Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #285 Dátum: 12 máj 07, 03:11:57 » |
|
1 tag a fórumon.. Én... Jóreggelt Hungarisztán... Elkezdődött még egy ki.aszott hét... Köszönjük Emese...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #286 Dátum: 12 máj 07, 04:34:35 » |
|
Szia Gabesz. Jó munkát. (: Én is sok sikert kívánok az érettségizőknek. (yn) Amúgy azt én is Pacénak ejtettem magamban. :'D Szeretem a kagylót, rákot meg tintahalat, a polipot már kevésbé, de a tengerigyümik nagy részét megeszem. De békát nem vállalnám be, meg amúgyis, szegényke...
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #287 Dátum: 12 máj 07, 05:15:20 » |
|
Köszi Lew, én szorítok neked, hiába fogod ezt utólag elolvasni. Gabesz, ez egy csodálatos nap, csodálatos hét... Csak nem bele kerültél a mókuskerékbe? hanii, neked fél 6kor nem aludnod kéne? Egyáltalán neked nincs érettségi szüneted? O.o mugen, elég új fiú vagy a közösségben, elég természetes, hogy nem tudod senki nevét, még jobban, hoyg a tiédet nem tudja senki. Hehehe, elterjesztettem egy pletykát heo-ról és mindenki felismeri hoyg mennyire IGAZ. Bár hogy is terel, ő jegyzetel, valamiért ilyen dolgokat jegyez meg, közben azt mondja nem jó a névmemóriája -.- Akkor hogyan jegyzi meg, ha nem írja föl, a kis mininoteszébe? Mini, lesz az szombat is szerintem.
Az nem olyan biztos, ez a moziktól függ. >_> De szerdán már biztosra tudnám mondani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 05:53:45 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #288 Dátum: 12 máj 07, 05:33:40 » |
|
Hát még nem járok középsuliba, szóval nincs érettségi szünet. Majd jövőre. *.* Amúgy meg ha nem kelek fel 5-kor, akkor nem tudok felébredni a suliig normálisan. xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #289 Dátum: 12 máj 07, 05:34:49 » |
|
Tudom milyen. Én is azért keltem 1órával, fél órával korábban, hogy éber legyek, mire a sulimba érjek és elkezdjem csodás vizsgámat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #290 Dátum: 12 máj 07, 05:37:07 » |
|
Ja igen, te is most érettségizel. :| Hát sok sikert! Melyiktől parázol leginkább?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #291 Dátum: 12 máj 07, 05:39:40 » |
|
Már nem tudom, inkább a matektól. >_> A többi sima ügy, a matek is... azt mondják, de attól félek leginkább. Köszönöm!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #292 Dátum: 12 máj 07, 06:03:02 » |
|
Szerintem simán megcsinálod, hajrá! Amúgy én is a matektól félnék a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #293 Dátum: 12 máj 07, 06:18:19 » |
|
Nahát Minagi, még csak most érettségizel? Azt hittem, idősebb vagy. A matek meg pite, a feléhez csak józan paraszti ész kell, a többihez meg ott a függvénytáblázat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #294 Dátum: 12 máj 07, 06:43:06 » |
|
Jó reggelt mindenkinek. . Sok sikert kívánok az érettségizőknek. Megint suli... . Kíváncsi leszek mit alkotok mert 2-3 doga tuti lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #295 Dátum: 12 máj 07, 06:47:41 » |
|
1 tag a fórumon..
Ez jó válasz volt. Főleg ilyen hülye kérdésre... Az érettségizőknek meg sok sikert!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #296 Dátum: 12 máj 07, 07:24:43 » |
|
Jó reggelt mindenkinek Sok sikert az érettségizőknek Hajrá Mini-chan Amúgy én is már előre félek az érettségitől, főleg, hogy nekem emelet matek és emelet fizika kéne, a választott pálya miatt... hát nem tudom majd jövőre kiderül mi lesz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 07, 07:50:32 írta Pacee »
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #297 Dátum: 12 máj 07, 07:59:39 » |
|
Paci: nekem Paci maradsz de oylan nyilvánvalónak éreztem, mert a Flexee is Flexi, ezért a Pacee is Paci no de mind1 Hát, sok szerencsét az érettségizőknek és Lew külön neked is, mert csak mert tudom, hogy te érettségizel. Nem olvastam rendesen vissza, szóval nem tudom, írta-e még valaki ha igen akkor neki(k) is külön :DD szerk: Mininek is külön xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #298 Dátum: 12 máj 07, 11:17:27 » |
|
Köszönöm szépen =)
Megvolt a magyar. Hát mit ne mondjak, volt már könnyebb dolgom is.3,5 oldal 780 szó. Érvelés. A szövegértés meg ment. elég lazán. Majd meglátjuk.
Ki mit írt? =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető