drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2595 Dátum: 12 jún 21, 16:48:14 » |
|
Hát egyértelmű. A 4-es nem szimmetrikus, de itt most Kid nézőpontja lényegtelen számomra.  Mondjuk a szimmetria az jó. Amúgy sztem a 69-is szimetrikus, csak középpontosan nem? 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #2596 Dátum: 12 jún 21, 17:08:18 » |
|
De, kétségtelenül. Csak most tűnt fel hogy Heo és az én avatarom tökre hasonlít =D
Ha nem is tökre, de a ruhájuk színben hasonlít. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2597 Dátum: 12 jún 21, 17:28:18 » |
|
Az én kedvenc számom az 5 vagy 18 meg még van egy pár.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2598 Dátum: 12 jún 21, 17:32:08 » |
|
Oké, oké, sokan kérdezgetták mostanában fb-n meg mittoménhol hogy mi a franc az a tsk [téösská/ téesskáá ahogyan kiejtik a legtöbben magukba.] téhát... ez amolyan nemistudomhogymonjammiezpontosan  . Tulajdonképpen csak amolyan felszisszenés, mint a cöhh vagy a cc... ...szóval a 'ts'-t 'c'-nek ejtjük és ''egybeolvasztjuk'' a 'k'-val. Így már érthetőbb..?  Óóóó és Kallen: köszönöm szépen *--* //inkább itt mint a hetatémába xD//
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 21, 17:36:18 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #2599 Dátum: 12 jún 21, 17:43:09 » |
|
Jahogyííígy! Hát, én automatikusan "cs"-nek mondtam magamban. átkozott német..Ami azt illeti, a köszöntést is ide kellett volna írnom, csak hát nem volt kedvem átmászni ide. 
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2600 Dátum: 12 jún 21, 17:45:17 » |
|
...Bár én Barbisan integetek alapból...
Aluliskolázottnak számítok, ha nem tudom, hogy milyen az a Barbis integetés?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2601 Dátum: 12 jún 21, 17:47:05 » |
|
gman: akkor már ketten vagyunk.. vagy nem az az amikor csak az ujjait mozgatja valaki fel és le? xD És lehet nem is egyszerre..ilyen hullámokban vagy hogy mondjam ááá mindegy nem értek én ehhez... Kallen: ott is jó  szép emlék a hetás témába ^^ hamár az egyik kedvencem úgyis 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #2602 Dátum: 12 jún 21, 17:57:06 » |
|
Niki majd lövök pár képet =D Sajna a képek többsége 18+ xD A Barbies integetés nem az amikor kb fej mellé emelt kézzel a csuklódat jobbra-balra mozgatod?  Anno általánosba a csajok folyton azt nyomatták.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 21, 18:01:35 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2603 Dátum: 12 jún 21, 18:06:41 » |
|
De a barbie baba emlékeim szerint csuklónál nem is hajlik.... nem könyékből jobbra-balra integetést jelent?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2604 Dátum: 12 jún 21, 18:23:07 » |
|
Lew: Niki sztem pont azokra a képekre kíváncsi  Ez a barbies integetés meg kit érdekel? Most komolyan. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #2605 Dátum: 12 jún 21, 18:41:25 » |
|
Én kiskoromban sokat barbiztam, de fogalmam sincs, milyen az a Barbie-s integetés.  Hetaliát meg szeressük, mindig minden körülmények között. [xD]  Erről jut eszembe, a mellettünk lévő osztályban az egyik fiúnak teljesen olyan az arca, mint Amerikának.:O Csak az a kis felálló tincse hiányzik, egyébként minden stimmel. Mikor ránézek, mindig jókedvem lesz tőle, nem tudom miért. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #2606 Dátum: 12 jún 21, 18:53:04 » |
|
Na bocsi mindenki, de nem olvasok vissza, ki kell kiabálni a nagy hírt az egész világnak! Átmentem az élelmiszer ipari műveletek I. vizsgámon és aaaaaah EZ A VILÁG LEGES LEGCSODÁSABB NAPJA (pedig ma nevelőfater eléggé felhúzott  ) Ez hihetetlen  Nagyon az 99%ig biztos voltam benne, hogy megfognak húzni... nem tudom, hogy történhetett... pedig még barátomat is leszidtam, hogy miatta nem tudtam erre tanulni xD és lőn Az 1. évet úgy teljesítettem, hogy nem húztak meg semmiből... és van olyan átlagom, hogy megint legyen ösztöndíjam  (pont ugyanolyan mit a tavalyi  ) ésésés asaaah  (na jó még nem tuti mert fizkém tanár nembírja beírni azt a rohadt megajánlott jegyet -.-) Most komolyan nem bírok nem mosolyogni 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2607 Dátum: 12 jún 21, 18:54:29 » |
|
Olvastam, hogyha a nők szép ruhában járkálnak, van minimális dekoltázsuk és sminkelnek, akkor színesebben látják a világot. No, én ettől picit leshokkoltam. Eddig is úgy tudtam, hogy a nők (inkább) a környezetükből merítik az energiát, de ennek a megnyilvánulását nem így képzeltem. Ti hogy élitek ezt meg, knedves nők?
Gratulálok, noemimi-chan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2608 Dátum: 12 jún 21, 19:31:56 » |
|
Pirománia...mi...Masashi?!
Itt Sopronban néha esik néha eláll. Tegnap/ma nagy zuhé volt. Soproniak! A város melyik részén laktok?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2609 Dátum: 12 jún 21, 19:36:15 » |
|
Stance: Rosszul tudtad. A nő valójában a férfiak energiájából nyerik az energiájukat. Tapasztalatból mondom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|