hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3810 Dátum: 12 júl 11, 20:08:53 » |
|
Niki nagyon ari az új avád. (: Mint mindig, ezen is szép vagy.  Gman? Hol is van, nászúton? 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3811 Dátum: 12 júl 11, 20:11:18 » |
|
Azt mondta nem lesz két hétig. Nászútnak egy kicsit hosszú, lehet nyaralás is. Úgyis elmondja amikor visszajön. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3812 Dátum: 12 júl 11, 20:12:30 » |
|
Ahogy ismerem, biztos valami ott történt kellemetlenséggel fogja kezdeni... 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3813 Dátum: 12 júl 11, 20:53:40 » |
|
Ez úgy hangzott, mintha dzsímen lenne a fórum Shikamaruja... 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3814 Dátum: 12 júl 11, 21:00:59 » |
|
Mint mindig, ezen is szép vagy.  Mint mindig? Mintha nem veled beszéltem volna a torzonborz napokról.  Köszönöm, hát... bennem még bugyog a forradalmi hangulat, bennetek már megfagyott, úgy látom.  Sonkatündérgoblin. xD Jaj, nem mintha nem lennék ellene a mugen témának, de emlékeztek, mikor mugen ajánlott valamit gmannek a nászéjszakájával kapcsolatban? Már a részletek sajnos nem derengenek, de azt tudom, hogy nagy állatság volt. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3815 Dátum: 12 júl 11, 21:02:55 » |
|
Eleinte az avaja is Shikamaru volt... Mindenesetre az ő legendája még csak most kezdődik. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #3816 Dátum: 12 júl 11, 21:27:12 » |
|
Én azt hittem a 12. Században. Ja nem az a mostani avája. Am én sem emlékszem már mit írt, de arra emlékszem, hogy gmannek tetszett. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #3817 Dátum: 12 júl 11, 21:52:43 » |
|
Egyébként nekem is Shikamaru jutott az eszembe. :'D Niki, attól még egyesek torzonborzul is lehetnek szépek.  Egyébként meg nem sonkatündérgoblin, hanem tündérsonkagoblin.  Jaj, emlegessétek még mugent nyugodtan, hagy ne tudjam élvezni a mugen-mentes hónapokat. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #3818 Dátum: 12 júl 11, 22:29:21 » |
|
Shikamarut bírom, úgy hogy biztos jó arc  Még nem ismerem túlságosan... Niki nagyon szép vagy azon a képen  Hanii, igazad van. Sajna már nem tart sokáig a nyugi, bár lehet hogy vissza se jön  Lehet hogy ezt nem ide kellene írnom csak ez minden topicban olyan offos lenne, de lehet hogy én nem vagyok elég figyelmes és van hasonló. Szóval, a nővéremmel írunk egy ficet és ahhoz keresek képet egy szőke, középhosszú hajú, 27-28 éveiben járó anime női karaktert. Ha valakinek van tippje, vagy képe, írna egy PÜ-t. 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3819 Dátum: 12 júl 12, 03:20:00 » |
|
Én azt hittem a 12. Században. Ja nem az a mostani avája.
Baka! Lina, valami plusz konkrétumot mondanál esetleg? Egyébként itt egy link, ezek mind szőke, vállig érő hajú felnőtt nők. A keresési beállításokat meg tudod módosítani, ha kell. Gondolom az angol nyelv nem lesz megterhelő. Ezen kivül is van még pár ilyen oldal, szólj nyugodtan, ha nem találtok senkit aki megfelelne. Persze néminemű plusz kritiréiummal könnyebben tudnék megfelelő karaktert ajánlani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #3820 Dátum: 12 júl 12, 04:56:31 » |
|
Hőő assze, tényleg ez volt az első alkalom, hogy nem két órakor feküdtem le. Még mikor itt voltam nagyszüleimék akkod is elfetrengtem addig valahogy. Ezuttal viszont már 10 órakor lefeküdtem. És... Most 5 óta fenn vok.  Hát 5-kor se keltem még magamtól az is biztos.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #3821 Dátum: 12 júl 12, 09:15:40 » |
|
Köszi  Milyen kritériumra gondoltál? Hát ez egy FMA-s fanfiction lesz. Még megkérdezem a nővéremet, mert ezt a karaktert ő találta ki.
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #3822 Dátum: 12 júl 12, 09:19:43 » |
|
FMA? A simát most nézem. A 37. rész a legjobb xD Melyik lesz az alapja?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3823 Dátum: 12 júl 12, 09:34:49 » |
|
Lina, olyasmire gondoltam, hogy egyébként legyen Shinto papnő, vagy kém, vagy tudom is én. Ezért kérdeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #3824 Dátum: 12 júl 12, 09:39:10 » |
|
Ja... Hát ha láttad akkor alkimista(nem állami) lesz. Ilyen szabadúszó vagány(egy kicsit) csaj. Sabaku, a testvériség alapján lesz. Ha megnézted a simát mindenképpen nézd meg azt is, mert szerintem az sokkal jobb. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|