hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2160 Dátum: 12 jún 13, 17:46:11 » |
|
Meg állítólag a szőkítés is nagyon roncsolja. Unokatesómnak ki volt szőkítve a vége, és egyszer letört neki a haja, úgy megijedt. Én is megijednék, egyik reggel arra ébredek, hogy a hajamban fekszem.  A sötétbarna meg a szőke nagyonis passzol. Biztos szexi leszel vele.  Milyen is az eredeti hajszíned?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2161 Dátum: 12 jún 13, 17:54:36 » |
|
Hehh..nekem valami extrém haj kellene.. mondjuk szőke, fekete csíkokkal vagy lila...fekete csíkokkal.. Na majd ha 18 leszek :'D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #2162 Dátum: 12 jún 13, 18:00:37 » |
|
Heh, barátnőm nem rég vágatta le a seggig érő haját a lapockájáig, mindenki a csodájára jár a suliban. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2163 Dátum: 12 jún 13, 18:01:08 » |
|
Én fényes csillogós hajra vágyom  . Szőke haj és kék kontaktlencsével  . Mi minden kéne nekem is  . Melyik a jobb párrfümm? A Dolce gabana vagy a Jean paul gartier?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #2164 Dátum: 12 jún 13, 18:02:53 » |
|
De durva, eddig azt hittem, te fiú vagy :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
 |
« Válasz #2165 Dátum: 12 jún 13, 18:07:41 » |
|
Én nem hiszem, hogy öreg buksza korom előtt befesteném a hajam, de ki tudja.  Végül is, mindenki panaszkodik, hogy roncsolja a hajat, töredezik a haja, lenő, ronda, más lesz a színe, nem lesz már olyan, stb... stb... Nekem már a hajvágás, meg a hajmosás egy kész nyűg, a f***om sem fogja még befesteni!  Amúgy is, aranybarna színe van, az meg tök menő.  Mondjuk lehet, hogy még barnulni fog, de kétlem, hogy sokat, mert a bátyók haja is olyan mint az enyém, csak egy kicsikét sötétebb.  STM: én is azt hittem... de... Kentonsama NŐ! O.O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 13, 18:08:56 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2166 Dátum: 12 jún 13, 18:08:50 » |
|
STM: Profilomba megleled a választ  . De hogy én lány legyek 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2167 Dátum: 12 jún 13, 18:24:28 » |
|
Meg állítólag a szőkítés is nagyon roncsolja.
Ez nem feltételezés, hanem tény. A szőke hajfestékekben a legmagasabb a hidrogén tartalom, ami elvonja az oxigént, kiszárítja a hajat. A szőkéknek alapból vékony szálú a hajuk, nekik, nekünk a legvékonyabb, de ennek kompenzálására a legtöbb is nekünk van. Egy szőke hajú nőnek (aki természetes úton szőke persze), kb 140 ezer hajszála van, a barnáknak 100 ezer, a feketéknek nem tudom, de nekik van a legvastagabb hajszáluk is. Az övéké a legéleterősebb típus.  Ezért leszek én barna a hó végén.  Most akkor Kentonsama csaj vagy fiú?  Abból a parfümös-hajszínes-kontaktlencsés hozzászólásából csajnak ítélném, de tutira nem az. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2168 Dátum: 12 jún 13, 18:31:56 » |
|
Én fényes csillogós hajra vágyom  . Szőke haj és kék kontaktlencsével  . Mi minden kéne nekem is  . Melyik a jobb párrfümm? A Dolce gabana vagy a Jean paul gartier? Hát nekem az első részéből az jön le, hogy ő inkább super saya-jin akar lenni.  A második részét, a parfümöset viszont nem tudom én sem hova tenni. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2169 Dátum: 12 jún 13, 18:33:57 » |
|
Csak elmeséltem szerény vágyaim és ez lett a vége  . Am ha lány lennék akkor barna hajra szavaznék de...eh nem kell már lányként se gondolkoznom  . Megzavarodok  . Uchihamasashi: Igen és sikerült is azzá válnom  muhaha. drszabi: Ebből a parfüm fajtákból a legtöbb férfiaknak készült  .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2170 Dátum: 12 jún 13, 18:37:34 » |
|
Bocs, de baromira nem érdekel ki minek néz :'D. Higgyen mindenki annak aminek szeretne és mindenki boldog lesz  és úgy bírom amikor jönnek a csalódott/ meglepődött/ felháborodott kommentek! lol 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2171 Dátum: 12 jún 13, 18:55:43 » |
|
Flexee: Ott a pont  . Uchihamasashi: Lánynak tartasz? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2172 Dátum: 12 jún 13, 18:57:01 » |
|
Nikuccia: Kentonsama fiú akar lenni. Ami a profilján írva is van.
Uchihamasashi: Lánynak tartasz?   Masashi csak azt mondja, hogy nem a parfümtől leszel férfi.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #2173 Dátum: 12 jún 13, 18:59:25 » |
|
Ki mondta hogy férfi vagyok? Az még igen pár év. De fíú vagyok attól még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2174 Dátum: 12 jún 13, 20:37:52 » |
|
@Zizi majd te is rakd be a Topic-freezeres signedet  az adja a a hatást! *epichighfive!!* LOL ezt hogy lefagyasztottam 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 13, 20:48:57 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
|