Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
 |
« Válasz #4350 Dátum: 12 júl 26, 23:27:13 » |
|
ahamm amm telóról írok de megyek én is aludni jóéjt  amúgy telóról is tök gyorsa fórum :o ne legyen nagy az off...am nem olyan nagy Miskolc mint gondolná az ember...ha itt lakil tőbb éve nagyon is kicsinek néz ki  Jó éjt minden fórumozónak! 
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4351 Dátum: 12 júl 26, 23:28:37 » |
|
Nekem is gyors telóról a fórum és néha feljövök olvasgatni csak...aztán nincs kedvem pötyögni róla Jóéjszakát Đestri 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
 |
« Válasz #4352 Dátum: 12 júl 26, 23:28:59 » |
|
Pedig olyan sok szép látnivaló van errefelé. A kultúrközpont vasgyár és a számozott utcák..a belváros..meg öö, van még 1 lillafüred és asszem ennyi  Mindenki avasi?  Csak én lakok olyan menő helyen ahol 3 buszmegálló között (kb 500 métert fed le  ) 8-10 kocsma húzódik ?  Jóccak young grasshopper^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4353 Dátum: 12 júl 26, 23:30:51 » |
|
Én a szolnoki nyomornegyedben élek  legalábbis így hívom  AMúgy semmi különös nincs erre, csak néha megy éjjel az élet.  mint valamelyik nap is.... úgy féltem egész éjjel, mert azt hittem valaki be akar jönni a redőnyömön keresztül :S Aztán reggel sokk kettő: a huzat olyan erővel csapta be a hálószoba ajtót hogy majdnem kiugrottam az ágyamból ijedtemben 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 23:35:59 írta Lilus »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4354 Dátum: 12 júl 26, 23:36:17 » |
|
Azért ott van még Garadna is, a vízesés, bár az félig Lillafüred. A vár, a Nemzeti Színház, sok templom, zsinagóga (Ha beengednek és khm, nem veted meg őket.), itt az egész Bükk, az Avasi pincesorok, a református templom a temetővel, Erzsébet fürdő, meg van egy csomó emlékmű és épület. Azért csak a harmadik legnagyobb város az országban. Itt ekkora távolságon annyi "kisbolt" és garázsbolt van, hogy kb. minden lépcsőházra jut egy. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #4355 Dátum: 12 júl 26, 23:38:48 » |
|
A vár már legtöbbször eszembe se jut, kb kinézek az ablakon és ott van  ...persze ennek köszönhetően már "párszor" kénytelen voltam arrafelé mászkálni (suli, család mikor mi ) A Bükk-ben még egyetértek, azt csak azért nem írtam mert 1-2 hsz-el előtte arról írkáltam, aztán nem akartam túlzásokba vinni  , a többiért nem vagyok oda 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4356 Dátum: 12 júl 26, 23:42:34 » |
|
Olyan jó nektek hogy ennyi minden van arra  Én úgy szeretem a hegyeket, de messze vannak  És vár sincs, az én ablakom meg hát a kutyafuttatóra néz 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #4357 Dátum: 12 júl 26, 23:43:55 » |
|
Hát igen, azért vannak itt szép dolgok és tájak (ha az eldobált szemeteket leszámítod), csak hát a munkanélküliség és az a sok-sok retardált városlakó 1es részeken...  Lilus: azt ne bánd h arra néz, a kutyák legalább cukik. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 26, 23:45:36 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4358 Dátum: 12 júl 26, 23:44:14 » |
|
akkor te reggelente a nyugtató kutyaugatásra ébredsz?
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4359 Dátum: 12 júl 26, 23:45:02 » |
|
Azok azok , de sajnos sűrűn látni folyóügyeiket intéző embereket is  Nem tudom mert már megszoktam a zajokat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4360 Dátum: 12 júl 26, 23:46:14 » |
|
Nekem a Jezsuita, meg a kilátó ilyen.  A Bükköt imádom, nagyon jó sátorozni, jobb, mint a Hejő part. A Népkert még az egyik kedvencem, meg a jégpálya is, utána meg a könyvtár, jó sok dolog van azért. Amúgy szeretem a Cementgyárt, a Vasgyárt, a Papírgyárt...  A mediterrán Ózd. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #4361 Dátum: 12 júl 26, 23:47:00 » |
|
szal szereted a gyárakat 
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #4362 Dátum: 12 júl 26, 23:47:30 » |
|
Itt is voltak gyárak csak mindet bezárták asszem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #4363 Dátum: 12 júl 26, 23:51:46 » |
|
Könyvtárakba nem nagyon mászkálok, ha már könyv akkor fantasy féle (az meg ott nem igazán található  ). Ilyen szempontból meg eléggé lepukkant a környék, ami értelmes könyv le van fordítva magyarra, azt itt csak a Valhallában lehet megkapni, az meg 1 rohadt drága hely 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4364 Dátum: 12 júl 26, 23:57:01 » |
|
Ezeket is bezárják/zárták.
A megyeiben azért egész jó cuccok vannak, mondjuk Diósgyőrhöz nincs valami közel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|