gman
|
 |
« Válasz #2475 Dátum: 12 jún 20, 18:27:44 » |
|
Légszennyezés? Baromság. Egy szupevulkánkitörés több milliószor annyi szennyező anyagot bocsát a levegőbe, mint az ember az ipari forradalomtól napjainkg. Én meg elkezdtem volna ünnepeli a nyaram első napját, de drága családom emlékeztetett rá, hogy még ezer a dolog jövő szombatig és most, hogy már nem foglal le a tanulás, nekem is illene kivennem a részemet a munkálatokból. Ekkor rájöttem, hogy hülyékkel vagyok körülvéve. Alig két hónapja, hogy kierőszakoltak belőlem egy lánykérést, már visznek is a veszőhelyre és itt mindenki tök természetesnek látja, hogy míg mások egy-másfél évig jegyesek, nekünk pár hét alatt összehozzák a dolgot, ráadásul úgy, hogy engem eddig szinte teljesen kihagytak az egészből. Eddig a tankönyvekbe menekültem, de most kénytelen voltam szembesülni a helyzettel. Íly módon tudatosult bennem, hogy én vagyok a leghülyébb a sok hülye között, mert nem csak hagyom, hogy ezt tegyék velem, de még élvezem is.  Fura dolog ez az életnek nevezett akármi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 18:41:46 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2476 Dátum: 12 jún 20, 18:29:51 » |
|
A mazohizmus is fura dolog még is van rá sok-sok példa.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2477 Dátum: 12 jún 20, 18:32:13 » |
|
Mazohizmus, mi? Valld be, csak féltékeny vagy. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2478 Dátum: 12 jún 20, 18:33:39 » |
|
Nem rád mondtam, csak ez jutott először eszembe  De most belegnodolva, elég célzatosan hangzott..
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2479 Dátum: 12 jún 20, 18:36:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2480 Dátum: 12 jún 20, 19:22:46 » |
|
De csak a szadistáknak mint....áh, semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2481 Dátum: 12 jún 20, 19:25:14 » |
|
hanii: engem tényleg érdekel: miért? A portugálok a mezőny legótvarabb, legellenszenvesebb emberei egytől-egyig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
 |
« Válasz #2482 Dátum: 12 jún 20, 19:33:08 » |
|
Loah, csak annyit írok, hogy C. Ronaldo és tini lány... Ez hanii egyik sötét része. 
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan  > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2483 Dátum: 12 jún 20, 19:37:49 » |
|
Gonosz vagy heo  Bár hanii is az (♥) szal nem féltem  Masashi.. erre tényleg választ akarsz kapni?  ui: hanii ugye nem rejtett?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 19:38:24 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #2484 Dátum: 12 jún 20, 19:52:57 » |
|
Tiedet minek növelni? Hisz' önfenntartó 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2485 Dátum: 12 jún 20, 19:53:35 » |
|
Én nem szoktam rejtett lenni.  Igen, heo beletalált.  Nem is sötét dolog ez, ez nagyon is jó így.  Bár szívesen lennék CR-val egy sötét helyen.  Hellchan: pont te mondod másokra hogy gonosz? xD 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 20, 19:54:49 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2487 Dátum: 12 jún 20, 20:15:44 » |
|
Sabaku: akkor ezzel az erővel ezt a smile-t írd le ide : Légyszíves érthetően íratok mert már azt se tudom, hogy hol vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2488 Dátum: 12 jún 20, 20:19:47 » |
|
Aes, biztosan nincs erre valami szabályzat? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #2489 Dátum: 12 jún 20, 20:21:11 » |
|
A Rinyáldó fanságra? Sajnos nincs. Ezt el kell viselnünk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|