Ayumichan
|
|
« Válasz #13920 Dátum: 13 feb 16, 20:42:17 » |
|
Lehet. Ezt a szöveget még a Tardis sem tudja lefordítani. Lina, látom vissza mangaújoncosodtál. Syzygy beírt elém. Akkor ezek szerint heo póni nyelven szólott hozzánk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 16, 20:44:05 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13921 Dátum: 13 feb 16, 20:44:23 » |
|
Hát ezzel melléfogtál Syzy. A brony-k a my little pony fanok. Elsősorban a srácok de a lányok is gyakran hívják magukat annak. Brony = Bro (brother) + pony. A lányok néha hajlamosak magukat pegasisternek vezeni. Én a brony-t preferálom. *flies away* heo azt mondta, hogy Dancsa (alias server karbantartó admin-kun) brony, tehát szerver-chan bizonyára egy pegasister. Nem kaphat túl sok pónit.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13922 Dátum: 13 feb 16, 20:47:35 » |
|
És még ti mondjátok hogy sok a DW? Lassan már mindenki akaratlanul is browny és pegasister lesz. A pónik átveszik az irányítást mindenki fölött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13923 Dátum: 13 feb 16, 20:48:27 » |
|
Ahha. Így már érthetőbb. Látszik hogy nem nagyon értek a csillámpónikhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13924 Dátum: 13 feb 16, 20:53:07 » |
|
És még ti mondjátok hogy sok a DW?
DW-t se vágom, de már komolyan kezdem hiányolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #13925 Dátum: 13 feb 16, 20:55:00 » |
|
Aes nem jó se a DW se a pónik. Akkor most te jössz. Mondj valami újat
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13926 Dátum: 13 feb 16, 20:58:08 » |
|
DW-t se vágom, de már komolyan kezdem hiányolni. Kívánságod parancs. Most csak az hiányozna ha felbukkannának a Hetáliások (állítólag jó sokan vannak), bár én azt se igazán tudom hogy mi az és a WD is csak tervben.. De akkor Lina, beszéljünk a macskákról. Neked van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13927 Dátum: 13 feb 16, 21:00:35 » |
|
Jajj troll topicban meg akartam ezt játszani, de elfelejtettem végül. A DW fanoknak küldöm ezeket: http://ladygeekgirl.files.wordpress.com/2012/02/doctor_whooves_by_hezaa-d4mpk1l.pnghttp://th09.deviantart.net/fs71/PRE/i/2012/047/e/6/doctor_hooves_by_rildraw-d4pxgeo.pnghttp://fc04.deviantart.net/fs71/f/2011/353/c/7/doctor_whooves_potrait_by_saturnspace-d4jk0oz.pngPóni warning! Fóbiások ne kattintsanak. Kivéve ha szeretik a DW-t. Nekem nincs macskám. Elveszett már egy ideje. Pedig Aesék hogy szerették. Ja és én itt ezennel lezárom a póni témát. Részemről.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 16, 21:02:00 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13928 Dátum: 13 feb 16, 21:01:45 » |
|
Óhhhhhhhhhhh köszönöm Ritlipóni, hogy megmutattad a helyes utat, így már értem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #13929 Dátum: 13 feb 16, 21:02:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13930 Dátum: 13 feb 16, 21:04:50 » |
|
Igen már jó ideje. Valószínűleg elcsórta valami féreg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13932 Dátum: 13 feb 16, 21:05:29 » |
|
Jók a képek Ritli. Az én macskáim most elvannak. Volt "pufogó vipera is és "szeres etess" is mindkettőnél. Ritli részvétem, tudom milyen elveszteni egy cicát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13933 Dátum: 13 feb 16, 21:06:38 » |
|
Ezek a pónis képek nekem tetszenek (na vajon miért) Szegény cica. Az enyém egyszer majdnem elveszett. Kiugrott az ablakon de megúszta karcolásokkal. Még szerencse hogy nem bóklászott el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13934 Dátum: 13 feb 16, 21:07:52 » |
|
Jujj ne már. Szegény Hiszti. Nem lehet, hogy elment kandúrkodni vagy vmi? Már hónapok óta nincs meg... Még tél előtt tűnt el.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|