Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #990 Dátum: 12 máj 20, 19:01:06 » |
|
Hehe, én nem tudom ezt elképzelni sehogysem. A 10-20-30-40-50 éves és még annál további fordulókat megértem, az tényleg csodás, de hogy 1-2 hetet megünnepeld, vagy 1-2- évet, nos számomra ugyan az a nap, nem változtat azon hogy mikor jöttem össze a fiúval. Vagy lehet nem vagyok túl romantikus, de nem gondolom, hogy egy bizonyos megemlékezés kell, megünneplés ahoz, hogy egyik napról a másikra kicsit romantikusabban töltsük a napot. Nem kell egy ilyen ok/indok. Ez olyan, hogy nem kell hogy valakinek születésnapja legyen vagy karácsony, hogy egy ajándékot adjak neki. Bármelyik nap adhatok neki és pont attól lesz szép az egész.
Beatreex, utólag nem tudtok betenni ablakot? Egyébként nekem nincs függönyöm, de nem is kell, az olyan zárttá teszi a szobát, azt meg nem szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #991 Dátum: 12 máj 20, 19:32:09 » |
|
Biztos tudnánk betenni ablakot, de apám mindig azzal jön, hogy túl drága és túl macerás. De mindegy is, most már annak is örülök, hogy most nemrég végre megcsinálták úgy az ablakomat, hogy bukóra is ki lehessen nyitni. Sokkal praktikusabb. Amúgy nekem is csak egy vékony, félig átlátszó függönyöm van, de azt is csak este húzom be. Redőnyöm is van, de évek óta nem használom.
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #992 Dátum: 12 máj 20, 20:08:29 » |
|
Kiirom Az embert nem írom:) az megalázó Nem rosz ötlet amúgy . Nem vagyok halhatatlan csak nemtudom hogy kell meghalni! De tényleg !nem akarok én halhatatlan lenni! Mondtam is, jobb ha a kor visz el mint ha a vonat:)
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Pacee
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Warning! This animal is dangerous!
|
|
« Válasz #993 Dátum: 12 máj 20, 20:10:29 » |
|
Na akkor a beszámoló Hát pénteken reggel 8körül indultunk. Első állomásunk Gyöngyös volt, ott is a Mátra Múzeum, egész jó volt Aztán mikor ott végeztünk egyenesen Budapestre. Megnéztük a Közlekedési Múzeumot, ami egyébként jó is lett volna, csak az egyik teremőr("nő") annyira felbaszta az agyunkat... azzal kezdődött, hogy o.társam olvassa hangosan a következő feliratot: "Kérje a teremőr segítségét.,, erre a nő aki kb 2-3 méterre állt tőlünk elkezd kiabálni, hogy:- Mi nevetséges?! (ja amúgy egy postacsövet néztünk meg) hát ott lefagytunk egy fél percre hogy mit akar... aztán ki volt rakva 4 vagy 5 Tablet és a falon voltak kódok amiket le kellett fényképezni és feltölteni a netre és ezáltal valami szart csinálni. Na odamegyünk felvesszük a tableteket, hogy akkor fotózzunk. Erre a nő elkezd kiabálni:- Azonnal tegyétek le azokat! Nem szabad hozzájuk nyúlni! Jó ekkor mondtuk, hogy mi akkor megyünk innen... Lejjebb megyünk egy emelettel, ahol már más teremőr volt. Na ott lent ott volt a postacső vége egy fülkében. Nagy betűkkel ki volt írva, hogy Próbálja ki. mondom fasza megnézem már mi ez... bemegyek a fülkébe, erre a nő az emeletről elkezd torkaszakadtából ordítani:- Azonnal takarodjak ki a fülkéből! Mit képzelsz te magadról? Valami fogyatékos iskolából jöttél? Takarodj onnan! na itt lett teljesen elegünk... meg se néztük a többi cuccot húztunk ki a múzeumból... (persze csak mi 5en akik egy csapatba verődtünk)... Az este viszont istenkirály volt a szállás nagyon jó volt borgrácsgyulyást csináltunk ami nagyon finom lett éshát ugye piálgatás hülyéskedés meg emi ilyenkor kell... Szombaton Vidámpark húúú ház az is isteni volt áhh vissza akarok menni oda! aztán megnéztük a budai várat és vissza a szállásra, jah nem előtte megálltunk egy órára a Mamutnál Este BL döntőt néztünk + sör + egyéb piák ésatöbbi aztán mikor vége lett találtunk egy elhagyatott bevásárlókocsit a szállás területén és azzal szórakoztunk Ma pedig Visegrádra mentünk bobozni(főként) + megnéztük a fellegvárat... Hú hát Visegrád nagyon szép hely! Utána irány Szentendre, ott ebédeltünk és jöttünk haza. hát nagyjából ennyi persze ez elég felületes összefoglálás de azért jó Lényeg hogy eszméletlen volt ez a hétvége
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.\"\\
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #994 Dátum: 12 máj 20, 20:14:59 » |
|
Én mielőtt elmentem volna azert megmondtam volna hogy nem én dolgozom teremőrként:)))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #995 Dátum: 12 máj 20, 20:17:54 » |
|
mugen ez jó pofa mindig is bírtam az ellentmondásos poénokat: "halhatatlan halott" !! Pacee gratula hozzá, úgy látom sikerült bejárnod jól a helységeket... a múzeumosokkal meg ne foglalkozz, vagy legalább is azzal az eggyel ne, val'szeg rossz napja volt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #996 Dátum: 12 máj 20, 20:35:20 » |
|
Én alapból ellentmondásos vagyok:) De örülök hogy tetszik:))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #997 Dátum: 12 máj 20, 20:49:44 » |
|
Hát ez már tényleg kegyetlen. Én a helyedben tuti beszóltam volna annak a szerencsétlennek, de csak kulturáltan , hogy ide van írva, te idióta nőszemély, mit kiabálsz?
