Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4395 Dátum: 12 júl 27, 14:44:04 » |
|
Jó, addig új téma: vudupáva vagy főnix? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4396 Dátum: 12 júl 27, 14:47:00 » |
|
Főnix, de a pávatoll szerű farktollakkal. Az tetkóban is jól néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4397 Dátum: 12 júl 27, 14:52:50 » |
|
Jó, a főnix részletei majd jövőhéten konkretizálódnak a kis fejemben... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4398 Dátum: 12 júl 27, 14:57:10 » |
|
Ha ez is mozaikos lesz, akkor annyit szerintem megtehetsz, hogy nem csinálsz hozzá hátteret. Megnézném úgy is, hogy színtelen az egész mindenség körülötte.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4399 Dátum: 12 júl 27, 14:57:34 » |
|
Halál komolyan itt él egy egész család a fórumon. És halál komolyan démonok vagyunk. Egy vulkán közepén élünk, és heo a fényhozó inkább közelebb áll egy angyalhoz. A férjem meg egy namek. Én pedig egy sonkagoblin vagyok. Halál komolyan. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4400 Dátum: 12 júl 27, 15:00:46 » |
|
Ha ez is mozaikos lesz, akkor annyit szerintem megtehetsz, hogy nem csinálsz hozzá hátteret. Megnézném úgy is, hogy színtelen az egész mindenség körülötte.
Létezik ilyen verzió is: http://oi49.tinypic.com/651itx.jpgLilus, én fél óra múlva megyek. Milyen kicsi a világ.. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 15:01:32 írta Loah »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4401 Dátum: 12 júl 27, 15:03:02 » |
|
Most erre a reakcióm olyan lenne ami miatt a modik veled együtt bannolnának... -.-" És a poén hogy jövő kedden hazajövök aztán héten is megyek vissza balcsira 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #4402 Dátum: 12 júl 27, 15:07:30 » |
|
Miért lenne már furcsa?? 20 évesek nem csinálhatnak már semmit? -.-" Elárulom vannak itt 30 év körüliek is...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4403 Dátum: 12 júl 27, 15:08:05 » |
|
Szerintem most jelentkezz ki és hagyd abba a fórumolást. Nem neked találták ki. Nem tudsz kultúráltan beszélni embertársaidhoz. (Igazán senki nem bántott mégis elég csúnya szót használsz ... és még rövidítesz is. ) És miért 20 évesen miért lenne ciki fórumozni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4404 Dátum: 12 júl 27, 15:11:36 » |
|
heo a fényhozó inkább közelebb áll egy angyalhoz...
Khm! Hajnalhozó, okés?!  (Apád is angyal volt...  ) Ja és csak azért, mert te egy koszos kis vulkánban éldegélsz, nekem még szép kastélyom van egy vízesés közepén.  Loah, kösz a linket, telefonról nem jeleníti meg, de mindenképpen megnézem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #4405 Dátum: 12 júl 27, 15:19:01 » |
|
Ne szóld le azt a koszos vulkánt, démonoknak az a legmegfelelőbb hely.  Szabolcs..  Na, a kis drága kapott fél év kimenőt.. Aes még ígyis jószívű volt. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4406 Dátum: 12 júl 27, 15:22:06 » |
|
Őszinte leszek: megérdemelte. Én véglegeset adtam volna neki mert azért, de ahogy beszélt a moderátorral meg úgy mindenkivel ><. Na ennyi volt ha feljelent majd sértegetésért ezért vállalni fogom a büntetést Milyen koszos vulkán? Lemaradtam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4407 Dátum: 12 júl 27, 15:35:19 » |
|
Aes, úgy utálom, mikor törölsz egy csomó hozzászólást, és kurvára nem fogom fel, hogy miről volt szó két oldalon keresztül. Szólhattál volna, hogy buli van. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #4408 Dátum: 12 júl 27, 15:44:19 » |
|
Erre most én is kíváncsi vagyok, miről maradtunk le? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #4409 Dátum: 12 júl 27, 15:47:31 » |
|
Szerintem azt már nem tudjuk meg.  Pár fogyatékos hozzászólást még láttam kouga-nagyonhosszú-nevű egyéntől, de a javáról lemaradtam. A francba. Legközelebb valaki másolja ki az ilyen hozzászólásokat, mielőtt Aes lezúzza az összes nyomot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|