gman
|
 |
« Válasz #6000 Dátum: 12 szep 17, 18:44:50 » |
|
Pécs, Jakabhegy, látogatókat nem fogadok. A tanár azt is mondta, hogy volt egy APEH ellenőr, aki megtükröztette magát, csak azért, hogy meg tudja büntetni az orvost, ha nem ad számlát. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 17, 19:21:42 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6001 Dátum: 12 szep 17, 19:34:26 » |
|
Na, gman, szép, most elvárod, hogy pakoljak ki és ne menjek?  Az a másodtisztes ajánlat pedig megfontolandó, igen megfontolandó, hm..  Sok csicskám lesz nekem másodtisztként?  És kérlek, ne kövezzetek halálra, kedves One Piece fanok, de nem tudom, mi az a Grand Line. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #6002 Dátum: 12 szep 17, 21:45:34 » |
|
Nekem is kéne egy ilyen tanár xD Ugyan Niku, akkor köveznénk meg, ha láttad már láttad volna az One Piece-t, és úgy nem tudnád, mi az a Grand Line  De ezt a hiányosságot sürgősen pótold, mert a végén azon veszed észre magad, hogy dzsímen fedélköz-súrolóvá fokozott le.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6003 Dátum: 12 szep 18, 17:16:42 » |
|
Nem fokozok le senkit. Niki amúgy is menő a hajképességeivel és a mérgező masnijával.  Am Niki, alattad van a harmadik tiszt, a szakács, a navigátor, a hajóács, az orvos és a zenész. Feletted pedig az elsőtiszt és én, a kapitány. Egyenlőre te vagy az első a csapatban, szóval még nincsenek alattvalóid, de várjuk jelentkezésüket. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 18, 17:22:16 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
NOFeketeMeitn
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6004 Dátum: 12 szep 18, 17:30:56 » |
|
Sziasztok új vagyok itt és kéne egy kis help a sony vegashoz :S nem tudom az str filet hozzá adni a videóhoz ha tudna valaki segiteni az irjon nekem ide -> bauerricsi94@gmail.com ra ha lehetséges 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #6005 Dátum: 12 szep 18, 17:32:46 » |
|
Ah olyan jó, hogy ma reggel 6kor keltem este 6ig a suliban voltam... na jó volt néhány 1 órás szünetem ami alatt visszatudtam jönni a koliba enni, elmehettem lefénymásolni a mikrobiosz labor könyvet... hasonlók... de most épp nincs kedvem tanulni holnap reggelre...  de legalább azért jó ez a nap mert ma is edzéssel kezdhettem *-* Szia! üdvözöllek a fórumon én nem tudok segíteni, de esetleg http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=75.0 itt próbálkozz
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #6006 Dátum: 12 szep 18, 17:36:29 » |
|
E-mail-t nem fogok írogatni. A sony vegas(az olyan mint az After effect vagy az a Cinema 4D másolata) Mert tudom, hogy valamelyik-é és hát mázlid van mert pont most jöttem fel. Tudok segíteni valószínűleg. Ja és nem olvasok vissza annyit. Sajnos mostanában nincs időm a fórumra max hét végén de addigra meg egy csomó hsz lesz annyit meg nem olvasok vissza.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6007 Dátum: 12 szep 18, 17:37:40 » |
|
 Niku nem ez/ő volt a hősnőd? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6008 Dátum: 12 szep 18, 17:42:53 » |
|
Abban a legénységben amiben benne van Niki, egy ilyen Brook féle szerepet szívesen betöltenék a hajódon gman.  Yoho-ho-ho ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 18, 17:47:17 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
NOFeketeMeitn
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #6009 Dátum: 12 szep 18, 18:01:15 » |
|
ts en nem tudnánk dumálni h kell ezt ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #6010 Dátum: 12 szep 18, 19:36:45 » |
|
Mérgező masni?  Ezt meg hogy értve?  Az én masnijaim igenis kikérik maguknak ezt a fajta hátrányos megkülönböztetést.  Aztaaa, mennyi csicskásom van elméletben.  Készítem a hüvelyk és a középső ujjamat, mert egész nap csettingetni fogok velük a kis csicskáimnak. xDD Amúgy remélem élvezitek, hogy nem értek ebből a Brook-os poénból semmit. De úgy semmit.  dreamfolow; hogy Nikunak hívhasson, csak Sabaku rendelkezik annyi menőséggel és jófejséggel.  Uuu, amúgy nagyon bírom ezt a metálos Aranyhajat.  Én zöld hajjal láttam, és több tetkóval, de úgy is tök vagány volt, gondolkodtam is rajta, hogy kiteszem avatárnak, de... hm, nos meggondoltam magam végül. ^^ Jaja, SzG, sajnos...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 18, 19:41:56 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #6011 Dátum: 12 szep 18, 19:42:24 » |
|
Hát lehet jobb is ha nem érted. Yoho-ho-ho. Skull joke.  Nézd emg a one piece-t és megtudod.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #6012 Dátum: 12 szep 19, 11:23:47 » |
|
Hát Niki, ha nem mérgező, akkor legyen tüzes, fagyos, elektromos, szonikus, vagy egyéb királyságos, mert az én hajómon csak az erősek szelhetik a kalandok tengerének habjait. Yohoho. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #6013 Dátum: 12 szep 19, 15:37:29 » |
|
gman, én szívesen csatlakoznék a hajód legénységéhez  Üdv hosszú nevű idegen
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #6014 Dátum: 12 szep 19, 18:20:32 » |
|
Jaja, SzG, sajnos...
Ez utal mi a baj? Már az is az én hibám, hogy nem érek rá? ja és Lina majd valamikor feljönnél msn-re? (tudom, hogy PÜ-be kéne de ott már írtam) gman: Szint úgy csatakoznék!  hello NOFeketeMeitn!
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|