24 nov 16, 14:27:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 960
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 9  (Megtekintve 1174086 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #135 Dátum: 12 máj 05, 12:06:36 »

Örülj, hogy nem a kezed fáj  Nevet Akkor nem tudnál rajzolni.
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #136 Dátum: 12 máj 05, 12:09:23 »

Hat vagy örülj hogy nem a hátad mert akkor semmit se tudsz csinalni
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Beatreex
ANBU újonc
*

"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."

« Válasz #137 Dátum: 12 máj 05, 12:11:26 »

STM: Igazad lehet Nevet

Morause: Sok sikert az érettségihez! Mosolyog Én csütörtökön megyek.

Pacee: Gyógyuljon meg gyorsan a bokád! Mosolyog Egy volt osztálytársam meg tegnap focibalesetet szenvedett, bevitték a sürgősségire, és kapott egy mankót. Ma meg ballagott Nevet Azt azért megnéztem volna Nevet
Naplózva

"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling

"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
Morause
Vendég
« Válasz #138 Dátum: 12 máj 05, 12:23:58 »

Köszi, rám fér majd a szerencse... a töri, magyar, matek (bár ebbe kevésbé) biztos vagyok, az angol miatt már inkább aggódok! De optimista ember vagyok ezért mit nekem ez... átmegyek! ikszdé
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #139 Dátum: 12 máj 05, 12:27:12 »

Sok sIkert az eretseginél.
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #140 Dátum: 12 máj 05, 12:40:30 »

Várjatok ennek van külön topicja is, hú de rég írt oda bárki is: > DEÉSz <
Egyébként sok sikert! Simán átmész. Nevet Nekem egy ismerősöm úgy biztatott, hogy "Figyelj, én átmentem, pedig soha nem tanultam és lusta vagyok mint a dög, neked 100% hogy menni fog" Nevet
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #141 Dátum: 12 máj 05, 12:47:52 »

Nekem van egy hármas német érettségim. Ezek után bárkinek bármilyen tárgyból át kell mennie.

Beatreex, nem igazam lehet, hanem igazam van. Ott voltam, mikor mesélte a dolgot.  Kúl
Sőt, még azt is tudom te ki vagy~ ...vagy  egy tök másik hasonló eset történt két ballagáson a városban. Megsúgnád nekem, melyik iskolában volt?
Naplózva
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #142 Dátum: 12 máj 05, 12:58:05 »

Mugen: Újra vagy Nevet Mi történt eddig csináltam egy két cp-t meg írogatok. Ja, meg letöltöttem egy jó predatoros játékot. GTA Sa van meg nekem de az Mac-es azzal nem sokra mész.

Az éretségizőknek sok sikert!

Hát az érettségi nekem is messze van Nevet majd jövőre Nevet

Húú az a tegnapi nap... eléggé sz@r volt :/ Kis bringás baleset és most annyira fáj a bokám hogy alig tudok lábra állni...  Technikai KO

Pacee: Beszámolót várunk a balesetről is.

Am vc-hez(wc ikszdé ) tudtok kódokat?

Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Pacee
Akadémiai tanár
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Warning! This animal is dangerous!

« Válasz #143 Dátum: 12 máj 05, 13:25:39 »

Huh hát beszámoló Nevet legyen Nevet

Egyik haverral megbeszéltük, hogy mivel így sincs suli, menjünk el bringázni. Mondta hogy tud egy tök jó helyet a város legszélén ami már kb az erdőben van, egy jó kis lejtős rész, tök jól lehet száguldozni. Mondtam oké menjünk biztos jó lesz Nevet. Hát felértünk a "tetőre" és irány lefelé Nevet Jó kis kavicsos út jó lejtős Nevet mentem vagy 70nel (nem vicc tényleg annyival mentem kb ikszdé) és hát szembe jött egy nagyobb kanyar... ugye satufék meg minden de még így se tudtam megállni és a kavicson még meg is csúszott a bringa, így szépen beleszálltam egy kerítésbe... Nevet de kb egyből álltam is fel mert akkor még nem éreztem hogy fájna a lában (ugye adrenalin) és lejöttünk a lejtőn bár kicsit óvatosabban (már csak 60nal mentem ikszdé) és hazatekertem... kb mikor haza értem és leszálltam a bringáról hogy betolom a garázsba akkor kezdett el iszonyatosan fájni a lábam  Technikai KO ugyhogy most be van kötve, rajta borogatás meg ami kell... próbálom pihentetni Nevet

Szerk: Ja és a bringának semmi baja ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 05, 13:27:47 írta Pacee » Naplózva

\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #144 Dátum: 12 máj 05, 13:33:13 »

Azta, az jó lehetett.  Be van tépve De azért sajnállak picit a lábad miatt, szerencsére, csak egy kis lábfájás és semmi borzalmasabb dolog nem történt veled.
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #145 Dátum: 12 máj 05, 13:35:29 »

ikszdé Hát ez szép Pacee. Nevet Vicces lehetett ^^ Na jó annyira nem. El tom képzelni mikor becsapódtál. ikszdé Drótkerítés volt, vagy fa, vagy milyen? Ha drót akkor az egy dolog ha nem szúrja ki a szemed, de egy vas vagy egy erős vakerítésbe becsapódni elég komoly lehet.
Jobbulást. ^^

Mugen: a san andreast sztem akárhonnan le lehet tölteni x) Elég nagy játék, szóval sztem még ha csak simán beírog goolgeba, hogy san andreas letöltés akkor is kidobja. De a thepiratebay-en is tuti fenn van.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #146 Dátum: 12 máj 05, 13:37:29 »

Hát biztos jó élmény volt belemenni egy kerítésbe ikszdé
70-nel? Az lehetetlen én egy nagyon nagy lejtőn (ami meredek is volt de nem kicsit) ott volt nálam sebesség mérő és 50-tel mentem. Utána mikor rátekertem még pluszba olyan érzés volt mintha nem is irányítanám a bringát ezért én gyorsan lassítottam. Viszont az adrenalin olyan érzést kelt amit nem lehet leírni. Aki teheti próbálja ki de csak óvatosan.  
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Pacee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #147 Dátum: 12 máj 05, 13:45:16 »

Akár hiszed akár nem kb 70nel mentem Nevet havernál volt seb. mérő és ő olyan 60-65-tel ment és én lehagytam őt Nevet És igen drótkerítés volt (hál' istennek) viszont a becsapódást leszámítva Nevet Eszméletlenül király volt Nevet nah jó az is vicces volt mikor borultam ikszdé amúgy a lejtő kb 2-3 Km hosszú és erdőn is keresztül visz Nevet Áhhh vissza akarok menni és lejönni még vagy 1000szer ikszdé annyira király ikszdé
Naplózva

\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
SzG
Osztag Vezető
*

TARDIS lovagja

« Válasz #148 Dátum: 12 máj 05, 13:47:32 »

Elhiszem én, hogy annyival mentetek csak azt nem tudom, hogy hogyan.  Gondolkozik
Egy biztos. Én is szeretnék annyival menni bicajon.
Naplózva

Pacee
Akadémiai tanár
*

« Válasz #149 Dátum: 12 máj 05, 13:50:52 »

Lehet 100-zal is menni normál úton is akár Nevet <a href="http://www.youtube.com/watch?v=qs8seaQW41M" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=qs8seaQW41M</a>
Naplózva

Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 960
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins