SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2325 Dátum: 12 jún 17, 20:59:53 » |
|
Na totál egy politikai topic lett ez.  Kéne ennek egy külön téma aminek az a cím kéne, hogy Aes vs STM: érvek és tények. (elragadtattam magam) Jé Kezdő jonin vagyok! Már 41 hsz-e. Most tűnt csak fel. (igazából a Grafikai munkák és rajzolás topicba de ez nem érdekes)szerk: bár már lehet, hogy láttam csak elfelejtettem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 17, 21:13:13 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #2326 Dátum: 12 jún 17, 21:32:37 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2327 Dátum: 12 jún 17, 21:33:22 » |
|
Most komolyan, miért fontos, milyen rangon vagyunk?  Nézni én is szoktam, de semmilyen jelentőséget nem tulajdonítok neki. Postaládámra mindig ügyelek, a fontosabb üzeneteket lementem, innen meg szépen kitörlöm, hogy mindig legyen hely, és ezen kívül, hogy mennyi levelet tárolhatok, nem látom sok értelmét a nagyobb rangnak. Bár őszintén szólva eléggé fáj a fogam egy olyan narancssárga csíkra a nevem alatt, mint amilyennel Masashi is rendelkezik, hmm. SzG, nem akarod leadni a voksod valamelyik fél mellett? Lew, kicsit legyél kitartóbb.  Mikor lesz a szóbelid?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 17, 21:34:00 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
 |
« Válasz #2328 Dátum: 12 jún 17, 21:37:27 » |
|
Holnapután =S Töriból a 20-ból kb 12-13 tételt tudok. Magyarból a 40ből kb 25-öt infoból a 20ból kb 5-öt :S A magyar nem gáz ott összehabizok valamit de az info ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2329 Dátum: 12 jún 17, 21:42:33 » |
|
Engem se izgatnak túlságosan a rangok, bár ez a zöld izés nem tetszik, a szürke ha meglenne utána már nem érdekelne.  Már meg volt vagy 1 hónapja, csak törölték az anime barkóba topicot, és lecsökkent. Azóta se ment vissza. Am Niki jó az aláírásod ma én is ezt csináltam. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2330 Dátum: 12 jún 17, 21:51:56 » |
|
Hidd el, Lew, ha odakerülsz a tanár elé, és elkezded mondani a tételt, csak két dolog történhet: vagy besülsz, mint egy jól nevelt puskagolyó, vagy elkezded darálni, amit darálni kell, és olyan dolgokat is mondani fogsz, amikről addig azt sem tudtad, hogy egyáltalán tudod.  Én egyszer így jártam, és annyira elcsodálkoztam ezen, hogy a tanár is észrevette, és megkérdezte, hogy, Nikolett, minden rendben?  Remélem, az utóbbi fog megtörténni veled is. ((: Drszabi, te is szereted ezt csinálni? Én is.  Bár a bogaraktól eléggé parázok, mert olyan sebességgel csapódnak néha a kezemnek, hogy attól félek, átlyukasztanak. Ez a zöld nekem se nagyon jön be, nem épp a kedvenc színem az ilyen neon árnyalat. (:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 17, 21:52:31 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2331 Dátum: 12 jún 17, 22:18:38 » |
|
 Jah, főleg mikor ilyen 100+ km/h-val repesztünk.  Mondjuk a bogarak tényleg, azt se tudtam régen mik csapódnak a kezemhez, amíg egyszer egy nem maradt a tenyerembe. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2332 Dátum: 12 jún 18, 02:30:00 » |
|
Persze, kit érdekel a rang. Végülis még van olyan száz hsz-om, mielőtt nővé válok.
Nikuccia, nem is az őszinte rajongás bvezérel? Ez csalódás, és ki kell ábrándítsalak, semmi szükségem rá, hogíy világuralomra törjek, és túl sok gonddal is jár. Amúgyis csak a földet hódítanám meg. Azért, ez nem esett jól. Pedig már azon gondolkodtam, hogy mezei rajongóból előléptetlek, de így buktad. A kihívást el is fogadhatnám, de esélyed sem lenne, és nem akarlak hiú reményeket táplálva beléd felhasználni. EGyébként, tudom ám, hogy kezdteben igen, csak utólag kezdett lázadni az egód, amikor beszóltak, hogy követsz. Csak gondoltam belemegyek a játékba. Ugyanakkor a fentiek ettől független igazak nagyrészt.
