24 nov 16, 04:27:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1173409 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Lilus
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #450 Dátum: 12 máj 10, 09:21:55 »

200 oldal? O.o Oh my Jashin! Nem irigyellek... :-S mondjuk nekem is van mit tanulnom  smirksweat és még mindig nem kezdtem bele >.<
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #451 Dátum: 12 máj 10, 12:34:16 »

Huh, végre megírtam az emelt angol érettségit Nevet Van még itt valaki aki ma angol érettségizett? Közép- ill. emelt szinten? Ki milyennek találta? Szerintem ez az emelt nem volt olyan vészes. A szövegértés elment, a nyelvhelyesség elment, a hallás utáninál az első két szöveg még úgy ahogy, a 3. viszont borzalmas volt. Aztán a levélírásnál az első levelet szépen megírtam, a 2.-at meg összecsaptam, mert elnéztem az időt, és azt hittem hogy hamarosan be kell adni, aztán koppantam mert még volt 20 perc -.- Hoppá. De akkorra már lemásoltam a piszkozatot az érettségi lapra, és nem akartam belejavítani. Na mindegy, annyira azért nem lett vészes. 1 hónap múlva szóbeli, na attól viszont rettegek Nevet

Egyébként látta már valaki az Éjsötét árnyék c. filmet? Bátyámék este mennek a moziba, és nem tudom hogy el menjek-e velük. Igazából nincs sok kedvem, de ez már a 3. mozizás lenne amit kihagyok. Szóval érdemes megnézni?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 10, 12:35:33 írta Beatreex » Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #452 Dátum: 12 máj 10, 12:55:17 »

Én nem láttam, de szerintem ha tanácstalan vagy, nézd meg a trailerjét, meg nézz kritikát róla neten Mosolyog
Na reméljük akkor szép magas pontszámod lesz Nyelvesít Én anno nem mentem emeltre semelyik tárgyamból. (Infóból csak azért nem, mert a tanárunk aki utolsó évben volt nem készített fel minket rendesen rá, fail vizsgát meg nem akartam tenni xD) Nem kell félni a szóbeliktől Mosolyog Később egyetemen egy zh olyan lesz mint az összes érettségi egybevéve.  Technikai KO
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #453 Dátum: 12 máj 10, 13:17:42 »

Ötös vizsga tanulás nélkül, csak halandzsázással. Ráadásul négy-öt mondattal meg sikerült elmetrükköznöm a tanárt, szóval hamar végeztem is.
Ezt übereljétek!
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #454 Dátum: 12 máj 10, 14:14:02 »

Én is ezeken a meséken nőttem fel és szerettem is. Sőt örülök neki, hogy néha még adják is őket.  Söröz  Ami viszont már elég elszomorító, hogy manapság a CN-ön csak ilyen baromságok mennek ott volt pl a Ben 10 még elviselhető volt de ma már van 30 új sorozata annak mert mindig el kell rontani a folytatással. ikszdé Az is természetes, hogy ma ránéztem ezekre a műsorokra és valami Bakugan megy ami úgy hülyeség ahogy van.  Greedy  És ha elmész vásárolni akkor azt látod, hogy a népet hülyítők játékot adtak ki erről amiből kapnak még egy rakás pénzt mert ma már csak az számít.  P.I.M.P. Az RTL és a TV2 mehet a sűlyesztőbe mert amit ott adnak az Wátdöfákk ...

gman: gratulálok  olvas   Faceg
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #455 Dátum: 12 máj 10, 14:47:26 »

Kösz... de  korai volt az öröm, kémiából nem értem el a vizsgára bocsáthatósághoz szükséges pontot. Na mindegy, majd jövőre.
Szal a mai napom összegezve: Egy vizsga ötös, meg egy bukás. Szép. ikszdé
Naplózva
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #456 Dátum: 12 máj 10, 15:00:22 »

Ejj, na igen a CN-es mesékről nekem is megvolt a magam véleménye. A Boci és Pipi, Én vagyok Menyus, sokszor kifejezetten idegesített. Ami tetszett az a Frédi és Béni, a Tom és Jerry, meg a Bátor, a gyáva kutya. ikszdé A Dexter laboratóriuma se rossz, csak pont annyi részt kell kihagyni, hogy ne vedd észre, ha egy poént többször is elsütnek.

