Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4380 Dátum: 12 júl 27, 12:54:08 » |
|
Gondolom azért szeg meg minden szabályt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4381 Dátum: 12 júl 27, 13:17:40 » |
|
heo: Én csak Magyarországra gondoltam, arra, hogy Magyarországon megvette az Auchan a Cora-t mert lejárt valami nem tudom mije és nem akart fizetni, így megvette a madaras tesco.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4382 Dátum: 12 júl 27, 14:10:24 » |
|
Kouga oké Én is hallottam hogy megveszi, és nem tudom eldönteni, hogy ennek most örüljek-e vagy sem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #4383 Dátum: 12 júl 27, 14:13:22 » |
|
Hű, én ilyenekről nem hallottam. O.o Legalább kicsit informálódok itt.  És jé, ma van 2 éve hogy regisztráltam.^^ Kis újonc vagyok még hozzátok képest. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4384 Dátum: 12 júl 27, 14:14:03 » |
|
Én még újoncabb vagyok erre...  fél éve hogy regisztráltam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kouga Genki-sensei
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4385 Dátum: 12 júl 27, 14:16:24 » |
|
Igen én meg tegnapelőtt regisztráltam!
|
|
|
Naplózva
|
私と一緒に混乱しないでください!
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4386 Dátum: 12 júl 27, 14:17:20 » |
|
Akkor nem én vagyok a legújoncabb  Juhíí!  na jó ebben semmi előny/hátrány nincs  ^^ legalábbis szerintem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4387 Dátum: 12 júl 27, 14:21:51 » |
|
Áh de picikék vagytok mind! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #4388 Dátum: 12 júl 27, 14:27:04 » |
|
Mondja ezt egy 11 éves.  Jól van Loah te lassan már 4 éve vagy itt.. Nem lehet mindenki ilyen öreg. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4389 Dátum: 12 júl 27, 14:29:44 » |
|
Csak az a durva, hogy még így is alig ismernek. Nincs nagy pofám, no. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #4390 Dátum: 12 júl 27, 14:32:33 » |
|
Hát tényleg elég ritkán látlak errefelé, najó azért annyira nem ritkán, de nem is olyan gyakran mint itt pár embert.  Egy "olyat"? Egy moderátornak? Ööö... oké.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4391 Dátum: 12 júl 27, 14:32:54 » |
|
...és nem tudom eldönteni, hogy ennek most örüljek-e vagy sem.  Attól függ, ha szerettél valamit amit csak a Coraban lehetett kapni, akkor így jártál, jövőre már nem lehet. Mind kicsik vagytok. Mindig van egy nagyobb hal. Ezzel nem vagy egyedül Loah, de az a pár ember pont elég nem?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4392 Dátum: 12 júl 27, 14:35:06 » |
|
De, meg általában késztetésem sincs telefosni a fórumot, ami a hírnév egy alapkövetelménye. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #4393 Dátum: 12 júl 27, 14:40:11 » |
|
Gratulálok, büszke lehetsz magadra. Majd találkozunk kb egy hónap múlva (jó esetben). 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #4394 Dátum: 12 júl 27, 14:40:54 » |
|
Ki az a henii?  "Telefosni". Rég hallottam már ezt a szót. Na mindjárt én is megnézem azt a nagy dolgot ott a játék topicban. Ühüm... és most jobban érzed magad? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 27, 14:41:59 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
|