lett belőle (d.u.), amit a d.e. furkáló egyénnek köszönhetem a lépcsőházban (hogy én mennyire nem szeretem a szomszédaimat, a legszivesebben kilőném őket 1 rakétán a Holdra, vagy az nem jó mert túl közel van, lehet h a Mars kéne  ). 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6055 Dátum: 12 szep 23, 16:53:54 » |
|
Én ha kicsit náthás avgyok, megiszok nap 2-3 bögre teát, alszom plusz 1-2 órát és másnap kutya bajom  Most is csináltam magamnak egy tök finom tejes Chi-i teát csak simán mézzel. Ez az egyik mániám, egy egész polc a konyhaszekrényben tele van mindenféle teakeverékkel:D Filtereset ritkán iszok, de pl. a Pickwick Málna az jóféle.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6056 Dátum: 12 szep 23, 16:56:29 » |
|
Énis imádom a teákat.A kedvenc talán a fekete tea,vagy tök mind1 milyen csak sok citromlével legyen  Kegyetlen jó.Hnap megint kezdődik egy hét...Hát fuck yeah! -.-'
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #6057 Dátum: 12 szep 23, 16:57:57 » |
|
Én a citromos napközis teát imádom, meg a barack tea és igazából még egy csomó 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6058 Dátum: 12 szep 23, 17:03:33 » |
|
Tyűű, Lina, azt én is imádtam menzás koromban.  A tejfölös kenyéren kívül az volt az egyetlen, amit jól csináltak meg. Nátha? Megfázás? Orrdugulás? Láz? Én évek óta nem voltam beteg.  (De frankón!)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #6059 Dátum: 12 szep 23, 17:05:58 » |
|
A tejfölös kenyér nem ismerős de tuti finom volt Én tavaly sokat voltam beteg de idén remélem jobb lesz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|