Azoknak akik tanultak, tanulnak, vizsgáznak, érettségiznek sok sikert! bow
gman: ügyes vagy! ikszdé

Én ma feleltem töriből, meg németből szövegértés volt. Mind2 négyes lett. >.<#
Meg a fizika dolgozatom is. Meg talán a kémia. Neeem
No, le van fosva. xD
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #457 Dátum: 12 máj 10, 15:32:54 »

Gman, azt hiszem, én tudom überelni a mai vizsgádat. Nevet Mármint a sikeres részét, a kémiádnak részvétem. (Egyébként mit jelent ez számodra, hogy nem sikerült? Fontos tényező, vagy elhanyagolható? )
Szóval mikor én tavaly elvégeztem a sulimban az ötödik évfolyamot, ami egyben egy okj-s szakképesítés is volt, ugye május-június nekünk is vizsgaidőszakot jelentett.
Itt görbüljek meg, de esküszöm, hogy egyetlen szót sem tanultam a közteres vizsgáimra. Semmit! Nevet És akkor odaállítottam nulla tudási szinttel, aztán mikor az elméleti (szóóban feleltünk ráadásul!) részhez, kifogtam egy olyan tételt, amit akkor is hamarabb megértek, ha walesi nyelven írják le. ikszdé Hát, lejegyzetelgettem ott magamnak pár dolgot, átfogalmaztam a kérdést úgy, mintha az az én válaszom lenne, és ezzel a vázlatszerű kis papírfecnivel odaállítottam a nagyfőnök elé (mert engem pont neki kellett választania), és elkezdtem neki mondani... Mondtam, mondtam, közben azon csodálkoztam, hogy miért nem szakít már félbe az ürge, miért nem veszi észre, hogy lényegében ugyanazt mondom el, ami a kérdésben le volt írva, csak szép körítéssel, blablával, meg miegyébbel.
De a csávó csak vigyorgott, bólogatott, hát mondom akkor oké. ikszdé
És a végén kaptam egy 92%-ot a bizonyítványba. A szép pofim meg a beszélőkém (plusz a csávó bambasága) meghozta a konyhára az ötöst. ikszdé
Azóta is nehezen hiszem, hogy ekkora mázlista disznó vagyok. Nyelvesít

Júj, tegnap véletlen elcsíptem az RTL-en egy előzetest, mert indítani fognak azok a marhák valami új sorozatot, tán A gyanú árnyékában, ez lehet a címe. De valami eszméletlen gagyi dolgot képzeljetek el. ikszdé Mintha valami Dallast vegyítettek volna egy gettó sorozattal. Ha ez befut, hát... nem tudom, a magyarok ízlése eddig is érdekes volt, ami a tv nézést illeti, de ezután már nem lesz hova süllyednünk szerintem.
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #458 Dátum: 12 máj 10, 15:38:10 »

Sok jó sulis sztorim  Nyelvesít van de a te mázlid...  >.<#
A bukást sajnálom gman.  Szomorú

Az RTL ismét talált egy okot amiért ne nézzem.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #459 Dátum: 12 máj 10, 15:50:41 »

OK Nikuccia, vesztettem. Nevet
A kémia meg két kreditet jelent nekem, többet nem nagyon. Mondjuk picit idegesítő, hogy 8 pont kellett volna az utolsó zh-ra, és kaptam 7.5-et. ööööö
Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

« Válasz #460 Dátum: 12 máj 10, 15:50:52 »

Én a szóbelitől azért félek, mert hajlamos vagyok bepánikolni, és olyankor lefagy az agyam. Tavaly is amikor angol középből érettségiztem, a szóbelin a tanárnő feltette nekem azt a kérdést, hogy mik az előnyei és a hátrányai egy kisvárosnak. Válaszom: 'Előnye, hogy kevés autó van és nem olyan szennyezett a levegő, hátránya, hogy... ööööö... vannak autók' ikszdé Jól van gyerek, ügyes vagy ikszdé Igaz, hogy magára a szóbelire 99%-ot kaptam, de azért a beszélgetés alatt égtem mint a Reichstag ikszdé

Az RTL-en már én is láttam a reklámot, de hogy a fene ez A gyanú árnyékában vagy mi... Egyáltalán ez egy sorozat vagy valami valóságshow féleség?
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #461 Dátum: 12 máj 10, 16:12:39 »

Ó, Beatreex, az semmi, főleg, ha 99?? százalékos lett, az az egyetlen százalék pedig már csak szőrszálhasogatás a tanártól. Szerintem még szebb is, mint a 100%. Nevet
Gman, szabad érdeklődni, milyen szakon vagy? A kémia miatt érdekelne. Csak nem valami vegyész vagy gyógyszerész féleség leszel? :O Ahhoz kell ám sütnivaló. (:

http://starity.hu/magazin/27357-jon-kiszel-tunde-energiaitala/ --> heo és az energiaitalok gyűjtőinek figyelmébe ajánlanám eme páratlan hírt. Kihagyhatatlan!  ikszdé Kíváncsi vagyok, milyen nevet adnak neki.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #462 Dátum: 12 máj 10, 16:15:43 »

A gyanú árnyékában az amelyikben az ember sírnak, meg ordítoznak, hogy te szemét, átvágtál, meg ilyenek?

Úgy kb két órája rájöttem, hogy nekem holnap délelőtt 11 óráig le kell adnom egy 10 oldalas reklámszociológia házi dolgozatot. Témát már hetekkel ezelőtt választottam mégpedig a pudingreklámokat, csak eddig annyi gond volt, hogy belese kezdtem. Eddig van másfél oldalam, meg vagy 4 pudingreklámom a világ különböző tájairól, de hát ez eddig nulla. Vicces éjjel elé nézek.

Ma mgkaptan a gyógyszerek zh eredményem. 1-es. Olyan zh volt, hogy azt hittem lepetézek. Előtte ott poénkodtunk, hogy csak nem kérdezik meg, hogy a 3',5,7-trihidroxi-4'-metoxi-flavon mivé bomlik le és 4 db hasonló szépség volt felsorolva. Hát megkérdezték. Amúgy mielőtt valaki azt hinné, hogy én tudom mi a jó isten az a vegyület amit felírtam, hát nem tudom.

Nem hiszem hogy gman kémiás  szakon van ha 2 kreditért egy olyan tárgya van hogy kémia. Valami természettudományosra vagy műszakira tippelek, de nem kémia., Az tuti
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 10, 16:17:05 írta Morita » Naplózva
Beatreex
ANBU újonc
*

« Válasz #463 Dátum: 12 máj 10, 16:20:05 »

Nikuccia, köszi Mosolyog Habár a szóbelin nálunk mindenki olyan 98-100% közötti értéket kapott ikszdé De ha jól emlékszem, akkor az írásbelim 89% lett, szóbeli és írásbeli együttvéve 91% Mosolyog Na de majd a ma megírt emeltre leszek kíváncsi, remélem hamar kijavítják Nevet
Egyébként még a tavalyi érettségire visszatérve, ugye én és egy barátnőm infóból is érettségiztünk. Az angol szóbelin, mint már említettem, égtem egy kicsit, de még mindig jobban jártam mint a barátnőm: ő amikor az infóból felelt, akkor mondott egy hülyeséget, és az egyik tanár konkrétan felröhögött ikszdé És még utána is vigyorgott és elfordult hogy ne lássuk ikszdé
Naplózva

Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #464 Dátum: 12 máj 10, 17:52:44 »

Jól felkapott ez az érettségi Nevet. Nekem szerencse messzi van még ikszdé. Szerintem 4-4,5 év és csinálhatom. Amúgy én otthon nem tudom meddig tart mostanában. Ti meddig csináljátok még vagy befejeztétek?

Épp egy fél órája értem haza mert egy boltba pakolászni kellett. Hipp-Hopp egy 15 euró 2 óráért ikszdé.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins