Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2895 Dátum: 12 jún 26, 21:59:40 » |
|
Lovaglástól én messze maradok.  1. tériszonyom van 2. félek magától az állattól hogy felrúg 3. Csak úgy. Büdösnek meg tényleg elég büdös.  Uchihamasashi: 100-120? Ott azért már lehet félni  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2896 Dátum: 12 jún 27, 00:01:20 » |
|
cseppet sem olyan felemelő és magasztos, mint a filmekben. Pedig az, csak az embernek is úgy kell hozzáállni. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2897 Dátum: 12 jún 27, 00:54:40 » |
|
Csatlakozom, az. Bár én is ismertem egy tök bunkó lovat, akit nem is lehetett kb. lovagolni mert mindenkit szét akart harapni meg le akart dobni. Vágtáztam is vele, bár az ő ötlete volt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zole
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #2898 Dátum: 12 jún 27, 02:29:44 » |
|
én nem szoktam 9gagot olvasni, inkább maradok a magyar változatuknál:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
 |
« Válasz #2899 Dátum: 12 jún 27, 02:31:01 » |
|
Énis ezen a véleményen vagyok NFM. Annyira tud idegesíteni mikor 9gagról lelopják a dolgokat és feltüntetés nélkül felrakják ilyen.. hogyismondjam.. szenny blogokra úgy mintha az övék lenne -.-"
zole te meg reménytelen eset vagy barátom :\\
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2900 Dátum: 12 jún 27, 02:42:57 » |
|
A 9gag is lop, sőt, igazából mire oda eljut valami, átmegy pár helyen általában. Bár a félrefordítások tényleg elég sűrűn megesnek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 02:43:28 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2901 Dátum: 12 jún 27, 02:44:12 » |
|
Pénzt szerez?  erről még nem halottam mmint milyen módon?  Mert én úgytudtam hogy eddig ezek az oldalak ingyenesen műküödnek és semmi regisztárciós pénz nem kell hozzá Oo de ha van valami akkor mondmár mert érdekel  STM: hát nemtudom én nagyon 9gagos vagyok. Hogy érted hogy pár helyen átmegy?  különböző oldalakon ?
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2902 Dátum: 12 jún 27, 02:45:59 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto fan mester
Chuunin
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #2903 Dátum: 12 jún 27, 02:46:19 » |
|
A 9gag fent tartja a lehetőséget a forrás megjelölésére míg a magyar oldalak nem. Általában ha 9gag-om nem jelölik akkor beoltják kommentbe és leszavazzák. Ha magyar oldalon szólni mersz hogy lopott akkor meg téged szólnak le.
A pénzt pedig a hirdetésekből szedik mivel elég nagy a látogatottság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2904 Dátum: 12 jún 27, 02:47:06 » |
|
Hát, ritkán járok oda, nem túl sűrűn láttam forrásmegjelölést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2905 Dátum: 12 jún 27, 02:47:11 » |
|
Jóég ezekről még nem is halottam, de akkor megnézem majd őket mert lehet akkor hogy ott jobb posztokat lehet találni mint 9gagon  szerk: Ebben teljesen igazad van NFM. De ez egyértelműen magyar mentalitás. a mienk a legjobb a többi meg nemérdekel az biztos rosszabb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 02:50:45 írta Matetsu. »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2906 Dátum: 12 jún 27, 06:11:06 » |
|
Persze, kirittyentem magam, aztán miénk az egész éjszaka.  Isten biz' kirittyentés helyett kettyintést olvastam.  Ennyire perverz nem lehetek!  Am mi ez a sok új arc itten?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2907 Dátum: 12 jún 27, 07:33:47 » |
|
Am mi ez a sok új arc itten?
Nem tudom, lehetséges, hogy a bolondokházában ma éjszakai kimenő volt. xD Csak két oldal törölhető szabálytalan hszt sikerült összehozniuk/összehoznia. Azt nem tudom eldönteni, hogy ez csak egy volt-e több néven, vagy több nagyon hasonló, de gyanús kissé. Csak most nincs időm utána nézni, meg különben is, van jobb dolgom is. Azért "zole" júzernév feltűnően fogyatékosabb volt a másik kettőnél, szóval ő lehet mégiscsak egy különálló valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2908 Dátum: 12 jún 27, 07:40:28 » |
|
Hát mindenesetre mindegyikük már régebb óta regisztrált, és más-más időben, szóval nem hiszem hogy egy emberről lenne szó. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Beni-kun
Chuunin
Nem elérhető
Akkor jó egy fánk ha utána nem jár a pofánk!
|
 |
« Válasz #2909 Dátum: 12 jún 27, 07:55:22 » |
|
STM mėsz a Voltra, ?  elėg jò fellėpők lesznek ahogy láttam 
|
|
|
Naplózva
|
\"Miénk a nukleáris óriások és az érzelmi csecsemők világa. Többet tudunk a háborúról mint a békéről, többet a gyilkolásról, mint az életről.\" Omar Nelson Bradley (amerikai tábornok a második világháborúban és a koreai háborúban)
|
|
|
|