hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #540 Dátum: 12 máj 12, 09:13:37 » |
|
Nem tudom nekem annyira nem volt szimpi. Mondjuk bajom nem volt vele, meg ritkán beszéltünk is 1-2 mondatot itt a DT-ben, de néha olyan kötözködős volt, hogy eldobtam az agyam.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #541 Dátum: 12 máj 12, 09:49:45 » |
|
Mondjuk az esetek 98%-ában teljesen igaza volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #542 Dátum: 12 máj 12, 09:51:54 » |
|
Hát ja, szerintem is ez volt a legfőbb "baj" vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #543 Dátum: 12 máj 12, 09:55:13 » |
|
Az tény és való Loah, hogy igaza volt.^^
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #544 Dátum: 12 máj 12, 10:09:34 » |
|
De ha már annyira a nagyobb szájú és kötekedésre hajlamosabb hiányzó egyéneknél tartunk, akkor Saphi' hol van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #545 Dátum: 12 máj 12, 10:12:50 » |
|
Mostanában nem igazán ér rá arra, hogy itt időzzön, de amúgy köszöni, meg van még.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #546 Dátum: 12 máj 12, 10:13:02 » |
|
Ja, mindig beoltotta szegény Masashit. Mármint Saphi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 12, 10:13:34 írta hanii »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #547 Dátum: 12 máj 12, 10:19:34 » |
|
Hm akkor jó ha nem baj ^^ köszi Tényleg Masashit sem látom erre egy ideje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #548 Dátum: 12 máj 12, 11:14:26 » |
|
Mondjuk az esetek 98%-ában teljesen igaza volt . Az esetek 2%-ában meg velem vitatkozott. Kár, hogy eltűnt. Szaffi szintén jóarc, ő is feljöhetne párszor. Henike meg nem igazán hiányzik valamiért. A kertbem már mindent beterít a sülű husi illata, épp csak wc-re jöttem be, csak valahogy a gép előtt kötöttem ki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #549 Dátum: 12 máj 12, 11:20:49 » |
|
Legtöbbször én is így vagyok. Most pl azért jöttem be, mert itt felejtettem a csészémet. De itt kötöttem ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #550 Dátum: 12 máj 12, 11:23:12 » |
|
Nem is igaz gman, neki gyakrabban volt igaza amikor veled vitázott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #551 Dátum: 12 máj 12, 11:50:57 » |
|
Tényleg Éjfél avája volt. Én is bírtam meg Saphirát is.
Nekem hogolyo vagy hogy hívták hiányzik =D Amiről én tudok csak Hiei kb 5x bannolta xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #552 Dátum: 12 máj 12, 11:51:58 » |
|
Az nekem is. És a hülye mindig kiírta, hogy ő hogojo. x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #553 Dátum: 12 máj 12, 12:02:30 » |
|
Én meg logikát tanulok és itt kötök ki. Csábító ez a hely... túlságosan isde muszáj most kicsit erőt venni magamon, mert ma még mást is akarok csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #554 Dátum: 12 máj 12, 12:23:22 » |
|
Engem bezzeg senki se hiányol pedig ebbe a topicba még nem is írtam Bár néha felnézek mizujs... bármi jobb mint fizika beszámolóra tanulni... főleg, hogy a zh-m még ki sincs javítva... én meg nem akarok pót zh-zni
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|