Az embert ösztönszerűen hajtja a kíváncsiság, ha akarnánk, se tudnánk úgy tenni, mintha "nem érdekelnének a dolgok".
Autine, akkor én ha összeütöm a tojást a Nagyi titka rétesliszttel, abból
ez lesz? Csak mert hiába csapkodom itt a tojásokat meg azt a buta zacskót, nem jön össze sehogy se. ^^ Az instant kajáról alkotott véleményed pedig akkor lesz igaz, ha felsorolod nekem pontosan, de igazán pontosan és tételesen, anyagról anyagra, hogy mi is van a Maggi bögrés leveses bögrés levesében, addig szerintem ez nem kajának fog számítani. Igaz, úgy néz ki, mintha,... olyan az íze, mintha,.. már-már be is csaphatna, de á, nem, attól az még vegyibombának minősül a szervezetem ellen, nem kajának.

Tudod, mi az igazi kaja?

A rántott csirke, amit anyu tegnap vágott le, majd ma rántotta ki, (béna szó következik) köretként pedig a krumpli, amit én kapartam ki a kertből a két kezemmel. Najó, nem is, hanem ásóval igazából, de azt a két kezemmel fogtam.

Ez kaja szerintem.
gman, meddig fogsz még rajoskodni azzal, hogy mestere vagy férjkorod óta az ételkészítésnek?

Mondjuk szerintem irtó viccesek, aranyosak ezek a kis kirohanásaid, de azt azért ne gondold, hogy olyan nagyon ritka az a férfiak körében, aki ne lenne teljesen önellátó a konyhában. Sok srác tud sütni, főzni.