STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 12 máj 02, 12:52:14 » |
|
Ja, meg még én is, de a következő már nem. Dó, ez nem jött be, elszámoltam magam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 12 máj 02, 13:01:31 » |
|
Na csak megnyitották a rendes D9-et  Remélem ez is lesz olyan jó mint az előző
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 12 máj 02, 13:05:49 » |
|
Hm ismét boldog D9et mindenkinek! Nemrég keltem fel miután beleborultam az ágyba és rosszullétem alvásba öltem Mizújs erre-fele? Milyen volt az első nap a hosszú hétvége után?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 12 máj 02, 13:08:43 » |
|
Hepi DT9-et. Amúgy sem értettem, hogy minek kell másnak megnyitni. ._." Érdekes, nem is voltam fáradt a reggeli korábban kelés miatt. De egy órát benntartottak előadás próbára, mert 17-én fellépés és még alig tudjuk a táncunkat. 
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 12 máj 02, 13:36:21 » |
|
Mindenki az első oldalra akar kerülni, akkor nekem csakazért is jó a második 
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 12 máj 02, 13:39:28 » |
|
Nekem is tökéletes  meg majd rajta legyek az 1000.en 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 12 máj 02, 14:59:59 » |
|
Nekem untig megfelel a második oldal is, szóvaal... Üdv DT9! :3 Érdekes, nem is voltam fáradt a reggeli korábban kelés miatt.
Velem mindig ez van.. hétfőn viszonylag könnyen megy a felkelés, de kedden.. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 15:02:56 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 12 máj 02, 15:12:26 » |
|
Á, a másik törlésre került  Pedig már szépen haladtunk De nem baj, akkor boldog DT 9-et mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 12 máj 02, 15:14:23 » |
|
Hmm...  Nekem sajnos általában minden nap nehezen megy a felelés. Ma is úúúgy aludtam volna még, dehát nem tehettem meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 17:17:35 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 12 máj 02, 15:16:54 » |
|
Nekem is nehezen megy a felkelés... Ezt általában a telefonom szokta bánni. Néha (sokszor) előfordult már, hogy a falhoz vágtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 12 máj 02, 16:50:10 » |
|
Én ilyen melegben simán kelek, mert amikor melegem van, nem tudok aludni. Huhh, nekünk 17-én fényképezkedés. De jó, ez már azt jelenti hogy mindjárt szünet.  *o*
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 12 máj 02, 16:52:20 » |
|
Hát nem tudom én mostanában mindig pár másodperccel az előtt ébredek fel, hogy megszólalna az ébresztő  Ezt az időt mindig arra használom, hogy amint megszólal és még halk ki is nyomom egyből, hogy mást ne keltsen fel a házban  és utána néha még vissza is dőlök pár percre szundizni 
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 12 máj 02, 16:53:38 » |
|
Nálam a "visszafekszek pár percre"-ből mindig elalvás lesz a vége. 
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion  
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 12 máj 02, 17:03:09 » |
|
Dettó.  Előfordult olyan is, hogy anyu berontott a szobába és kikiabált minket az ágyból.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 12 máj 02, 17:08:29 » |
|
Én azt az időt, amikor korábban kelek egy kevéssel, mint ahogy kéne visszafekvéssel töltöm.  Utána fél óra múlva magamhoz térek, vagy engem is kikiabálnak az ágyból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 17:17:24 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|