noemimi-chan
|
 |
« Válasz #4065 Dátum: 12 júl 18, 21:50:26 » |
|
Lehet csak minket hagytak itt T_____T vagy átszoktak máshová T___T már nem először fordulna elő X"DDD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4066 Dátum: 12 júl 18, 22:13:41 » |
|
Vagy nem tudnak hozzászólni a témához... Habár, ha lenne egy téma az segítene a dolgon. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #4067 Dátum: 12 júl 18, 22:21:22 » |
|
Hát amíg el nem kezdtem panaszkodni ember sem volt szóval mondhatni király vagyok xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4068 Dátum: 12 júl 18, 22:23:47 » |
|
Végül is ez könnyen megoldható.  A duma topicban ha nincs más téma, akkor előkerül a jól bevált időjárás. Nos, emberek? Itt jó idő van, várom már az esőt stb..  Ja csak nem holnap jöjjön. Holnap vmi osztálytalálkozó félére megyek. Mondjuk az 5 évnél szokott kezdődni, itt meg még csak egy telt el, de azért jó az. Mondjuk túl sokan nem leszünk.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4069 Dátum: 12 júl 18, 22:33:47 » |
|
Én megint dolgozom, szóval csak annyit látok, hogy nincs valami sok fényes pont az égen. Ebből azt gondolom, hogy felhős az ég. Egyébként nap közben mit csináltok? Vagy mindenki délig alszik?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4070 Dátum: 12 júl 18, 23:06:43 » |
|
Jó idő van kint.  Most voltam kint egy kicsit szellőzetetni a fejem.  A nap közbeni időjárás elég zavaros. Egyszer úgy fúj a szél, hogy majd elrepülök, máskor meg sül meg a fejem.  Csillagok nincsenek, úgyhogy felhős itt is. heo, nem, csak 11-ig.  A viccet félretéve, mindenfélét csinálok.  Ami eszembe jut, vagy amihez kedvem van. "várom már az esőt stb.. "drszabi, Erről ez jutott eszembe---> http://www.youtube.com/watch?v=c_7w1lRq3dU 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Szárnypróbálgató
|
 |
« Válasz #4071 Dátum: 12 júl 18, 23:09:52 » |
|
Hát a többiek nem tudom, merre vannak, de én tényleg nem voltam itthon.  Itt nálunk elég nyugis idő van...
|
|
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4072 Dátum: 12 júl 18, 23:32:43 » |
|
Miért Elina, te merre voltál?
"Mindenki el van ázva, de engem feldob az eső." Akit érdekel, hogy miből van az kikeresi. Akartam linkelni, de a youtube csak mobillinket ad, ha mobilról netezik az ember. Nektek meg az nem jó semmire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4073 Dátum: 12 júl 18, 23:39:54 » |
|
Már nagyon manga hiányom van.  Nekem is feltűnt, hogy egy kicsit kihaltak a topicok. Ti nézitek/néztétek a Rossz Pc Játékok sorozatot? 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Elina Scarlet
Chuunin
Nem elérhető
Szárnypróbálgató
|
 |
« Válasz #4074 Dátum: 12 júl 18, 23:41:19 » |
|
Egyik barátnőmmel találkoztunk, elvileg hárman lettünk volna, csak én azt hittem, ő szól, ő meg azt, hogy én... Beültünk limonádét meg jegeskávét inni, aztán kimentünk a múzkertbe, bár ez nem sokat mond annak, aki nem pesti.  Édes... jó... istenem...  Rákerestem. Azt se tudom, mi az.  Hát nekem a mai bleach kicsit ilyen WTF érzés volt... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 23:44:48 írta Elina Scarlet »
|
Naplózva
|
Hugicáim: Lina Lisana és Hiname Shion (igen, tényleg... animés család vagyunk)
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #4075 Dátum: 12 júl 18, 23:47:47 » |
|
Ha valaki nagyon lusta lenne. Mostanában hallgattam egy csomó fankadelit. Leszedtem (jó igen, tudom hogy ez már most rossz) egy pakkot amibe volt kb 300 szám. Mondom wtf? Van benne pár feldolgozás is, de ez akkor is nagyon sok. Voltak benne olyanok, amikben mással énekelt, de ezzel speciel nem találkoztam.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #4076 Dátum: 12 júl 19, 00:14:19 » |
|
Tényleg nem mond valami sokat Elina.  Szabi2, Ferinek van legalább egy tucat saját lemeze, de tényleg sok számban rímel a srác. Mondjuk a szöveges verzió jobban tetszett, mint ez a videó. Itt még egy tini picsa sem tudta, hogy ki az az SP, most meg senki nem tudja, hogy ki az a Benő... Régi szép idők. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #4077 Dátum: 12 júl 19, 08:10:29 » |
|
Hello mindenki!
Megjöttem a 2 hetes nyaralásból és hát mi várt engem: Mindenkinek új avája van, új regisztrált felhasználók, 2102 e-mail, 1000 valahány új komment a Duma topicba( ahol úgy döntöttem „nagy” dilemmával, hogy nem olvasom végig az új hsz-eket)
Na de mi újság itt?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #4078 Dátum: 12 júl 19, 10:32:59 » |
|
Ilyen sokáig tartott a nyaralás? Én meg azt hittem, már rég hazaértél, csak nem volt kedved fórumozni.  A sírkövemen eme felirat lesz olvasható: "Domestosmérgezésben elhunyt."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #4079 Dátum: 12 júl 19, 11:00:43 » |
|
Szia SzG  Az avákról annyit, hogy közbe még forradalom is volt  Tényleg a Szabi2 akkor kirakod azt a bizonyos avát? 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
|