24 nov 16, 07:22:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1173587 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #435 Dátum: 12 máj 09, 22:33:26 »

Nem mintha eddig lett volna bármi okod a félelemre. ^_^
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #436 Dátum: 12 máj 10, 05:38:35 »

De gonosz vagy Flexee. ikszdé
heo, tudod jól, hogy egy félelmetes ember vagy, és szegény kis csodaszarvas amikor megszólalsz a hangodon cseng és várj a parancsot. Lehet hogy a tekintélyedből eme titulus elvesz?  Wátdöfákk Bár szerintem tök poén. Nyelvesít
Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #437 Dátum: 12 máj 10, 05:42:17 »

Én is szeretem a T and J csak a baj, hogy már nem adnak olyan részeket amiket nem láttam. Kage titulus Flexee? Hát de messze is van nekem.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #438 Dátum: 12 máj 10, 07:33:06 »

Jó reggelt!

Az én gyerekkoromból kimaradt a T&J. (persze láttam pár részt, de az nem sok)  Eléggé kint lakok a fenébe, oda meg nem hoztak el kábelTV-t így csak 3 kereskedelmi csatornát bámulhattunk. Aztán 2002-ben apum megunta, hogy minden 10 percben "bekukkantottunk a villába", így beköttette a UPC-t. A T&J-t és társait itt se sikerült kivégeznem, mert megtaláltam a Sámán Királyt és hát utána nemvolt megállás az animékben...

Nem is vagyok odáig amúgy az amerikai rajzfilmekért, főként nem a 90-es években nyomatottakért. Nem tartottam sohase viccesnek, hogy Dexterrel folyton kicsesz a nővére és megússza, vagy hogy két szellemi fogyatékos testvérpár, akik nem is egy állatfajba tartoznak ontják a hülyeségeket. Ilyen téren soha nem volt humorérzékem.
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #439 Dátum: 12 máj 10, 08:14:20 »

Végre valaki leszólja ezeket a meséket is, és nem alaptalanul. Köszönöm, Morita, és neked is jó reggelt! Nevet
Velünk is hasonló volt a helyzet, mint veletek, (tv ügyben), annyi különbséggel, hogy egy rahedli német csatorna nekünk bejött a három ingyenes mellé, ezért néha lehetett zenecsatornát vagy egy kis Nickelodeont is nézni.
Nekem most az a problémám, hogy mikor az ilyen nemkutya, demotiváló vagy sunamuna jellegű oldalak kiadnak egy nagy rakás olyan posztot, amikben ugye ezek a mesék vannak (Spongyabob, Boci és Pipi, Menyus blabla), és akkor odaírják: Hogyha emlékszel ezekre a mesékre, neked volt gyerekkorod....
Ilyenkor csak várok egy-két percet, megnézem a kommenteket, aztán még rosszabbul leszek.
Mi a fenéért lenne ezeknek közük az én gyerekkoromhoz??? Ha kitesznek egy képet egy homokozóról, pici homoksütikről, műanyag konyhai eszközökről, szakadt, néha kar nélküli babákról, na ezekről már talán eszembe jut a fent említett gyerekkor, de nem a tv-ről, meg nem az ilyen bugyuta mesékről.
A Tom és Jerry aranyos mese, szintúgy a Hódító Hódok, de nem töménytelenül, nagy mennyiségben, mert nekem az úgy már ártalmas. :S

Ó, és Kallen, Zizi, köszönöm! ((: Pirul
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #440 Dátum: 12 máj 10, 08:28:02 »

Az amcsik kezdték el terjeszteni, hogy a Dragon Ball hülyíti a gyerekeket, ők meg olyan szívez szóló történeteket csempésznek a meséikbe, mint hogy Bambulának eltört a fantomlába, ezért fantom ortopéd cipőt kell hordania. Cöh...
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 10, 08:29:44 írta gman » Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #441 Dátum: 12 máj 10, 08:32:21 »

Fuh, hát mikor leírtam a véleményem, ellenvéleményt vártam volna. Jó hogy nem az jött. Mosolyog
Jah a gyerekkor nekem is mást jelentett. Lakótársaim meg a barátom azon van kiakadva, hogy nekem nem volt GameBoy-om és nem játszottam sem pokémont meg ilyeneket. Elismerem biztos frankó lehetett, csak sajna elég csórók voltunk akkortájt és anyumék nem költöttek fölösleges hülyeségekre. Bár gyerekkoromban azt hittem csak fukarok.
Szal ezért kint játszottunk, a zugban a többi gyerekkel.

Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #442 Dátum: 12 máj 10, 08:39:02 »

Nekem tetszettek ezek a mesék, nem értem miért lennének ezek rosszabbak, csak azért mert amerikaiak.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #443 Dátum: 12 máj 10, 08:43:59 »

Nem azért mert amerikaiak. Ha teszem azt Kualalumpurban csinálták volna, akkor se tetszenének. Egyszerűen nekem ehhez nincs humorérzékem. Animékből is vannak olyanok, amiket istenkáromlásnak minősítek és amerikaiból is szerettem pl a Frédi és Bénit vagy a Louie életét.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #444 Dátum: 12 máj 10, 08:44:55 »

És megérkezett Aes, meteorként csapódva a boldog, egyetértő nép közé.

Bocs, nem hagyhattam ki. ikszdé
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #445 Dátum: 12 máj 10, 08:51:14 »

Anno nekem is tetszett a T&J, Frédi és Béni, Csipet csapat na meg Dagobert bácsi Mosolyog. Nagyon vártam ezeket a meséket. Az viszont igaz, hogy amiket ezek után vett át az RTL vagy a TV2, például a már említett Dexter és egyéb CN-ös gusztustalanságok, nem is érdekeltek. Inkább mentem ki játszani, beszélgetni a haverokkal. Aztán jött a Sailor Moon és a Dragon Ball ikszdé
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #446 Dátum: 12 máj 10, 08:57:36 »

És megérkezett Aes, meteorként csapódva a boldog, egyetértő nép közé.

Bocs, nem hagyhattam ki. ikszdé

Te legalább érted a lényeget. ikszdé

Am nekünk is ezek a német csatornák voltak, mint amit itt már említettek, utána meg volt CN is. Szerintem a Dexter vicces volt, legalábbis az elején, utána már tényleg unalmas lett, hogy ugyanazokat a poénokat sütögetik el újra.

T&J viszont örök kedvenc marad. Frédi és Béni is jó volt, de az csak magyar szinkronnal, mert azt nagyon eltalálták.

Gameboy meg ilyenek nekem se volt, csóróság miatt, bár erre pl soha nem is vágytam.

Idézet
hogy a Dragon Ball hülyíti a gyerekeket

Ez a hülyeség sajnos igencsak elterjedt, és elég gyorsan is. Pedig eléggé alaptalan az egész. Gdat tudja ezt a legjobban kifejteni, ha erre jár. xD
Naplózva
Lilus
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #447 Dátum: 12 máj 10, 09:04:44 »

Én a Tom & Jerryn nőttem fel! Nevet Anyummal nagyon sokat néztük, ha éppen az ment *.* Meg persze Frédi és Béni, és társai Mosolyog Számomra ezek  a mesék, (a piroska és a farkas és társain kívül persze ) a maiak háááát.... khm. Én már a Teletabiktól ki voltam akadva ikszdé
Igaz én városi gyerek vagyok, azt hiszem köörülbelül mindig volt valami alap csomagunk valamelyik szolgáltatónál, szóval nem csak a 3 kereskedelmi csatorna volt. Nevet (villás szutykoktól, meg az ötödik vagy nem tudom már hanyadik megasztártól meg egyenesen felfordul a gyomrom.) Régen amúgy sokkal kultúráltabb volt a tv mint manapság... Valahogy nem emlékszem, hogy lettek volna valóságh showk. Inkább vetélkedőkre emlékszem ikszdé (persze ez az ősidők... ^^")

Na de most muszáj lelépnek meg kell tanulnom 17 oldalnyi anyagot ma Hümm-hümm
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #448 Dátum: 12 máj 10, 09:12:39 »

Te szegény.
Nekem 84 és fél oldalnyi anyagot kell tanulnom ma 14:00-ra.
Mivel szóbeli vizsga, úgy döntöttem, hogy a tudásom helyett inkább a karizmámat használom. Kúl Ha az nem műtödik, akkor a karizmomat. Ördögi
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #449 Dátum: 12 máj 10, 09:14:34 »

Én már X napja tanulom a magam 200 oldalát, úgy szépen komótosan. Az elmélet kész, ma megtanulok számolni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins