^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #255 Dátum: 12 máj 06, 20:39:25 » |
|
tök mind1, mert már 2 helyen is látható pedig olyan jó, amikor találgatnak, hogy mi a neved... modnjuk ez enyémet még nem találgatták
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #256 Dátum: 12 máj 06, 20:39:38 » |
|
Szép mentés Flexee. >_< De tényleg nem ismerik a neved oylan sokan. Hát még az enyémet. (Aki tudja, ne írja ki ) Emlékszem mikor bemutatkozást írtam az Én topicba, akkor is 90%-ban arról regéltem, hogy honnan van a nevem. Egyébként miért ne lehetne hetáliás tablód? Csak meg kell győznöd a népet. SzG: Mi jövőhéten nézzük meg (vagyis pénteken). Nagyon kíváncsi vagyok rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 20:40:27 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #257 Dátum: 12 máj 06, 20:41:17 » |
|
az osztály bolondja vagyok, és nem érdeklik szerintem, hogy mit gondolok, és ott olyan temperamentumos emberek vannak, hogy én csak egy darab szar vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #258 Dátum: 12 máj 06, 20:42:49 » |
|
Micsoda osztály. -.-' Utálom az ilyesmit. Sz*rd le őket és LÁZADJ, ne hódolj be. te ezek a fejek, vagy kis gift-ek haláliak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 20:44:10 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #259 Dátum: 12 máj 06, 20:45:07 » |
|
Az enyémet se tudják sokan szerintem, max. 5 ember. Ja, nekem is tetszenek ezek a kis smiley-k.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #260 Dátum: 12 máj 06, 20:49:37 » |
|
deviantArt powaa, ezeket onnan szedem Az a baj, hogy ők még nálam is temperamentusosabbak, vagy hogy írják! I hate you, grammar! Az osztályból még a legjobb barátomat sem vagyok képes rászoktatni, egy olyan kis rövidke részes animére, mint a Hetalia!! Mission impossible
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #261 Dátum: 12 máj 06, 20:53:10 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 20:55:15 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #262 Dátum: 12 máj 06, 20:55:56 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 21:04:24 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #263 Dátum: 12 máj 06, 21:01:46 » |
|
Nem tudnám, mert régen láttam, de akkor is sok verziót, elvégre ott fejtette ki, hogy hány különböző módon írták le. A végében nem vagyok biztos, de majd utána nézek egyszer akis szarvasnak. Flexee, vállald el a tabló tervezését és akkor lehet megtetszik nekik is, ha van egy kész és látható terv, akkor elég gyorsan megszeretik. Mini, lesz az szombat is szerintem. Mindegyikőtök nevét tudom. Bwhaha!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #264 Dátum: 12 máj 06, 21:03:26 » |
|
Az én nevemet meg annyian tudják, ahányan elolvasták a bemutatkozásom, és megjegyezték. Na ilyen se sok van gondolom, viszont könnyen lenyomozható még sztem. [Csak nem sok mindenkit érdekelhet.]
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #265 Dátum: 12 máj 06, 21:04:55 » |
|
Privátban elküldtem. Egyszer majd Narutos ikonokat is keresek. xD Amúgy tényleg, boldog anyák napját! Bár nem tudom, hogy itt hány anya van, remélem ti is felköszöntöttétek őket! Most eléggé nagy punnyadás van, de szerencsére feltalálom magam. xD Nagyanyám csinált ilyen juhtúrós, tésztás cuccot, finom volt, csak büdös. xD Heo: ejj, te tényleg kis jegyzeteket csinálsz mindenkiről? xD Szabi, mér ne érdekelne senkit?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #266 Dátum: 12 máj 06, 21:07:09 » |
|
Háát nem tudom. Gondolom sok jelentősége nincsen. Bár ki tudja? A mai világban már semmit sem lehet biztosra mondani.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #267 Dátum: 12 máj 06, 21:08:52 » |
|
közben meglett Zizi neko, de azért megnézem *3* én most inkább csak Hetaliásokra vadászom, meg egy-két epic darabra, mint ez: heo: nem rossz ötlet, egy próbát megér, megtervezem szívesen, max nem fogadják el. De saját magamnak megcsinálhatom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #268 Dátum: 12 máj 06, 21:12:40 » |
|
Jólvan heo neked mindenkiről van már egy kész könyved, ez érthető hogy tudod a nevünket.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #269 Dátum: 12 máj 06, 21:13:37 » |
|
Niki nem is tudom melyik lehet az igazi és melyik a hamis de talán a nagyobbik az igazi Am jó kép lett
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
|