SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1665 Dátum: 12 jún 03, 09:08:30 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 09:11:05 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1666 Dátum: 12 jún 03, 09:12:32 » |
|
Micsudi Isten éltessen! Jaja. Jó volt ez a Főzde Feszt. Ajánlom jövőre mindenkinek. Ma még tart. Más: Tegnap vettem tejfölt és azon gondolkoztam, hogy a 12%-os vagy a 20%-os zsírtartalmút vegyem meg. Én soha se éreztem a kettő között különbséget. Aztán végül a 20%-os mellett döntöttem, mert elgondolkodtam azon, hogy a tejfölnek elméletileg a tejszín az alapja, és a tejszín ugye a tej zsírja... Tehát ha abban a tejfölben nem zsír van akkor mi a jó Isten? Úgy voltam vele ha már tejfölt veszek, akkor így legalább a doboz 20%-ban tényleg az van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1667 Dátum: 12 jún 03, 09:27:49 » |
|
A 20%os egy kicsit jobb ízű. Apám mindig azt mondja, hogy a 20%os azért jobb, mert abban legalább 20% tejföl van, nem csak 12. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1668 Dátum: 12 jún 03, 09:30:52 » |
|
Micsudi boldog szülinapot!^^ Már éjfél körül is akartam írni, de kiment a fejemből. Amúgy ma van a barátnőmnek is. Látom mugen kapott egy kis kimenőt. Szabi2, én mondtam hogy Aes előbb-utóbb megunja. És úgy látom inkább előbb, mint utóbb. :'D Én sem értem ezt a zsíros dolgot. A tejjel is ez van. Én nagyjából annyit tudok, hogy a nagyobb zsírtartalmú jobban hizlal, de ez szerintem nyilvánvaló. xD Ja, amúgy tegnap éjjel azt hittem meg fogok halni, mert valami nagyon szúrt a bal tüdőmnél és olyan hülye rémképek jelentek meg a fejemben, be is vettem egy enyhe nyugtatót de nem használt, később egy kicsit megszűnt a szúrás és akkor gondoltam na gyorsan el kéne aludni mielőtt megint előjön, és akkor megint nem tudok elaludni. De kb. hajnali 3-ig ott szenvedtem. Azt hittem menten szétjön a tüdőm.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 09:33:17 írta hanii »
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1669 Dátum: 12 jún 03, 09:36:41 » |
|
Aes,leborulok hatalmasságod előtt Feljövök fórumra és milyen jó kedvem lett xD 2 hónap csend és nyugalom :_DDD
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1670 Dátum: 12 jún 03, 09:40:33 » |
|
Hanii lehet hogy a gerincednél vannak a gondok és az sugárzott át. Én is szoktam érezni a tüdőmnél és a szívemnél erős szúró fájdalmat. Ki is vizsgáltattam magam, de mindenem rendben volt, kivéve a hátam, szóval arra jutottunk, hogy valószínűleg ilyen egy idegszál becsípődik és azt érzem. De ha gyakran előjön neked is ajánlok egy kivizsgáltatást. nehogy véletlen más legyen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1671 Dátum: 12 jún 03, 09:43:28 » |
|
Én sem értem ezt a zsíros dolgot. A tejjel is ez van. Én nagyjából annyit tudok, hogy a nagyobb zsírtartalmú jobban hizlal, de ez szerintem nyilvánvaló. xD
Nagyobb zsírtatalmú tejet kell venni mert az a tej... valamennyire, apukám mindig 3,5-et vesz, de ha az nincs akkor 2,8. Azért óvatosan hanni, nehogy valami bajod legyen.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 03, 09:47:33 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #1672 Dátum: 12 jún 03, 09:47:59 » |
|
Köszi a tanácsot Morita, igen először a szívemnél éreztem, később "mászott át" a tüdőmre a szúrás. Ott ijedeztem hogy úristen, menten szívrohamom lesz és akkor mit csináljak, mindenki lent van és alszik, én meg majd biztos nem tudok ordítani nekik.. Hát elég marhaságokra tudok gondolni amikor valamim fáj. :S Egyébként gondoltam arra is, hogy beszorult a levegő. Nem valószínű? Igyekszem Minagi, csak a tüdőm viselkedjen jól. xD Persze, mások cigiznek én meg itt egészséges életmódot folytatok mégis én szívok? xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1673 Dátum: 12 jún 03, 09:52:47 » |
|
Hanii lehet hogy a gerincednél vannak a gondok és az sugárzott át. Én is szoktam érezni a tüdőmnél és a szívemnél erős szúró fájdalmat. Ki is vizsgáltattam magam, de mindenem rendben volt, kivéve a hátam, szóval arra jutottunk, hogy valószínűleg ilyen egy idegszál becsípődik és azt érzem. De ha gyakran előjön neked is ajánlok egy kivizsgáltatást. nehogy véletlen más legyen...
