heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3375 Dátum: 12 júl 08, 12:53:15 » |
|
Petőfi és Duncan McLeod keveréke. Legalább nem vagyok egyedül aki nem szeret borotválkozni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #3376 Dátum: 12 júl 08, 12:55:51 » |
|
Ez most sokkolni fog... de Duncan McLoad halott. Megöltem már évekkel ezelőtt. Ahogy Petőfit is. Ha hasonlítok rájuk nyomokban az elszívott életerejük miatt lehet. Nem mellesleg akinek jól áll, az megteheti. A borosta király. Még egy kis szakáll is. De te is idetolhatnád a képed.
Masashi-chun, csak soká válogattam, és aztán túl nagy volt az arcom, vagy ötször kicsinyíteni kellett a képet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 08, 12:57:34 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3377 Dátum: 12 júl 08, 12:57:39 » |
|
STM, légy szíves, törölj ki az üzeneteid közül, mert nem tudlak zaklatni a pűmmel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3378 Dátum: 12 júl 08, 13:01:58 » |
|
Tényleg durva. Ezek szerint Petőfi is halhatatlan volt? Nem semmi. Kíváncsi vagyok, hogy tényleg forradalom lesz-e ebből.  Keresek valamit én is, ha ekkora rá az igény. Niki, te kis PÜ huszár. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3379 Dátum: 12 júl 08, 13:19:41 » |
|
Masashi-chin, egy ilyen kislány nem jelenthet veszélyt.
A másik ifjúhölgy zaklatását várom felkészülten.
Úristen! Egy arc! Nem hittem volna, hogy tényleg megteszed! heonak van arca! O_O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 08, 13:21:24 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #3380 Dátum: 12 júl 08, 13:35:16 » |
|
Még levadászol pár nem kívánt személyt, akik a világuralmam előkészületeit zavarják, utána már könnyen trónra léphetek és lenyúlhatom a kis pozíciód meg a világot.  Hohóó, ez az én tervem volt eredetileg, emlékszel? Ez a kép, heo...  Olyan aranyos fejed van. xD Valamiért VIII. Henrik jut rólad eszembe, de nem az, amelyik már el volt hízva a sok vaddisznóhústól, hanem a fiatalkori Henrik, a magas, délceg yorki herceg. Láttam róla egyszer egy festményt, de most hiába keresem, csak az a másik van róla az interneten. STM, te pedig... hm, érdekes ez a hosszú haj, de jó szerintem. Most hogy így nézem, a rövid haj egyenesen furcsa lenne rajtad.  Meddig ér egyébként?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #3381 Dátum: 12 júl 08, 13:36:18 » |
|
Basszus Stm egyáltalán nem ilyennek képzeltelek  De amúgy fasza kép Edit: na belőttem egy kicsit én is a hülye fejem  Van egy jobb képem is de azon tükörhobbit vagyok és nem égetem magam önkioldó nélkül 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 08, 13:37:58 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3382 Dátum: 12 júl 08, 13:38:19 » |
|
Nem szégyenlem azt az "Átlagon felüli külvárosi senkiházi, mégis hungarikum, mint a Szentkirályi." arcomat. Két napos kép, búcsú az utolsó szállástól az egy hetes munka után. Nem volt kellemes a 60+ fokos tetőn melózni, de megérte.  Ennyit hallok: -Szabi azt figyeld! *fordulás* (Katt, katt, katt!) -Na most már van rólad képem. -Bazzeg Petya, hülye vagy.  Köszi lányok! Aranyos, mint egy kölyök oroszlán?  Régebben azt mondták, hogy jány arcom van, ezért sem borotválkozom, akkor mindig gyereknek néznek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #3383 Dátum: 12 júl 08, 13:40:22 » |
|
Az a durva Heo hogy általában én is ugyanúgy hordom a hajam mint te. Leszámítva hogy az enyém általában rövidebb. Ráadásul már nekem is mondták hogy baba arcom van >< Bátyó? :O 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #3384 Dátum: 12 júl 08, 13:41:39 » |
|
Nahát mindenki milyen jól néz ki! :O Én ott virítok a képen a kis sonkagoblintündér fejemmel, bőven megteszi. :'D Amúgy tényleg sikerült arckép-forradalmat kirobbantani. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #3385 Dátum: 12 júl 08, 13:42:10 » |
|
És tényleg forradalom lett, hát micsoda előrelátás ez tőlem. Ezen a képen nagyon néger vagyok. Tett azért rá ez a balaton asszem. x)
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #3386 Dátum: 12 júl 08, 13:44:53 » |
|
Na lányok ti jöttök ^^ Pakoljátok a képeket 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #3387 Dátum: 12 júl 08, 13:45:39 » |
|
Az ötlet tőled jött, STM bácsinak megtetszett ez az ötlet és felkarolta, voálá, a forradalom ki is tört.
Minek töröltem az értékes üzeneteim, ha nem írsz, Nikoletta? Cccc...
heo, ha frissen vagyok borotválkozva, én is megkapom néha az ilyeneket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #3388 Dátum: 12 júl 08, 13:47:50 » |
|
Nekem is olyan hosszú volt a hajam, mint STM-nek, csak két hónapja levágattam. Akkor rövidebb volt, mint a tied Lew. Én csak húgot akarok, bocsi.  Csak nyugodtan Ma-chan. hanii, te is simán tehetnél ki, emelkedne a fórum alap szürke színét letaszító színes hangulat. Niki nekem írt.  Én állandóan, komolyan mondom, ha nem lennék ekkora darab, akkor kérdezés nélkül zavarnának el mindenhonnan ahol *khm* fogyasztani szeretnék. Szerk.: Lew, hogyhogy mégis tükörgoblin lettél? Szabi2, az igen, na te sem annyinak nézel ki amennyi vagy, bazzeg...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 08, 13:49:58 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #3389 Dátum: 12 júl 08, 13:49:31 » |
|
Mégis inkább leváltottam erre a képre  sztem ez sokkal rajabb  Heo ha tesók nem is ivócimborák még lehetünk ha egyszer Miskolcon járok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|