Szerepjáték? Majd megunja, mint én a traviant.

Az igen Sabaku, szerintem az Zancrow volt, de majd visszakeresgélek, hátha mégsem. Nem is emlékszem már az összes avamra, pedig 10-nél is kevesebb volt.
Semmi ilyen nem volt. Egyszerűen nem volt mondandóm, a csevegőbe például nem is írtam. Valahogy nem éreztem késztetést, hogy használjam a fórumot, a mangaról meg az animeről nem volt semmi kérdésem, szóval nem nagyon foglalkoztam vele. STM, egyszer költözött azt vágom, aztán pont a múltkori Trollbarlang előtt tűnt el vagy egy hónapra. gman aggódott is érte, szegény gayman lett vagy egy hónapra.

Ebben az esetben nagyon köszönöm!

Mondhatnék én is sok szépet, de nem ismerlek annyira, mint Mini, szóval ez most kimarad. Rá gondoltam egyébként, annyira mégsem megy rosszul.

Ha hajnal, akkor azt a képet az elsők között fogom látni.
Zizi, nekem rémlik a Kamineko is, ráadásul azt is te rajzoltad, nekem az nagyon tetszett.
Az az óriáskerék vagy a Nana-ból vagy a Honey & Clover-ből van, az nekem is bejön, csak nem valami kifejező.
A Bükkben? Levadászom!

Röpis tábor?
Ne szed le! Én még nem láttam.
Lew, neked nem kell ilyesmitől tartani, simán kiteheted, még egyszer sem láttalak kötekedni.
Szegény Niki, milyen sokan fogják megcsodálni.
Ja, az nekem is rémlik hanii, elkezdett panaszkodni, hogy mindenhol utolsónak lett berakva, erre mindenhova betették, de csak azért is utolsónak.

A 10-et egymás után-t meg én nyertem, szóval azt elvileg idén nekem kellene indítani... Biztos beelőznek.