Masashi-chan, nem egy emberen fog múlni a győzelem, vagy a bukás holmi választáson. Nem akarlak átállítani. De úgyis átállnál. Mindneki STM-re szavazna. Minagi is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 18, 02:39:02 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2333 Dátum: 12 jún 18, 05:44:32 » |
|
Most komolyan, miért fontos, milyen rangon vagyunk?
Pedig Elit Jounin alatt igenis fontos a hierarchia. Utána már mindenki egyenlő. Ez a rang választja el a közembert a nemestől. Szóval térdre!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2334 Dátum: 12 jún 18, 06:37:00 » |
|
SzG, nem akarod leadni a voksod valamelyik fél mellett? Úgyis mindig pártot akartam alapítani, legalább egy szavazóm már van.  Kettőd van. Ha érdekelnének a rangok már 40 hsz-e észrevettem volna... Bár a NKWT Isten azért jól hangzik.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2335 Dátum: 12 jún 18, 08:41:19 » |
|
Háháháá, tényleg nem sok választ el attól, hogy istennővé válj.  Elég furán lettek kiválasztva ezek a fórumrang nevek amúgy. Egy férfi tagból istennőt csinálni... hm. Viszont lesznek szép szivárványaid, az nagyon bájos lesz.  Gman... inkább nem.  Ha én egyszer letérdelek... khm, de inkább nem is folytatom.  A világuralom, vagy földuralomról csak annyit, hogy senki nem kötött bele a mondandóm leglényegesebb pontjába, amin eléggé csodálkozom. Valami olyasmit írtam, hogyha STM leigázta az egész földet (húú, de nagy leigázás  ) utána nyugodtan hátradőlhet, biztonságban érezheti magát, blabla... Hogy a frászba érezhetné magát biztonságban? Hisz egy földkerekségnyi ellenséget szerzett magának. Nem az a fajta ellenség, amelyik megmérgezi a kutyát, ha az túl sokat és túl hangosan ugat éjszakánként, az a fajta, amelyik baltával rád ront, kivégez minden élőt a házban, és utána megy a kutyához. Szóval az az igazi pszichopata ellenség. Hogy lehetne nyugodt egy olyan ember, akinek milliónyi ellensége van, akik mind a halálát éltetik? Az emberek hatalmával egyenes arányosságban nőnek a haragosai, az ellenlábasai. Én igazából ezért se értem, miért jó egy impérium. Annyi nyűggel, annyi teherrel jár, probléma probléma hátán, vérben tocsog minden és mindenki, kinek kell már ez?  Legalábbis ha most azonnal felkínálnák nekem az Amerikai Egyesült Államok elnöki posztját, röhögve utasítanám vissza. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2336 Dátum: 12 jún 18, 08:57:19 » |
|
Ha én egyszer letérdelek... khm, de inkább nem is folytatom. smirksweat
Nem tudom, hogy csak én vagyok perverz, vagy tényleg perverzségről szól a fenti idézet, de most szépen elmentem, és a Trollbaranban majd komolyabb elemzésnek vetem alá. Heni: Szerencse, hogy nem leszel több tőlük, mert már így is sok(k) vagy néha. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2337 Dátum: 12 jún 18, 08:58:52 » |
|
Mindenki azt és olyat képzel bele, amilyet szeretne. Én aztán nem állok senki fantáziájában gátat. Milyen trollbarlang?  Szerk: Tudom, mi a trollbarlang, csak azt nem tudom, hogy jelen pillanatban hol van.  Azt hittem, megnyílt, és gman azért említette, de nyilván nem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 18, 09:04:53 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2338 Dátum: 12 jún 18, 09:13:37 » |
|
Yíháá! Visszatértem, hulla vagyok és bárhogy kenegettem magam, mégiscsak leégtem ._. . De amúgy fasza kis kirándulás volt  . Röhögés, sport, kaja, pi---úgyértem üdítők, fürdés a Balatonba(mondjuk az nekem nem), ééértelmes eszmecserék. Wuhahaa én meg nem engedtem, hogy összekörnyezetszennyezzenek mindent D: nem érdekelt mit mondtak, vagy hogy néztek én ha szemétbebotlottam azt felszedtem és kidobtam.  Hozok egy videót is a Balatonfüredi estéről :3. Amint átküldik  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2339 Dátum: 12 jún 18, 09:17:37 » |
|
Jól gondoltad, azt a 1,5 oldalt sem olvastam el. De nem is fogom x3.
Guppi >:Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|