hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3930 Dátum: 12 júl 14, 10:59:35 » |
|
Hmm szerintem a 2.  De nem ez volt az első megérzésem, és mindig az első megérzés a jó, de most én csakazértis ezt írom le, és nem azt amelyikre elsőnek gondoltam.  Nem, nem a 2. lesz, így mégegyszer megnézve. Na mindegy, mostmár elküldtem a tippemet. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 11:01:45 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #3931 Dátum: 12 júl 14, 11:11:56 » |
|
Az első biztos nem, a Myvip logó miatt.  Megérzés alapján az 5., 6., vagy 7. kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3932 Dátum: 12 júl 14, 11:21:11 » |
|
Szinte biztosra merném venni, hogy a 6. kép a helyes megfejtés. Egyébként minden lány rettenetesen csinos, akármelyik is a te asszonykád, szerencsés fickónak mondhatod magad. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 11:22:07 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3933 Dátum: 12 júl 14, 11:27:34 » |
|
A hetedik leányzót mondanám. Lehet, hogy csak a fagyizó zavart be, ha már elvileg van valami köze egyhez.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #3934 Dátum: 12 júl 14, 11:31:24 » |
|
Én is talán a 7.-et mondanám, de csak megérzés  De mindegyik szép, szóval Nikinek igaza van, szerencsés fickó vagy 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3935 Dátum: 12 júl 14, 11:38:36 » |
|
Igen heo, Dóri képét csak azért raktam be, hogy téged átverjelek.  A 2. jó tipp, Sandinak hívják (nem Szandi, Sandi), nagyon jóban vagyok vele, nagyobb troll, mint én.  A 6. Márti, a legbájosabb, legkedvesebb teremtés a 7 közöl, szal nem az esetem. MrSaiyan pedig hármat tippelt, az nem ér. Az első (Evelin) ugye kiesett, szal maradt 3., 4. és 5..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 11:43:08 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3936 Dátum: 12 júl 14, 11:46:22 » |
|
Ha lehet újra tippelni, akkor a 4-est mondanám.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3937 Dátum: 12 júl 14, 11:50:19 » |
|
Csak neked lehet újra tippelni, főleg, hogy eltaláltad.  Igen, a négyeske lelkem Illuskája.  Mellesleg a képen egy "szevasztok animeb*zik" nézés látható. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 11:54:35 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #3938 Dátum: 12 júl 14, 11:50:55 » |
|
Már régebben megfigyeltem, hogy egy fiatalabb párnál mindig a férfinak mondják azt, hogy "szerencsés fickó vagy", nem pedig a nőnek, hogy "szerencsés nő vagy". Fura. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3939 Dátum: 12 júl 14, 11:54:46 » |
|
Áháhá, még jó, hogy soha nem lottózom.  Bizonyos tekintetben szerencsés vagyok, de a tippeléshez... hát, ahhoz nem értek. xP Azért szerencsés fickó gman, mert nagyon szép a (huh, most már lehet így írni, ugye?) felesége, tehát szépség terén már nem kell kutakodnia, azt már megtalálta. De gondolom, a benső szépség is meglehet, ha elvette őt feleségül. Azt meg nem tudom, gman hogy néz ki, de biztosan Ildikó is maradéktalanul szerencsés, ha hozzáment. Hm, remélem, nem fog visszájára elsülni, amit írtam. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3940 Dátum: 12 júl 14, 12:08:04 » |
|
Yay! Eltaláltam!  Animebuzi mi? Legalább van humora.  Én idősebbeknél sem hallottam még, hogy a férfi embert méltatnák. Ez biztos valami népszokás. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #3941 Dátum: 12 júl 14, 15:09:18 » |
|
Nagyon szép a feleséged (  ) gman  és humora is van  Bár sajna mivel nem mutatsz esküvői képet ezért csak tipp, de biztos szép pár vagytok
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3942 Dátum: 12 júl 14, 15:31:57 » |
|
Az asszonyra büszke, de magát szégyelli.  Ismerős... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #3943 Dátum: 12 júl 14, 16:07:05 » |
|
Nem szégyenlem magam, annyira azért nem vagyok ocsmány, csak én vagyok a fórum fantomja.  De igen, amire büszke vagyok, azt megmutatom. Bibibíí, nekem ilyenem is vaaaaan! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3944 Dátum: 12 júl 14, 16:18:53 » |
|
Annyira.  Jó lenne már egy trollbarlang. (Tudom, hogy nem vág ide, de ez jutott eszembe.) Bibibíí -> Babidi!  Azt hiszem most kell leállnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|