SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1125 Dátum: 12 máj 23, 16:04:02 » |
|
Ha beállt eléd akkor beperelheted, hogy késleltetett téged mert mi van ha mondjuk időre ott kell lenned valahol ahol csak akkor adnak neked 1000000Ft-ot ha pontosan akkor leszel ott. Na akkor az ellenőr megszívja. Mond meg neki. Úgy kerül a vega pizzára sonka, hogy ráteszem.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #1126 Dátum: 12 máj 23, 16:10:30 » |
|
SzG, szóval te tettél sonkát a pizzámra. Tudtam ám. Amúgy a pizzáról most az jutott eszembe, hogy egyszer mennyire ledöbbentem, amikor elmentem egy pizzériába és ott a karate edzőm volt a pincér. Fura egy helyzet volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1127 Dátum: 12 máj 23, 16:24:41 » |
|
Hát ugyanabba a városba vagyunk így nem volt nehéz. És most fordulj meg. (de az ablakon ne nézz ki )
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #1128 Dátum: 12 máj 23, 16:28:52 » |
|
A frászt hozod rám. Miért van az, hogy ha azt mondják valakinek, hogy ne nézz ki az ablakon, akkor az első dolga az hogy kinéz az ablakon? Amúgy az ablakon túl nem láttam mást, csak egy macskát... Ugye nem vagy animágus?
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1129 Dátum: 12 máj 23, 16:30:29 » |
|
Itt két macska van bent Képzeljétek vettem áthúzott konohai fejpántot Párom meg Esőfalusit vett kicsit nagy rám, de segáz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1130 Dátum: 12 máj 23, 16:35:48 » |
|
Te csináltad jól, Konohából én is dezertálnék xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1131 Dátum: 12 máj 23, 17:26:04 » |
|
Az, hogy mi vagyok én az rejtély. Na most minden Soproni NEHOGY KINÉZZETEK AZ ABLAKON! Nem vicc ne csináljátok mert olyat fogtok látni amit nem kéne. Én kinéztem egy pillanatra és hát még egyszer ránézdshgdjshjdslkdlaéa
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1132 Dátum: 12 máj 23, 17:29:15 » |
|
Ez sztem még1szer már nem fog bejönni. Bár lehet, hogy így is kinéz mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1133 Dátum: 12 máj 23, 17:46:46 » |
|
Kallen Megverjem az ellenőrt ?(csak a békesség kedvéért ) ) Zizi(Gizi ) Hat nem tudom... SzerIntem jobban jársz ha te találod ki ,de ki tudja ...muhahahaha..... Akkor ő a songoku pizzát hordta?xd És most minden Soproni ...... kerüljön kevessebbe
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1134 Dátum: 12 máj 23, 18:07:07 » |
|
Az orosz nénik a legjobbak . Bírom amikor poénre veszik . Évribágyiiii (everybody a gyengébbek kedvéért xD.) A magyar csapat nekem annyira nem tetszett, az osztrák csapat meg O.o. Mondjuk úgy nem az én műfajom ><. Orosz nénik powaa xDD. http://www.youtube.com/watch?v=499yqUBtKJ0 xD.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 23, 18:13:11 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1135 Dátum: 12 máj 23, 18:13:09 » |
|
Csinálj egy klubbot!orosz nénik fanclub:) Vagy mi tudom én )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1136 Dátum: 12 máj 23, 18:17:37 » |
|
Tényleg, a döntő mikor van? Ugye nem most? xD
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1137 Dátum: 12 máj 23, 18:17:59 » |
|
Páárrrtyi fór évribágyi rákk! Kámón end rákk!
Olyan szar, hogy már jó. xD
Minek csináljak clubot nekik?
Sabaku: asszem szombaton. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1138 Dátum: 12 máj 23, 18:24:10 » |
|
Fuck yeah. Remélem addig nem esünk ki xD A compact disco 3456346354x jobb a pár évvel ezelőtti vernyákoknál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1139 Dátum: 12 máj 23, 18:36:55 » |
|
Mert mert nne?!! Lehet hogy penzt is keresnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|