Nálam az a 5-ös csak egy irányszám.
1-2 gyereknek értelmét nem látom, soha nem voltam a csendes, szűk család pártolója. Tapasztalatból tudom, hogy a 3 gyerekes megoldás necces, mert egy valaki mindig úgy fogja érezni néha a kölykök közül, mintha felesleges lenne. Főleg a középső. A legidősebb túl önálló, a legfiatalabb pedig túl sok figyelmet kap, amire nem is vágyik igazából. Ja, én vagyok a legkisebb a testvéreim közül.
4 gyerek már egész jó, az már majdnem egy klán, az 5. pedig csak akkor jöhetne szóba, ha nagyon unatkoznék a 4 mellett. Persze ez lehetetlen, szóval az ötösig nem mennék el.
Vagy egyetlen gyerekem se lesz, vagy sok. (:
Az Amanda nagyon különleges név, de szerencsére annyira még nem, mint a bruklinnegyed lakóinak speciális nevei (pl. Lüszi, Szamanta, Virdzsínia xD), szóval ez még olyan tisztátalan, ritka és szép. Ha ismernénk egymást, Mendinek hívnálak.
Azon a Náci bácsin röhögtem akkorát!
Komoly lenne, ha a kissrác még műbajuszkát meg lezselézett hajat hordana, akkor annak a történetnek tényleg véres vége lenne.
Pacee nevét nem fogjátok kitalálni ítélet napig se. Mikor én megláttam, ü.. mondom.
Mindenre számítottam, csak épp arra nem. ((:
A Hedvig pedig lány név, volt ilyen nevű királykisasszonyunk is.
Bár a Harry Potterben a bagoly fiú bagoly volt, nem? Mert akkor nem értem, bár lehet, hogy csaj volt, mondjuk én nem így emlékszem...