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #998 Dátum: 12 máj 20, 21:36:42 » |
|
Mi ez a nagy kihaltság?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #999 Dátum: 12 máj 20, 22:30:23 » |
|
Az örök élet természetesen olyan lesz, hogy kis idegesítő, fodros ruhájú, pufók angyalbébik által körülugrálva felhőkön kell majd hárfáznunk örökké és Isten aki egy nagy átlátszó kb. 3 méteres tökéletesen kigyúrt, jóképű, kopasz férfi, de nemi szerv nélkül ott fog ülni és mi mind örülünk neki. Nem tudjuk miért, de megmondták, hogy annak fogunk a legjobban örülni.
De nyilván csak akkor ha jól viselkedünk. Ha rosszul, akkor vár a pokol ahol a szegény identitászavaros Sátán vár minket. Aki valamiért magára vállalta, hogy befogadja azokat akiket Isten nem és annak ellenére, hogy Istent nem szereti ő sem, meg az emberek sem akik hozzá kerültek mégis kínozza az embereket. Vasvillával szúrkálja az embereket miközben a feje olyan mint a trollface, csak vörösben és szarvakkal. Tervezi a támadást isten ellen ami már alapból meg van írva és tudja, hogy veszíteni fog, de nem baj. Hátha. Mivel a logikája már olyan gyenge és szétzilált valódi támadást a leggonoszabb ember fogja vezetni, aki nem más mint...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 20, 22:38:26 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 12 máj 21, 00:11:53 » |
|
O.o Remélem nem kell örökké élni mert én nem akarok! az a múzeumi teremőr biztos menstruált lehet parasztság de nem tudok mást reagálni rá Nem kell az ilyenekkel törődni... De örülök hogy végül a szállás jó lett. Holnp meg korán kelek és még mindig fent vagyok ollé...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 12 máj 21, 06:15:33 » |
|
Jó reggelt !
Gdat Te hiszel Istenben ?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 12 máj 21, 07:44:24 » |
|
Jó reggelt!!! Még vár rám 10 rövidke tétel meg egy jó hosszú ismétlés és 90 beugró. Remek napom lesz. Szerintem kiderült Gdat véleménye az istenhitről. Jól hangzik Pecee. Irigyellek. Szerettem én is az osztálykirándulásokat, bár csak a gimiseket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 12 máj 21, 08:10:41 » |
|
Azt a képet írtam le előbb, amit kisgyerekként elképzeltem. Hiszek amúgy, csak nem ilyen primitív módon és régen is azért nem hittem, mert ilyen baromságokat mondtak, mint amit leírtam. De Isten létét logikusabbnak tartom mint a nemlétét. Mert a semmiből nem lesz valami. És ebből kifolyólag kell legyen egy állandó tudat, ami megteremtette a rendszereket, ami működik a világban. Pl. dns, a gravitáció vonzása, kémiában a törvények, ilyesmi. De olyan fájdalmasan, bántóan, primitív istenképeket szoktak használni általában az emberek, hogy nem is szeretem ezt a szót használni. Aki ateista lesz, az is azért, mert ezekből lesz elege.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 12 máj 21, 08:45:29 » |
|
Esküszöm a vodka a leghasznosabb dolog a világon. Ha rossz kedved van feldob, tökéletes ajándék születésnapra, névnapra vagy barmi másra. Illetőleg a házipatika elengedhetetlen kelléke, hisz segít, ha gyomorrontásod van, vagy mint az én esetemben is, ha felsérted a szád és nincs kedved 3000 ft-t egy kis hülye gyógynövényes kenőcsöt venni, hogy lefertőtlenítse, tökéletesen alkalmas ecsetelésre és még tovább is kitart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|