drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4560 Dátum: 12 aug 04, 15:10:53 » |
|
Háát... Szerintem UFO-t láttál Masashi.  Most nézem a batmant, de mozis, szóval elég ratyi így. Majd megnézem egyszer rendesbe is.  De amúgy jó hosszú film 2.5 óra. Most tartok a fele körül. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #4561 Dátum: 12 aug 04, 15:17:48 » |
|
Uchihamasashi: UFO Én a streetdance 2-őt néztem.  Nem batman meg pókember. Várok inkább a jobb minőségre. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4562 Dátum: 12 aug 04, 18:51:55 » |
|
Hát sikeresen megérkeztünk, már voltunk a parton és már sikeresen leégtem egy kicsit na nem baj majd belejövök.^^ Hú kígyósnéni, a papámmal ugyanez történt meg 3 napja.. A kutyák ugattak, kiment,meglátott egy nagyobb fényes dolgot, ami néha kicsit elmozdult, aztán eltűnt. Szerintem valami ufó. :S xd
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4563 Dátum: 12 aug 04, 19:10:12 » |
|
Aha halál komoly, énis tökre meglepődtem amikor írtad, mondom lehet hogy ugyanazt láttátok, de aztán néztem hogy te ezt nem 3 napja észlelted hanem ma, szóval kezdek mégjobban megijedni. Már nagyon nézegetik a Földet. xd Remélem nem áll szándékukban felrobbantani. Én még sok mindent szeretnék csinálni az életben. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4564 Dátum: 12 aug 04, 19:35:20 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4565 Dátum: 12 aug 04, 19:35:39 » |
|
Ismerős érzés. Már gyerek korom óta vágyok az űrbe, csak az a baj h nem fog összejönni soha.  Űrutazásra úgyse lesz pénzem  , meg akadályoz az a fránya gravitáció is h feljussak. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4566 Dátum: 12 aug 04, 19:47:01 » |
|
Elég ha csak arra gondolsz h a Föld a Naphoz képest is milyen parányi (nemhogy még a kozmoszhoz), de már nagyon régóta foglalkoztat ez a téma (lehet h ezért szeretem annyira az űrös/tudományos dolgokat, meg a sci-fi-t. ) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #4567 Dátum: 12 aug 04, 19:49:01 » |
|
A héten láttam pont egy ezzel foglalkozó rövidke videót, és néztem nagyokat, minden értelemben.  Akit érdekel: http://www.youtube.com/watch?v=HEheh1BH34Q
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4568 Dátum: 12 aug 04, 20:31:02 » |
|
Én bevallom őszintén, hogy a világegyetemtől mindig is írtóztam. És mindig is fogok. Nem tudom, hogy miért. Az a fekete semmiség, csak ott lebegnek a nagyobbnál nagyobb bolygók, illetve csillagok. Ez nekem annyira hihetetlen. És szerintem a világegyetem akkora, hogy az emberi agy fel sem bírja fogni. 1000%, hogy van rajtunk kívűl más civilizácizó. Egyébkén pont most voltam kinnt, nagyon jó idő van, és felfedeztem egy nagyon érdekes dolgot. (Nem, nem találtam olyan csillagot..  ) A Hold most gyönyörű volt. Szokatlanul nagy, és gyönyörű narancssárgás, pirosas színű. Teljesen a keleti oldalon van. Ilyet még sosem láttam.  Mi lesz a következő? Talán óriástücskök Csernobilból? 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4569 Dátum: 12 aug 04, 20:34:55 » |
|
Valóban szép most a Hold, emlékszek 1x (jó régen) volt holdfogyatkozás és olyan szép vörös (nagyon vörös mint a naplemente) volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
 |
« Válasz #4570 Dátum: 12 aug 04, 21:13:09 » |
|
Eszembe juttattátok a csehországi Sedlec Ossuary templomot. Mikor megláttam a TV-be, a hideg kirázott és csak lestem ki a fejemből, hogy ez tényleg létezik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 04, 21:14:09 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet 
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
 |
« Válasz #4571 Dátum: 12 aug 04, 21:26:08 » |
|
Szintén egy tv műsorba láttam, hogy a földön kívüliek valamelyik templomot használják időugró kapunak azért van annyi jelenés körülötte. Mindjárt rá is keresek, de csak annyit tudok, hogy Skóciába van.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet 
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #4572 Dátum: 12 aug 04, 21:36:48 » |
|
Voltam ma Kaposváron foci meccsen. Régen láttam már NB1es meccset.  De nem volt rossz. Meg haverral végighülyültük az egész utat. És tök szép tájakat is láttam. *-* A meccs előtt elmentünk még egy faluba is, az is nagyon szép volt.  Ja ez nem vág ide, látom az ufókról van szó. Sry. Azokat nem láttunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4573 Dátum: 12 aug 04, 21:40:35 » |
|
Én se láttam még soha 1 UFO-t sem (semmi annak kinézőt), azaz igazság h nem is hiszek benne (mármint abba hiszek h van élet máshol abba nem h itt röpködnek mindenféle csészealjak [illetve akkor lenne "repülő csészealj" ha eldobnék 1 kávéscsészét, de akkor garantáltan  ]) 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 04, 21:44:52 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #4574 Dátum: 12 aug 04, 21:46:19 » |
|
MIvel errefelé sokan járnak itt kérdezem meg: EBBŐL a kb. 13 mp-es AMV-ból mi az utolsó anime?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|