hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #375 Dátum: 12 máj 08, 18:08:55 » |
|
Na ne idegesítsetek! Amúgy remélem nem fog elszáradni szegénykém. :O Amúgy az öcsémnek is van egy. Adtam neki véreshurkát. Attól lehet valami baja?
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #376 Dátum: 12 máj 08, 18:22:29 » |
|
Azigen... véreshurka! Mért nem egyből fél-disznót? Sőt helyedbe adtam volna annak vmi csontosat, de ha a csípőset szereti akkor meg szúnyog vagy skorpió (Hadházi poén).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #377 Dátum: 12 máj 08, 19:00:02 » |
|
Bejelölt innen bárki is facen akinek elmosódott képe van szereti a doctor who-t és japán fantázianeve vanXD? A véreshurkaneéz étel. El lehet vele rontani egy gyomrot
Rejtély megoldva. Egyik ismerősöm másik accja. Pedig reménykedtem hogy hátha megtetszettem egy ismeretlen leányzónak .....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 08, 19:04:40 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #378 Dátum: 12 máj 08, 19:06:44 » |
|
Azt hittem én voltam. x'D Én szívesen bejelölök bárkit, mindenkit ismerek itt a fórumon szinte, és csak 4-en ismerőseim FB-n... Hát, ami elrohadt az a csirkecombból kapott egy darabot... Pedig úgy rácsapott.. Ezekszerint csak a szeme kívánta. :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #379 Dátum: 12 máj 08, 19:12:43 » |
|
Mindenkit?... nem túlzás ez pöppet? Mert akkor már kíváncsi vagyok ha ismersz mondjuk engem akkor milyennek (így fórumos ismereteid alapján)!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 08, 19:41:33 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #380 Dátum: 12 máj 08, 19:22:21 » |
|
Nem beható ismeretségre gondoltam. Csak hogy így ismerem. Mint a sarki bolt eladó nénijét. Őt is ismerem, de nem tudok róla úgy dolgokat. Na kb. veled is így vagyok. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #381 Dátum: 12 máj 08, 19:26:46 » |
|
Még az a szerencse mi? (mármint hogy nem "beható", mert akkor még félreértem hogy az egész fórumot hogyan is ismered ) Dehát ami késik nem múlik, majd talán egyszer veled is eljutok egy mélyreható beszélgetésig mint masashi-val!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #382 Dátum: 12 máj 08, 19:27:15 » |
|
Asszem túl sokat tudtunk meg xD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #383 Dátum: 12 máj 08, 19:49:33 » |
|
Hanii Fb kocka lettél ? Hat ha bejelölnék mindenkit akit kicsit is ismerek 3634774 ismerősöm lenne:)))
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #384 Dátum: 12 máj 08, 19:50:46 » |
|
Tudtam, hogy valaki félre fogja érteni azt a beható szót. Khm... szóval Kígyósnénivel voltak mélyreható beszélgetéseid... Chh... mugen nem szólok hozzád. Nem is vagyok facekocka. >.< x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #385 Dátum: 12 máj 08, 19:57:49 » |
|
Hát nekem innen csak 1 ismerősöm van meg FB-on (egyelőre) Amúgy a hurka az finom én szeretem, de egy növénykének a sülthusi lehet hogy nem tesz jót Szerk.: Helyesbítek már 2 van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 08, 20:00:42 írta Pacee »
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #386 Dátum: 12 máj 08, 20:00:06 » |
|
Igen voltak, de a reagálásod alapján azt szűröm le hogy féltékeny vagy "kígyós nénire"! Mondtam ami késik nem múlik... csak kérned kell és te rád is teszek némi "mély benyomást"! Persze ez ember függő... ő vele is úgy kezdtem h először még a Spore topicjába írogattunk egymásnak utána már mentünk privátra!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #387 Dátum: 12 máj 08, 20:01:50 » |
|
Hat aki mar ismerősöket huntol, campelsz is ugye? Na neveket jól kitörölték
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #388 Dátum: 12 máj 08, 20:11:32 » |
|
Ja kitörölték, de meg is értem Amúgy ha valakit érdekelne, Domonkos vagyok (többször nem írom le sehova )
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #389 Dátum: 12 máj 08, 20:14:18 » |
|
Féltékenynek tűnt volna? Pedig ezt a smiley-t nem féltékenység kimutatására tettem a mondat végére. xd De akkor lehet én fogalmazok rosszul és használom helytelenül a smiley-kat. :'d Pace: Igen, már 2! A mély benyomásokról most ne beszéljünk! Most túl rossz a fantáziám ehhez. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|