drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1335 Dátum: 12 máj 29, 17:20:34 » |
|
Hát mi nem. Minden témakörből, vagy kettőnként írunk. Mostanában az a mániája, hogy óra elején kis dogát írat. Elméletet is vesszük rendesen, füzetbe is írunk van amikor egy csomót, de azért gyakorlat is van. Mármint ilyen word, meg excelezni szoktunk, mikor azt vesszük.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1336 Dátum: 12 máj 29, 17:21:50 » |
|
Nekünk leosztalyozzzak . Kaptunk egy új igazgatót (politikus)nagyon gyökér. Mindenki utalja ! És ilyen hülye újításokat hoz pont most h mennénk el. És mind csak szivatas.ahelyett h jó csajokra cserelne a dagadtakat....
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1337 Dátum: 12 máj 29, 17:48:23 » |
|
Info doga?? Nálunk még csak gépírás van de nem nagyon szeretnék a későbbiekben még arra is tanulni... Így is elég sok minden van...
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1338 Dátum: 12 máj 29, 17:54:17 » |
|
Fiatalok, ha tanulnotok kell, ne itt koptassátok a drága időtöket, tessék matekozni, angolozni, törizni, hophophop! xD
Hát én ezen besírtam, azóta azon kacagok mert elképzeltem ahogy mondod... köszönöm a "vidám néhány percet".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1339 Dátum: 12 máj 29, 17:59:12 » |
|
Mondjuk gépírásra nem nagyon kell tanulni. És mind csak szivatas.ahelyett h jó csajokra cserelne a dagadtakat.... Én ezen sírtam be. Bírnád mi? Mondjuk neked már lassan mind1, azok szívnak nagyot akik még évekig ott lesznek. Te már vhogy csakkibirod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 29, 18:21:49 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1340 Dátum: 12 máj 29, 18:18:22 » |
|
Lenne mit meselnem, hogy miért nem bírom ! Mit sirtal be ezen? )) Te nem jarnal szívesen olyan suliba ahol csak jó csajok vannak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1341 Dátum: 12 máj 29, 18:23:08 » |
|
Nem tudom csak simán vicces volt. A második gondolom csak költői kérdés volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1342 Dátum: 12 máj 29, 18:31:03 » |
|
Nyilván! De most komolyan cseréljék mar le azokat! Az egész suliban jó ha van 3, ez milyeeeeen????? Ez hogy történhetett meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1343 Dátum: 12 máj 29, 18:33:43 » |
|
Te nem jarnal szívesen olyan suliba ahol csak jó csajok vannak?
Ezeket a helyeket úgy hívják, hogy egyetemek és főiskolák.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1344 Dátum: 12 máj 29, 19:08:00 » |
|
Tényleg? Én nem hinném hogy azok a helyek ilyenek xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1345 Dátum: 12 máj 29, 19:18:57 » |
|
Rosszkor vagy rossz helyen .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1346 Dátum: 12 máj 29, 19:34:20 » |
|
Akkor irány az egyetem:)))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1347 Dátum: 12 máj 29, 20:21:08 » |
|
A BME villamosmérnöki karának lányai örömmel várnak téged
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1348 Dátum: 12 máj 29, 20:28:10 » |
|
Vicces ez a pesti lét. Múltkor megyek ki a nagy szürkeségbe, tűző nap. Jön egy nagyon szép csaj valami olyan ruhába mintha egy fantasyban lenne boszorkány, vagy hercegnő. Ilyen színes megmagyarázhatatlan, mesebeli ruha. Meg napernyő. Mondom wtf. Azért összetettem a kezem és illedelmesen meghajoltam, ha már egy hercegnővel találkoztam. Ő visszamosolygott. Azt hittem, hogy valami cosplayre megy, mert annyira nem normális ruhában volt. De amúgy nagyon ízléses. Ma jött velem megint szembe, kicsit dühös arccal. Én elkezdem nevetni, mert azt a ruhát nem tudom feldolgozni (+ realizáltam, hogy nem cosplay, hanem kajak így öltözködik) ő meg elfelejtette a dühét és megint elkezdett mosolyogni. Csak továbbmentem, mert siettem vizsgára. De most már legközelebb el kell beszélgessek vele, mert nem mindennap találkozik az ember hercegnővel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1349 Dátum: 12 máj 29, 20:31:27 » |
|
A BME villamosmérnöki karának lányai örömmel várnak téged Ezt ők üzenik mugennek? =D Gdat sok sikert a dumcsizáshoz legközelebb. Csak nehogy a vége az legyen, hogy nem jön többet veled szemben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|