Ilyen velem is szokott lenni, néha egész gyakran. vannak "ilyen napjaim", amikor többször is előfordul. Egyszer én is elmentem dokihoz ezzel, de szerencsére nincsen semmi nagy gond. De még így is néha be tudok szarni ettől. A másik meg, hogy néha a szívem ilyen nagyon hevesen kezd el dobogni, vagy legalábbis úgy érzem, ennek meg az orvosok szerint idegi okai vannak, túl sok a stressz az életemben. Ez is elég félelmetes tud lenni. Feljövök fórumra és milyen jó kedvem lett xD 2 hónap csend és nyugalom :_DDD
Már régen meg kellett volna tennem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1674 Dátum: 12 jún 03, 10:00:35 » |
|
Számomra a gyomorfájások szörnyűek. Van mikor úgy elkap, hogy két lábon nem tudok állni és az a vacak, hogy a gyógyszertári szerek nem nagyon mulasztják el. Be kell menni vele az ügyeletre, ahol kapok vénásan valami cuccot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1675 Dátum: 12 jún 03, 10:00:59 » |
|
Aes, nekem olyan szokott lenni a szívemmel, hogy a semmiből, egy iszonyatos szúró fájdalmat kezdek el érezni. Szerencsére ez nem szokott sokáig tartani max 10-15perc, de olyan mintha épp átakarná szúrni valaki. Az én szívem lassan dobog, azt mondják ezt ritkaság, apukámnak is lassabb a megszokottnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1676 Dátum: 12 jún 03, 10:15:31 » |
|
Nekem olyan szokott lenni, hogy reggel felébredek és mikor megmozdulok valami görcs szerűség áll a lábamba. És akkor ha megmozdulok egy olyan 10 másodpercen belül egy hétig is tarthat a fájdalom. Az egyik haverom szívét tavaly műtötték és sokszor van az, hogy mikor beszélgetünk egyszer csak megáll egy pillanatra és mondja, hogy fáj a szíve. Aztán egy 10 perc után azt mondja, hogy már jól van.
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1677 Dátum: 12 jún 03, 10:22:25 » |
|
SzG, neked a lábadban az ereket kéne megnézetned. Mondjuk ilyen korban nem valószínű az érszűkület, de azért fő az óvatosság. Minagi, az nagyon rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1678 Dátum: 12 jún 03, 10:35:55 » |
|
Nekem olyan szokott lenni ha nagyon stresszelek hogy úgy 1-2 percig se nem hallok és félig megvakulok de miután iszok és megnyugszom visszanyerem önmagam... sztetek ez mennyire durva?
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1679 Dátum: 12 jún 03, 10:41:58 » |
|
Miscudi boldogot! Hát nekem múltkor ez a fájdalom a gyomromnál volt, de szörnyű volt az is. Aludni se tudtam tőle. Aztán kiderült, hogy a gyógyszer mellékhatása volt amit ettem. Meg valószínű az is közrejátszott, hogy alig ettem azokban a napokban.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|