Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2760 Dátum: 12 jún 23, 13:30:42 » |
|
Kassai jó bíró. Eddig is az volt, most is az. Igazából ő nem tehet erről, onnan ahol ő állt nem nagyon láthatta, hogy a labda túl volt e a vonalon. Az viszont tényleg igaz, hogy nagy a tét, de ennek ellenére számolni kell az ilyen esetekkel is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #2761 Dátum: 12 jún 23, 13:32:48 » |
|
heo: Privátban írom, mert ez egy ecchi.  (nagyon beteg, komolyan xd) Na ja, a málna finom, főleg ami itt terem. *.* Amúgy, achilles inon csípett egy nagyszájú hangya. o.O
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #2762 Dátum: 12 jún 23, 13:33:26 » |
|
De hát ezen fenn kell akadni, na. Nem baj, hogy már minden bíró hibázott, ha Kassai, azon ki kell akadni. Ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
 |
« Válasz #2763 Dátum: 12 jún 23, 13:35:56 » |
|
Szerintem is jó bír  Amúgy nem emlékszem, hogy azzal a góllal nyernek vagy döntetlen, mert ha egyik sem akkor mind1. Én mint már írtam a németeknek szurkolok  Meg a spanyoloknak. És le ne fejezzetek de egy kicsit azért a portugáloknak is. Ha most a spanyolok továbbjutnak akkor a spanyol-portugál meccs jó lesz 
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2764 Dátum: 12 jún 23, 13:38:33 » |
|
Nem tudom, de engemet nem érdekel csak ez az átkozott foci EB? Kicsit kezdem már unni hogy amióta tart, a csapból is ez folyik... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2765 Dátum: 12 jún 23, 13:44:49 » |
|
Na ja! Végre már 3-man mondjuk ugyanezt!  Én, SzG, és Gabesz.  Amúgy, mondjátok... Másnak sem megy SEMMILYEN videó az interneten, vagy csak az én gépem szar?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2766 Dátum: 12 jún 23, 13:52:18 » |
|
Eh... Megvan már... Firefoxon nem indul el SEMMILYEN videó. Krómon meg igen... wtf?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2767 Dátum: 12 jún 23, 14:01:07 » |
|
Nekem meg a yourvideo nem akar elindulni...
|
|
|
Naplózva
|
 Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama 
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2768 Dátum: 12 jún 23, 14:01:32 » |
|
Én is chrome-ot használok csak az a baj vele néha hogy '' a plug-in összeomlott ''.
Én 2 csapatnak drukkolok jelenleg. Spanyol és Német. És szerintem spanyol vs német meccset fogunk látni.
Uhh....nem tudom mi van velem ma. Hányingerem van meg fáj is a fejem. Pedig nem ettem össze vissza semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2769 Dátum: 12 jún 23, 14:12:24 » |
|
Nem tudom, de engemet nem érdekel csak ez az átkozott foci EB? Kicsit kezdem már unni hogy amióta tart, a csapból is ez folyik...  Nyugi, számomra is nonszensz dolog. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2770 Dátum: 12 jún 23, 14:58:10 » |
|
Állítólag tényleg nem Kassai volt a hibás. :S Nekem a Chrome mindig kitűnő munkát végez, csak néha játssza a lusta kutyát. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2771 Dátum: 12 jún 23, 15:15:49 » |
|
Én Safari-t használok és minden bejön.
Zizi: Már 4-en vagyunk: Zizi, Stance, Gabesz, Én.
Csinálnátok valami Kutya(EB ezt jelenti?) témát ahol ezt megbeszélitek? Mert mindenhol erről van szó azért ez már túlzás. De nem is csak itt a fórumon de szó szerint mindenhol!
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #2772 Dátum: 12 jún 23, 19:38:28 » |
|
Már tényleg áttértünk a sport topicba  Nyugi SzG nincs több foci 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2773 Dátum: 12 jún 23, 20:59:59 » |
|
Köszönöm! Amúgy sok Trónok harca rajongó van(én nem is ismerek csak sokat beszéltetek róla) ezért gondoltam ez a videó tetszeni fog: (lehet, hogy ismeritek) http://indavideo.hu/video/Simpson_csalad_-_Tronok_harca_intro
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2774 Dátum: 12 jún 23, 21:14:38 » |
|
Na ilyet még nem pipáltam. Kapcsolgatok a csatornák között a TV-n, erre belebotlok a Vampire Hunter D: Bloodlust animebe. Azt eddig is tudtam, hogy le van szinkronizálva, láttam is már, de nem hittem volna, hogy adásban is látni fogom. Erre tessék, most megy a Viasat 6-on. Elképesztő.  Az Animax-en meg ki tudja hanyadjára ismételnek egy anime OST-s koncertet/showt. Ez azért furcsa. No mindegy, gondoltam szólok, hogy megy a D, hátha más is nézné.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|