drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #270 Dátum: 12 máj 06, 21:17:14 » |
|
Ez most megint nem ide akart jönni? Vagy most én vagyok eltévedve nem vágom?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #271 Dátum: 12 máj 06, 21:19:20 » |
|
Tekintve, hogy Niki nem írt ide így valószínű, hogy megint nem ide szánta
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #272 Dátum: 12 máj 06, 21:21:17 » |
|
Ide szánta, csak nem az előző oldalon volt a hsz. amire válaszolt. Amúgy mit akarsz, a levelibékák tök cukik! :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 21:22:25 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #273 Dátum: 12 máj 06, 21:21:33 » |
|
Niki írt ide, csak szépen elsiklottatok a cuki békás képem felett. Péjszi azt kommentálta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #274 Dátum: 12 máj 06, 21:22:31 » |
|
péjszi? én mindig pacinak "ejtettem"...legalábbis gondolatban najó jó8 minna húzok szunyizni :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #275 Dátum: 12 máj 06, 21:23:37 » |
|
De-de ez most jó helyre ment És tényleg jó a kép, TESSÉK VISSZANÉZNI!! jó éjt neked is, amúgy mindegy ki hogy ejti
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #276 Dátum: 12 máj 06, 21:24:05 » |
|
Én meg úgy ahogy írva volt. Pace. xD Jó8. Flexee!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #277 Dátum: 12 máj 06, 21:24:46 » |
|
Úúúú és tényleg. Látod nem zártam ki, hogy én vagyok eltévedve. Am először nem vettem észre azt a kis békát ott, csak mikor másodjára néztem. Én meg már gondolkodtam is rajta, hogy, hogy is kéne ejteni.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #278 Dátum: 12 máj 06, 21:25:05 » |
|
Ja, tényleg Pedig én láttam is a képet. Ha Nikuccia-t írtál volna, talán beugrott volna miről van szó ^^ jónyolc neked is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #279 Dátum: 12 máj 06, 21:25:42 » |
|
Bizony, sőt csinálhatsz minitablót csak a barátaiddal, az poén tud lenni. Szabi2, én tudom a te nevedet is. Zizi, nem csinálok jegyzeteket, csak sokszor láttam és megjegyeztem. Én csak egy anyáról tudok, de ő képet is mutatott a piciről, jó rég nem írt mondjuk ő sem. De sikítsanak az anyukák, ha rosszul tudom vagy sértve érzi magát. Bár van még pár aki a fórumon is tevékenykedett, nem tudom ők együtt vannak-e még és van e gyerkőc. Talán Zemori-san tudja, úgy rémlik, hogy az ő tesója is ilyen, Kenshin néven volt itt fent. Okoskodás vége, gomen... Nincs könyvem hanii, csak a részletek embere vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #280 Dátum: 12 máj 06, 21:26:15 » |
|
Ha Péjszi azt mondja, hogy Péjszinek kell ejteni, akkor azt úgy is kell ejteni. Ha a béka megnő 10x ekkorára, szerzek mellé a folyóból még néhány kecske békát, aztán jöhet is a békacomb ropogtatás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #281 Dátum: 12 máj 06, 21:30:48 » |
|
heo: Azt gondoltam. Komolyan? Hááát, nem tom, hogy megkóstolnám-e egy béka combját, de ha közösségbe lennék, és mondanák, hogy na edd má' meg akk lehet. Jó kedvemből nem valószínű. Bár ki tudja, lehet jó. Jó, ha Péjszi, akk legyen Péjszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #282 Dátum: 12 máj 06, 21:38:30 » |
|
Én szívesen megkóstolnám, bár lehet, visszaköszönne utána, hogy utoljára elbúcsúzzon. Csigát, polipot, kagylót, rákot már ettem, ezek olyan különlegesnek számítanak, de béka még nincs az étlapomon. Nem tudhatod, mikor adódik még egy alkalom, szóval ha valamire lehetősége van az embernek, akkor csinálja meg. Ragadd meg a pillanatot-mottó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #283 Dátum: 12 máj 06, 21:46:25 » |
|
Nah holnap reggel már nem lesz rá alkalmam, úgyhogy most gyorsan szeretnék mindenkinek előre is sikeres érettségit kivánni =) De azért szorítsatok majd nekem is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #284 Dátum: 12 máj 06, 22:13:01 » |
|
Niki jól mondja Péjszi az Péjszi de amúgy tőlem Paci vagy Pace is lehet tök8 melyiket mondjátok Huh béka háát nemtom 1x biztos meg lehet enni a csigán kívül a többi nekem is megvolt amúgy
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
|