24 nov 16, 16:44:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1174196 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #300 Dátum: 12 máj 07, 13:16:21 »

Na abba nem mertem volna belekezdeni a világ összes kincséért sem =D Szerintem az volt a legnehezebb. Az érvelésnél ha tisztában vagy pár művel és ismered a felépítését, olyan sima ügy hogy az már fáj.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 13:17:48 írta Lew » Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #301 Dátum: 12 máj 07, 13:18:17 »

Na hát akkor gratulálok, nagyon úgy hangzik, hogy ment nektek a dolog Nevet
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #302 Dátum: 12 máj 07, 13:25:31 »

Na akkor jól ment, gratula.
Ma reggel mikor hallottam, hogy húgom készül iskolába menni... kedvem támadt egy ördögi kacajhoz, olyat nevettem volna, de hát olyan álmos voltam, hogy inkább visszaaludtam. Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #303 Dátum: 12 máj 07, 13:33:29 »

Én eddig a régi sulimban voltam, pár régi osztálytárs is eljött, ez a része nem volt túl kellemes. Még visszaköszönni sem volt kedvük, mondom jól van... megcéloztam a tanárit, régi ofőt el is kaptam, egy kicsit beszélgettünk, de el kellett mennie, meg a régi töri tanárral is beszélgettem, de ő is elment :/ aztán visszamentem, mert a tanárinál nem lehetett leülni, csak a büfénél volt hely, elvonultam, és gondoltam megvárom a kicsöngőt, és leültem rajzolgatni. Fél perc múlva jöttek a srácok, és elkezdték a "művésznénizgetést" meg hogy "de kocka vagyok, hogy itt tanulok" és hasonlók. Nem volt kedvem vitatkozni, mert úgy is leszarták volna, szóval gondoltam előnyt szerzek és én szarom le őket előbb xD szóval visszamentem a portára, és akkor jött meg a barátom, aki telefonált, hogy késik. Aztán együtt felmentünk, (neki köszöntek xd) majd megcéloztuk a tanárit, hogy ne kelljen a többiekkel lenni, és ott vártuk a kicsöngőt. És amikor kicsöngettek, hullámokban jöttek a tanárok, sokukkal elbeszélgettünk, még az igazgatót is elkaptuk. Általában a beszélgetés úgy zajlott, hogy mindenki a barátommal beszélt, mert ő egy kis zseni, kitűnő tanuló stb stb. Én meg néha beleszóltam, és ilyenkor feltűnt nekik, hogy ott vagyok X"D Mondjuk a tesitanárom azért egyből észrevett, nála kitűnő voltam és nagyon bírtam őt ikszdé ő is őrültnek tartott, dehát az vesse rám az első köve aki nem Faceg szóval egy zseni árnyékában nőttem fel, bunkókkal körülvéve xd
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #304 Dátum: 12 máj 07, 14:40:19 »

Hmmm most mondjam itt el? ikszdé Amúgy is tök8. Szóval nem  Ördögi na jó http://naruto-kun.hu/forum/index.php?topic=118.msg706244#msg706244 itt megtalálod. >.<
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #305 Dátum: 12 máj 07, 15:10:19 »

Szoboszlói ismerőseim akad pár, bár nem olyan sok. Mindig összekeverem a városodat Böszivel. xD
Rég voltam már a fürdőtökben, jó lenne majd nyáron elmászni oda is. Ott vannak a legjobb csúszdák szerintem. Nyelvesít

Érettségi?... Szomorú Szomorú Hát, nem irigylem a most érettségizőket, főleg a matek miatt. Az évről évre nehezebb és összetettebb, aztán ha valaki a 4 év alatt épp hogy átbukdácsolt a hármasaival abból a tantárgyból, nem lesz egyszerű egy erős jegyet összehoznia belőle.
Bioszból ki fog menni 15-én rajtam kívül? Nevet Megőrülök már a sok alléltól, adekvát ingerektől, meg a rohadt házi légy egyedfejlődési ciklusaitól... Szörnyű. xD
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #306 Dátum: 12 máj 07, 15:19:18 »

Ja vajon hogy is hívnak? Hmm SzG inkább te mond el legalább a beceneved. Nevet

Hát ja a csúszdák azok a itt a legjobbak. ikszdé De a fürdő is jó, most május 1-jén is annyian voltak ááá. x) Alig fürödtem, de egy sz@r gyrosra kb 1 órát vártam. (:
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #307 Dátum: 12 máj 07, 15:20:25 »

mindenesetre egy csomóan nem tudták/tudják a nevem itt a fórumon ikszdé

Én is tudom. Faceg [végre tudom használni ezt a szmájlit.xD]

Én azóta nem jártam a régi sulimban, mióta elballagtam.>. < Lehet be kéne mennem egyszer körülnézni.. Gondolkozik
Az érettségizőknek meg nagy kalappal! :3
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #308 Dátum: 12 máj 07, 16:07:55 »

heo: Én nevem tudod?
Nem rémlik, hogy láttam volna, de mit szólsz a Szabó Gergőhöz?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #309 Dátum: 12 máj 07, 16:42:03 »

Húh...végre otthon vagyok Nevet. Egész nap tevékenykedtünk majdnem a sulival és sokat sétáltunk ( belegondolva hogy ez csütörtökig így megy -.-'' ).

Kíváncsi vagyok ki tudja az én nevem kitalálni Nevet.
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #310 Dátum: 12 máj 07, 16:48:26 »

héj Keni én tudom ikszdé igaz f_szbúkról, úgyhogy nemér ikszdé de akkor is tudom wuhahahaha Ördögi

Loah: azért mert én elkezdtem ezt a hülyeséget és rákaptak Ördögi
Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #311 Dátum: 12 máj 07, 16:49:42 »

Becenév, hát soha nem becézgettek de aki olvassa az hívhat csak Madaratobinak is. Ezt én találtam ki azért mert mikor kiderült, hogy Madara halott akkor hívnom kellet valahogy Tobit és TOBINAK MÁR NEM AKARTAM(hopsz caps lock) hívni ezért jött a Madaratobi.
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
^^
Uchiha Madara
*

« Válasz #312 Dátum: 12 máj 07, 16:55:41 »

ömm...hát kreatív.. ömm, nekem EsszGé maradsz már ikszdé

Hogy ez hogy jön ide arról fogalmam sincs, de a fórumos naptár szerint összesen 7 napon nincs egyetlen fórumosnak sem szülinapja ikszdé nagyon unatkoztam.
II.29.
III.28.
III.31.
IV.26.
V.19.
VI.14.
VI.26.
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #313 Dátum: 12 máj 07, 16:58:56 »

Azért e tényleg vicces, van amikor egy rakás embernek van, és van amikor meg senkinek.
Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #314 Dátum: 12 máj 07, 16:59:13 »

„Foglalkoztat a jövőm mert a hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni.”
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 17:07:34 írta SzG » Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins