Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1350 Dátum: 12 máj 29, 20:35:39 » |
|
Hát jah. A dolog sikere csak annyin múlik, hogy látom-e még. De sztem igen, mert kétszer ugyanúgy a metró felől jött és kb. ugyanabban az időben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1351 Dátum: 12 máj 29, 20:45:05 » |
|
Sok sikert hozzá! Am öltözz hercegnek legalább összeilletek majd látványosan is
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1352 Dátum: 12 máj 29, 20:48:52 » |
|
Én úgy nem tudnék a tükörbe nézni, úgyhogy megmaradok a szívem mélyén hercegnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1353 Dátum: 12 máj 29, 20:55:57 » |
|
Ez hol van ezt holnap megnézem?!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1354 Dátum: 12 máj 30, 05:33:50 » |
|
Téényleg nem is mondtam, pénteken volt a ballagásom Vasárnap meg megvolt a bankett is. ( amiből még mindig nem tértem magamhoz xD ) A szóbeliig még van kb. 2 heten, az írásbeliig meg egy hónapom. Azt hiszem neki kellene álljak tanulni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1355 Dátum: 12 máj 30, 10:04:38 » |
|
Én egy óra múlva irodalom szóbelizek, bár nem értem minek, csak hetedikes vagyok. O.o Cseppet izgulok, mert kb három tételt nem tudok, és van egy olyan érzésem, hogy pont e három közül fogok húzni. De azért mélyen, legbelül remélem nem vagyok ennyire szerencsétlen.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1356 Dátum: 12 máj 30, 10:14:58 » |
|
Csak nem vagy annyira peches, hogy pont azok közül húzz Ha mégis akkor sok sikert
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1357 Dátum: 12 máj 30, 10:17:56 » |
|
Én meg lehet nem buktam meg a matekvizsgámon :D:D Mindenhova írtam valamit, bár az egyik feladatnál kijött valószínűségnek a -1/4... mondom az igen. Ez olyan lehetetlen, hogy nincs is értelme...de a többi ment. Vagyis azt hiszem. Ha meglesz kettes akkor madarat lehet majd velem fogatni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1358 Dátum: 12 máj 30, 10:22:44 » |
|
Ami azt illeti alapjába véve peches vagyok, szóval ezért parázok. De köszi! Mi tegnap írtunk matek számítógépes felmérést. Hááát, ha azt mondom, hogy rettenetes lett, akkor enyhén fogalmaztam. Ráadásul egy lány mellém ült, és az egészet rólam leste, és a kettő óra közötti szünetben odament panaszkodni a barátnőihez, hogy milyen lassan csinálom a feladatokat. Inkább nem mondtam semmit...
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1359 Dátum: 12 máj 30, 10:23:50 » |
|
Milyen az a számítógépes matek felmérés?...mikor én voltam általános iskolás, ilyen még nem volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1360 Dátum: 12 máj 30, 10:34:56 » |
|
Olyasmi mint egy év végi témazáró, csak gépen. Év elején is írtunk egyet a tavalyi anyagból, minket újakat az alapján osztottak be csoportba. (Gyenge, közepes vagy emelt csoport.) Na de azt hiszem, én indulok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1361 Dátum: 12 máj 30, 11:14:10 » |
|
Kész, vége, többé nem tanulok! Zsinórban harmadszor húzok olyan tételt, amibe bele se néztem és inprovizációval meg órai halvány emlékekkel az első két alkalommal négyesre most meg ötösre vizsgáztam. Kárba veszett az a tanulással töltött pár óra. Inkább adják ide a diplomámat most és ne húzzuk egymás idejét fölöslegesen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1362 Dátum: 12 máj 30, 11:17:44 » |
|
Hova jársz gman mert én is olyan egyetemet akarok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1363 Dátum: 12 máj 30, 11:27:50 » |
|
Pécsre járok és büszke TTK-s vagyok. Ja és nem az egyetemmel van a baj, hanem velem. Túl jól blöffölök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1364 Dátum: 12 máj 30, 11:43:15 » |
|
Én meg Szent Péter esernyőjét húztam, a gáz csak az, hogy tavaly olvastam, és nem sok maradt meg. De belekérdezett versekbe azokat meg tudtam, és azt mondta rendben volt, szóval gondolom jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|