Ayumichan
|
 |
« Válasz #5145 Dátum: 12 aug 20, 21:35:07 » |
|
Itt legfeljebb csak leírni tudná. Én is elénekelhetnék vmit de lehet h kikészülne a banda (amilyen "szépen" énekelek), úgyh szerencsétek h itt csak leírni lehetne. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5146 Dátum: 12 aug 20, 22:20:48 » |
|
A jampiskodás nálunk menőzést, vagánykodást, felvágást jelent, de lehet hogy máshol teljesen mást. Volt is egy gyerek, akit Jampinak becéztünk. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5147 Dátum: 12 aug 20, 22:26:14 » |
|
Igen, jobb helyeken ezt értik ez alatt... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #5148 Dátum: 12 aug 20, 22:31:38 » |
|
Látom nem egy nagy Fenyő Miklós rajongó népség vagytok... Így nem értitek.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5149 Dátum: 12 aug 20, 22:46:14 » |
|
Hát én se vagyok Fenyő rajongó (a modern elektronikusabb rock híve vagyok), de ezt a jampi dologra ezt az "Elvis stílust" érted? (Ilyen ruhák meg hajak.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5150 Dátum: 12 aug 21, 14:29:16 » |
|
Neirda, tényleg Debrecenbe fogsz jönni? Hova? Melyik sulit nézted ki magadnak? Kár, hogy jövő szeptemberre nekem már hűlt helyem se lesz itt, de azért... hm, örülök neki.  Nem láttál hullócsillagot? Pedig a hétvégén rengeteg volt ám belőle. Jó, hát nem rengeteg, de én kapásból láttam vagy 4-et. Szóval olyan nagyon nem volt az ritka dolog, a titka, hogy ilyennek légy a szemtanúja, a türelem és a szerencse persze. Jó lett volna elkapni egyet.  Hanii, veled pedig azt álmodtam, bocsi, hogy így utólag, hogy táncoltunk, és az osztálytársaidnak (a fiúknak) pedig rohadtul bejött, ott tapsikoltak, meg füttyögtek, meg ilyesmi. Fura álom volt, de jól éreztem(tük) magunkat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #5151 Dátum: 12 aug 21, 20:10:52 » |
|
Nálunk a hétvégén falunapok voltak, és hazafele jövet az eget bámulva sikerült megpillantanom egy hullócsillagot. Iskola.. én nem csak ez ellen, hanem a hazamenés ellen is tiltakozok. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5152 Dátum: 12 aug 21, 21:04:15 » |
|
Igen Niki, hogyha minden jól megy akkor jövőre már ott kezdem a tanévet.  Egyébként a DE Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziumba fogok felvételizni.(: Láttam hullócsillagot, 14-et.^^
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #5153 Dátum: 12 aug 21, 21:41:08 » |
|
Hűű Niki, ez egy jó önbizalom növelő álom.  Egyébként érdekes hogy táncoltunk, mert én nem igazán tudok. :'D Sajnos már 5 éve hogy abbahagytam. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5154 Dátum: 12 aug 22, 13:01:32 » |
|
ÁÁÁ itt Miskolcon olyan meleg van h kikészít. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #5155 Dátum: 12 aug 22, 14:30:05 » |
|
Balcsin is  Szóval nem sokára futok a vízbe 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #5156 Dátum: 12 aug 22, 14:37:46 » |
|
Egész pontosan milyen táncról van szó, tündérke? Mert egyébként mi csak úgy spontán lötyögtünk, semmi... kötöttség stílus, típus, fajta szempontjából, hanem csak úgy ütemre, ritmusra ráztuk, érted. Kossuthra?  Az rohadtul jónevű suli, remélem, felvesznek oda. Onnan könnyebben bejutsz a jobbféle egyetemekre, főiskolákra, már ha.. vannak ilyen terveid 13 évesen.  Bocsi, de ilyen "idősen" én már csak így tudok gondolkodni. Remélem, sokat kívántál akkor. ((:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5157 Dátum: 12 aug 22, 21:18:02 » |
|
Én is remélem.  Azért is szeretnék oda menni, mert nagyon jó a képzés, és onnan szinte "nyitott" minden egyetem bejárata, hogyha jól csinálod a sulit.(: Igen, kívántam. ^^ Itt is nagyon meleg volt. De amennyire tudtam, kihasználtam a jó időt. 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #5158 Dátum: 12 aug 23, 00:42:40 » |
|
Jó ez az ava Niki olyan a stílusa mint az első avádnak. Itt annyira nagy meleg nem volt. Tegnap hoztak fát, de kevesebbet mint amennyit ígértek  Apáék olyan könnyen átverhetők látszik hogy nem kriminál pzihológusok mint én. Vagyis nem a fát nem tegnap hozták hanem én tegnap pakoltam csak későn kezdtem így besötétedett elég hamar. Reggelre meg apa már bepakolta pedig most pakolgattam volna egy keveset ha már mást nem csinálok. Meg tegnap a kezem is elvágtam vmi üveggel az ujjbegyemet sztem egész mélyen még az a szeencse hogy így befelé vágta nem lefelé. Mondjuk le úgyse vágta volna annyira nem mély még mielőtt azt hinnétek xD csak így nem olyan gáz mintha a lapos oldalán lenne ^^ Meg ugyan ezt az ujjat egy szúnyog úgy meg csíípte hogy reggel mikor felkeltem szó szerint fájt akkorára dagadt.  Már nem gáz az sem. Ui: Ja meg a te avád se rossz SzG de nem tudom mijazzz  mijazz? de sokan vannak amúgy most a fórumon.. rossz ezt látni, pedig délelőtt elég sokan voltak mondjuk a 3/4-e naruto mangában. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 23, 00:45:28 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #5159 Dátum: 12 aug 23, 00:58:17 » |
|
Uhh itt most majd meg sülök 1 szál pólóban is. (teljesen kitakarózva alszok és arra kelek h megsülök). Amúgy jah a Naruto mangában most elég nagy az adatforgalom (szeretem az izgalmas fejleményeket). SzG avatárja meg amit ábrázol az 1 "Dalek" fajnevű földönkívüli létforma és a Doctor Who-ban fordul elő. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|