Én nagyon szívesen kifejtem, hogy miért tartom butaságnak amit írtál.
Miért is kommunikálunk fórumon jelenleg? Elvégre te megvagy egyedül, senkire sincs szükséged.
Tavalyról úgy rémlik barátnőd is van, miért? Senkire nincs szükséged.
Van egy két barátod.. miért? Nincs rájuk szükséged.
Majd ha elvonultál a hegyekbe, bakokkal hálsz és jeget faragsz unalmadban... a sarkadig növeszted a szakálladat és azzal törlöd ki a feneked.. nah akkor mondd nekem hogy nincs szükséged senkire.
Igen, egy mondatot emeltem ki.. mert ez volt a legegetverőbb.
Tudtommal olvastál elég sok könyvet és úgy rémlik pszichológiával is foglalkoztál.. hogy vagy képes ennek fényében ilyen dolgokat mondani és még el is hinni magadról?
Ha elkezdem mondatonként kielemezni a hozzászólásodat itt ülhetek reggelig.
Szerk.: Akkor kezdjük az elejétől, mit is nevezünk érdeknek? Az hogy az ember elhívja egy barátját hogy üljenek be valahova és beszélgessenek, mert kíváncsi arra hogy mi történt vele az utóbbi időben, hogy van.. és szívesen mesélne is, érdek? nevezhetjük annak.. mert végül is, nem úgy megy el hogy nem akarja jól érezni magát a másik hozzáállásától függően, hanem úgy hogy nah most csinálunk valamit és jó lesz mindkettőnknek és ehhez kell az is hogy a másik jól álljon hozzá (ez tudat alatt alap elvárás).
Mindkettő abban a tudatban megy el a találkára hogy "jól fogom magam érezni".. és ehhez a másik személy is hozzásegít.
Nem érdekből szerelmes az ember? Mert? Nem érdeked hogy azt érezd szeretnek, figyelnek rád, törődnek veled... megsimogassák a buksidat...? Nyilván az érzést nem azért érzed hogy jó legyen neked, az csak van azzal nem lehet mit kezdeni. A cselekedetekről van szó.. a társadalmi hozzáállásról.
Dolgozol.. együtt élsz emberekkel.. elég rendesen érdek ember vagy.
Eltúlzom a kifejezést. Igen.
Hobbibarátság? kackac.. segítsen rajtam valaki, falnak megyek. Tudod valahol el kell kezdeni. A kapcsolatok nem úgy születnek hogy nah most aztán egy életre a szívembe zárlak mert volt egy röpke délutánunk együtt.
Gratulálok hogy neked mély kapcsolataid vannak. Aki igényes ember ebből a szempontból az arra törekszik hogy azok legyenek..
Nekem szükségem van a barátaim skilljeire.. hogy rám mosolyogjanak.. hogy megnevettessenek.. hogy elfeledtessék velem a gondjaimat.. hogy.. ah nem megyek bele mert ez már kicsit nyálas. Bizonyára hobbibarátságokkal vagyok tele és még nem világosodtam meg.
Jól van, kívánom hogy emeld magad fellegekbe.