Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #13890 Dátum: 13 feb 14, 23:48:00 » |
|
Niki: A németektől semmi nem vicces. Eper, nem azt kell megkérdezni, hogy ...-e. Hanem, beszélgetni vele, látni mik a motivációi, mennyire értelmes, mennyire érett érzelmileg stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #13891 Dátum: 13 feb 14, 23:49:37 » |
|
Öhm, te pasikkal jössz össze, vagy megint nem megy a fogalmazás? Egyiket sem ítélem el, csak tisztázzuk azért. Másik, természetesen nem az exekről szól egy új kapcsolat, főleg nem egy első randi. De vazz, beengeded őket a lakásodba, hetekig együtt vagytok, együtt háltok és mindig csak akkor esnek le a dolgok, amikor eléd áll a csaj, hogy másik hapsim van. Khm, ez több, mimt érdekes azért...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13892 Dátum: 13 feb 15, 11:34:49 » |
|
Olyan hideg van az autószerelő műhelyében, mint egy jégveremben... :S Mire kicserélték a csapágyat szétfagytam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13893 Dátum: 13 feb 15, 12:10:37 » |
|
Imádom, mikor rólam van szó.
Még..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #13894 Dátum: 13 feb 15, 12:25:14 » |
|
Eperkéről van szó. Te csak közvetve vagy érintve. Túl sokat képzelsz magadról. Miért beszélnénk mi rólad? Amúgy ha hibáztatni akarsz valakit hibáztasd Lewet és Eperkét amiért beléd szerettek. Amúgy a hátad mögött már összejött egy 12 fős társaság és kibeszéltünk teljes mértékben szóval nem kell aggódni itt már nem kerül rá sor annyira nem vagy izgalmas.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13895 Dátum: 13 feb 16, 11:59:16 » |
|
Hú, hogy egyesek mennyire fognak örülni ennek a mai kiesésnek. :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13896 Dátum: 13 feb 16, 12:04:34 » |
|
Szép, nagyon szép. Pont Hiei hozzászólása csap az arcomba elsőként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #13897 Dátum: 13 feb 16, 12:05:40 » |
|
Mert mi történt este ? a délutáni dolgok még megvannak, vagy lehet hogy visszamentünk az időben :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #13898 Dátum: 13 feb 16, 12:08:18 » |
|
Nem, nem, semmi durva nem történt, csak egyesek részéről felütötte fejét a hsz-vadászat, és azok most nagyon bánhatják, hogy eltörlődött pár hsz a mai kiesés miatt. Amúgy állj le a drogokkal, Syzygy, ha ennyire ártanak a memóriádnak. Az időben pedig nem lehet visszautazni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #13899 Dátum: 13 feb 16, 12:10:55 » |
|
Lehet csak ahhoz kell egy Tardis vagy egy örvény manipulátor.
Mégis volt valami hatása a meteornak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #13900 Dátum: 13 feb 16, 12:28:56 » |
|
Eperkéről van szó. Te csak közvetve vagy érintve. Túl sokat képzelsz magadról. Miért beszélnénk mi rólad? Amúgy ha hibáztatni akarsz valakit hibáztasd Lewet és Eperkét amiért beléd szerettek. Amúgy a hátad mögött már összejött egy 12 fős társaság és kibeszéltünk teljes mértékben szóval nem kell aggódni itt már nem kerül rá sor annyira nem vagy izgalmas. Ó, Hiei, hogy én mennyire bírlak ilyenkor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13901 Dátum: 13 feb 16, 12:35:19 » |
|
Húú de jó minden ment a lecsóba, amit tegnap írogattunk. Pedig tök jól elvoltam. Lol pedig volt már vagy 3030 hsz-em. Pont aznap van gáz mikor kivételesen aktív vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 16, 12:38:53 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #13902 Dátum: 13 feb 16, 13:36:41 » |
|
Na látjátok, én meg kiesések után térek vissza... Huhh... már vagy háromnegyed éve csak a Vicceket és Moderátori kérdéseket olvasgattam... Am. hogy vagytok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #13903 Dátum: 13 feb 16, 16:41:54 » |
|
Hogy mi? A tegnap este kitörlődött az időből? Pedig tegnap lett meg a 100 napom (fórumidőben) és most 99 nap 22óra és 23 percem van.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #13904 Dátum: 13 feb 16, 16:46:09 » |
|
Szerverhiba miatt tegnapi déli állás lett visszaállítva. A Tegnap déltől a visszaállításig elküldött hozzászólások elvesztek. Igen, a tegnap este kitörlődött teljesen.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
|