Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #240 Dátum: 12 máj 06, 18:39:37 » |
|
Úgy van, ő a füvet nem elszívja mint minden ... "normális" ember hanem megeszik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
robozsog
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #241 Dátum: 12 máj 06, 18:44:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #242 Dátum: 12 máj 06, 18:48:12 » |
|
Ez mekkora lol. Nagyon komoly.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #243 Dátum: 12 máj 06, 18:48:32 » |
|
Ötletes az biztos Ez a te osztályod? Pokémon függők vagytok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
robozsog
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 12 máj 06, 18:49:38 » |
|
Aha az én osztályom XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #245 Dátum: 12 máj 06, 18:50:26 » |
|
Nekünk hagyományos lesz Pedig én is örülnék valami ötletesnek De ez tényleg király. Még hasonlót sem láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #246 Dátum: 12 máj 06, 18:50:50 » |
|
Ez a tablókép nagyon durva. Mennyi anime őrült lehetett vajon abban az osztályban. Vagy csak volt néhány erőszakosabb fajta, akik ráerőltették az akaratukat a gyengékre. (: Ha már félelmek, én a békákat nem nagyon csípem, de újabban van a halastavunk környékén egy cukkancs levelibéka, hatalmas jószág, de egész jól megéldegélünk egymás mellett. Képet is csináltam róla. Szerintetek melyik az imposztor béka?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #247 Dátum: 12 máj 06, 19:03:32 » |
|
épp ma találtam facen, kommenteltem is. ejnye, most kiderült a nevem am nagyon állat. én hetáliásat akarok, de úgyse az lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #248 Dátum: 12 máj 06, 19:07:20 » |
|
Az szép. :'D Unokatesóméknak olyan, hogy mindenki kiválaszt magának egy meseszereplőt, és a tablóképe alá bekerül. :'DD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #249 Dátum: 12 máj 06, 19:19:40 » |
|
Flexee, az Én topicban is leírtad a neved, de fejből nem tudom helyesen leírni, szóval inkább nem is teszem. De gondoltam emlékeztetlek.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #250 Dátum: 12 máj 06, 20:05:05 » |
|
téééényleeeg? wow. most már úgy is mind1 mindenesetre egy csomóan nem tudták/tudják a nevem itt a fórumon te meg a sensei meg Zizi pl tudják. és hanii is amióta van fb-ja xD hmm talán összvissz ennyi. ennyire emlékszem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #251 Dátum: 12 máj 06, 20:07:20 » |
|
Háhá nem így van. Én is tudom. >_< Még FB-n is megkukkoltalak anno, de jelölni nem jelöltelek be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #252 Dátum: 12 máj 06, 20:10:25 » |
|
téééényleeeg? wow. most már úgy is mind1 mindenesetre egy csomóan nem tudták/tudják a nevem itt a fórumon te meg a sensei meg Zizi pl tudják. és hanii is amióta van fb-ja xD hmm talán összvissz ennyi. ennyire emlékszem És Mini chan is. De ez még mindig nem sok. powaa
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 06, 20:11:09 írta ^^ »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #253 Dátum: 12 máj 06, 20:32:58 » |
|
Lehetnék olyan troll hogy kiírjam, de ááá nem.
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #254 Dátum: 12 máj 06, 20:38:51 » |
|
Megnéztem 3D-ben, és nagyon tetszett. Aki megnézi az film előtt menjen el WC-re mert ha azt mondod, hogy majd az uncsi résznél elmegyek akkor bizony végignézed a filmet mert nincs benne rossz rész.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
|