Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2055 Dátum: 12 jún 11, 17:34:27 » |
|
^^: Jobbulást!  Megszólítási neve: Flexee. Mikor érkeztem, én is bajban voltam vele, na mondom, hogy kellene nekikezdeni egy üzenetnek, amit esetleg hozzá címeznék. Hé, két lefele mutató kacsacsőr, mi a pálya? De szerencsére gyorsan kiszűrtem a környező hozzászólásokból. Viszont neked most itt vagyok én, és segítek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2056 Dátum: 12 jún 11, 17:43:05 » |
|
Igen én is bajba voltam vele de lassan le esett, hogy ki is lenne Flexee. Mert tényleg elég érdekes mondjuk az is, hogy Alt+áá, hogy vagy? ^^ Valaki, (tényleg, ki is?) folyton szmájlinak meg szmájli-channak hívja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 17:44:08 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2057 Dátum: 12 jún 11, 17:44:52 » |
|
"Ebben igazatok van de ha nem tudsz érte semmit tenni csak azt, hogy szegény vagy és kevés nyugdíjból 5000Ft-os gyógyszert kell venned hetente úgy, hogy te is beteg vagy és magadra nincs pénzed."Nem értem... Mi? Mindenesetre, ha eleve szegény vagyok, nem tartok állatot.  Ha meg mégis, akkor inkább neki fogom megvenni a gyógyszert. Ő úgyis könnyebben meggyógyulna, gyorsan kikezelik és kész. Én ráérek az öreg betegségeimmel néhány napig. Ha meg neki is maradandó betegsége van, akkor megveszem mindkettőnknek, legfeljebb nem fizetem be a tévéadót. Egy öregasszonyt csak nem csuknának le ilyesmiért.  Honnan jött a kacsacsőr? Nekem még eszembe sem jutott így hívni azt a valamit. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #2058 Dátum: 12 jún 11, 17:46:28 » |
|
Hehe ^^ Köszönöm a segítséget..^^ Utánna már nekem is leesett amikor így hívák a kövi hozzászólásokban 
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom:  Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #2059 Dátum: 12 jún 11, 17:49:57 » |
|
Igen én is bajba voltam vele de lassan le esett, hogy ki is lenne Flexee. Mert tényleg elég érdekes mondjuk az is, hogy Alt+áá, hogy vagy? ^^ Valaki, (tényleg, ki is?) folyton szmájlinak meg szmájli-channak hívja.
Kár erőlködni, az enyém poénosabb. Alapból a kacsacsőr < így néz ki. Ez meg ^ lefele mutat, szóval lefele mutató kacsacsőr. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
 |
« Válasz #2060 Dátum: 12 jún 11, 17:59:47 » |
|
A-chan: Nem tudsz érte semmit tenni, szegény vagy, ő maradandó beteg, heti 5000Ft a gyógyszer, szegény vagy, NINCS TV-d sem és semmi elektromos cuccod, te is öreg és beteg vagy, van még egy kutyád, kevés a nyugdíjad, magadnak ételre sincs pénzed de a kutyára van(arra sincs igazából). Ha meghal az ember a kutya védtelen lesz. Hiába volt minden. Én magamba mindig így olvastam Flexee nevét amikor így hívtátok: ^^ -öhmöhm(olyan izé meg még egy izé) «--így olvastam. ..-.|.-..|.|-..-|.|.| .---|---|..-.|.|.---! Nikuccia: Nem is poénosabb!  Amúgy nem ilyen a kacsacsőr?: ‹ (Nincs alatta vonal.) Kitaláltam egy új emotikont------^ Na tetszik ez: :‹ 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 11, 19:50:08 írta SzG »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2061 Dátum: 12 jún 11, 18:28:14 » |
|
Akkor is megmarad a kutya, ha elpatkolok.  Majd feltalálja magát vagy befogadja egy menhely... Esetleg a szomszédaim. Ha meg macskáról van szó, érte végképp nem kellene aggódni... Téma lezárva, KÉSZ!  Megyek vissza rajzolni…  :< Ezt már egy csomó ideje használja mindenki, főleg én.  Oké, lehet abban a kacsacsőrben valami. Amikor tanultuk elsőben a kisebb-nagyobb jelet, tényleg kacsacsőr volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2062 Dátum: 12 jún 11, 19:37:06 » |
|
Amikor olvastam a hszeket -> ಠ_ಠ . SzG: az morse kód? Sajnos most lusta vagyok fordítgatni.  ALTGR 33 !! (Mellesleg a legfantáziátlanabb nevekből lehet kihozni a legtöbbet :'D) :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< :< Fúú de értelmes lett... ¬_¬
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2063 Dátum: 12 jún 12, 09:54:51 » |
|
Asszem, ma a világ legjófejebb tanáránál vizsgáztam. Szokás szerint első voltam, mert jó hamar túlesni rajta. Elmondtan a tételt, úgy ahogy. Gondolkodik, hogy hanyassat adjon, egyszer csak megszólal: -Nem magának lesz esküvője hamarosan? (Mekkora mák már, ha az embernek van egy pletykás Phd-s ismerőse.  ) -Igen. -Akkor ötös. Mögöttem egy lány, akin a tétel kíhúzásakor látszott, hogy sz@rban van, odaszólt: -Én leszek a koszorúslány. A tanár rámnézett, én meg mondtam, hogy tényleg ő a koszorúslány. Vakargatta a tanár az állát egy darabig, aztán a csajtól, hogy akar-e kűzdeni az ötösért, vagy jó lesz a négyes? Ez de nagyon nagy.  Minden óráját felveszem az öregnek jövőre. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2064 Dátum: 12 jún 12, 10:16:16 » |
|
Jó, azt azért hozzá kell tenni, hogy a bácsi szerint minél több diplomással rendelezik az ország, annál fényesebb annak jövője, ezért mindenkit, akinek akár egy kicsit is több esze van, mint mondjuk Fekete Pákónak, átenged a vizsgáin.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 12, 10:20:25 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2065 Dátum: 12 jún 12, 10:32:33 » |
|
Hehe  Jópofa lehet az öreg.  Az én szakomon is átlagban jó fejek a proffok. A tegnapi prezentációt bárhogyan meg lehetett tartani, úgyhogy páran eljátszották a koncepciójukat. Kivonultak a prof meg a gyakvezek elé egy-egy dobozos sörrel, felültek az asztalra és úgy adták elő a cuccot. A tanár is röhögött, meg az egész amfiteátrum, és simán megkapták érte a tízest.  Ennek a tanárnak én is igyekszek felvenni az összes óráját. Épp a múlt héten voltam nála életem első nem magyar szóbelijén és legalább húsz percet elbeszélgettünk kicsit random, kicsit nyelvi, kicsit sulis dolgokról. Nem volt gond, hogy eleve késésben voltam pont az ő tantárgyával kapcsolaton megbeszélésről és, hogy fejenként tizenöt perc volt kiadva mindenkinek...  Az egyetem meg az általános/középsuli között elég nagy különbség van azért.  Egyetemen nincsenek akkora barmok (de rászoktam erre a szóra  ), mint gimiben. (vagy csak én vagyok ilyen szerencsés) Attól, hogy egy idiótának van öt diplomája (és nem rendelkezik befolyásosabb ősökkel), nem megy semmire. Egy rendes melóhelyre azt veszik fel, aki a jobb anyagot adja be az interjúra. (és általában az nem egy nem értek hozzá emberé) Legalábbis így kellene lennie...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
 |
« Válasz #2066 Dátum: 12 jún 12, 10:37:27 » |
|
Uhh... jó dolog nem suliba menni, de unatkozom D: a többiekkel akartam tölteni az utcsó hetet... remélem..nagyon remélem, hogy a kirándulásra el tudok menni. Jó persze elvagyok én twitteren meg püben, csak nem nagyon mehetek ki az ágyból, fáj a fejem és tele van az orrom...nem részletezem mivel. És twitteren leguppiztak x"D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2067 Dátum: 12 jún 12, 11:01:08 » |
|
Guppi?  Mármint... Guppi?  --->  Mondtad már, hova mentek kirándulni? Biztos csak nem figyeltem...  Nem biztos, hogy kivágják, csak valószínű... Ha a főnök túl jószívű, nem vágja ki, csak, ha elege lesz belőle.  Túl naiv vagyok, de hogy fordulhat manapság elő, hogy valaki ne tudjon írni-olvasni?  Ha nem tanulod, akkor is rád kellene, hogy ragadjon az ilyesmi, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #2068 Dátum: 12 jún 12, 11:10:13 » |
|
Jelenleg az ország lakosságának 4%-a nem tud írni, olvasni. Demográfián tanultuk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
 |
« Válasz #2069 Dátum: 12 jún 12, 11:20:02 » |
|
Tőlem tanulhattátok, mert mi nem tanultuk. Sőt, eddig demográfia nevezetű tantárgyam sem volt, és szerintem már nem is lesz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|