Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #1050 Dátum: 12 máj 21, 18:52:17 » |
|
gman, sok boldogságot! Ha nekem egyszer esküvőm lesz... fogalmam sincs milyen lesz Nem igazán gondolkodok ilyeneken. Egyik barátnőm egyszer elmondta milyen esküvőt szeretne, többek közt azt is mondta hogy kék tornacipőben akar megházasodni Oké mondom, majd megnézlek az esküvődön És megkért rá, hogy találjam ki milyen legyen a csokra, de eddig akármit mondtam, nem tetszett neki Ma megírtam újra a matekdogát. Azt, ami a múltkor 5-ös lett, és a tanár nem írta be, mert a többieknek karó -.- Szerintem ez se lett olyan rossz, de ha mégis, akkor majd kampányolok az ötösömért
|
|
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1051 Dátum: 12 máj 21, 19:30:58 » |
|
Csak én vagyok Böszörményi...
De miért nem maradtál Debrecenben? Itt is van egyetem, még valami főiskola is. Bár egy nagyon okos, ám annál parasztabb tanárom mondta, hogy diploma és diploma között is van különbség. Nem mindegy, hogy a frissen végzett jogász a debreceni jog-és államtudományi karon szerezte azt a bizonyos okmányt, vagy mondjuk a pécsin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1052 Dátum: 12 máj 21, 19:34:46 » |
|
Most komolyan, mit lehet csinálni egy ilyen bulin?
Hát én pincérként mondom: kurva sokat dolgozni. Bár mindig megkínálnak (ha nem, akkor megkínálom magam) némi "üdítővel" és már is felfrissül a társaság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1053 Dátum: 12 máj 21, 20:20:46 » |
|
Gman Én hozzam illően Jó nász éjszakát kívánok!
|
|
|
Naplózva
|
Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)
Olyan nincs,hogy olyan nincs!
Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!
"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1054 Dátum: 12 máj 21, 20:25:52 » |
|
Na ja Stance, de nézd az élet jó oldalát: a pincér legalább keresi a pénzt ezen, míg az ifjú pár csak elveri. Ha nekem most hirtelen esküvőre kéne mennem, messze pincér lennék a legszívesebben, vagy zenész. Az legalább keres ezen az egészen, még ha szarrá dolgoztatják is érte. ---- mugen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #1055 Dátum: 12 máj 21, 20:28:33 » |
|
Aes: Ezen jót röhögtem, nagyon nagy. Amúgy már régóta azon töröm a fejem, hogy ki van az avatárodon?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1056 Dátum: 12 máj 21, 20:30:45 » |
|
Aes Te most meg próbálsz kigunyolni?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1057 Dátum: 12 máj 21, 20:32:54 » |
|
Nem próbál, már megtette Apropó: Aes, te a GoT 4 vagy 5 részét olvastad? Mert az 5. magyarul most fog megjelenni*-* pont jókor végeztem vele.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1058 Dátum: 12 máj 21, 20:37:41 » |
|
Nem gúnyolok ki senkit, csak picikét lefáradtam.. SzG: avatar: Ned Stark, ala: Havas Jon és Szellem, a farkasa. Több mint egy éve kint vannak már, és le akarom cserélni, csak nincs ötletem. Sabaku: 4. részig olvastam. És tudom, hogy jön az 5. Nagyon várom már, bár az tény, hogy netről már a legtöbb dolgot tudom a cselekményről. Fuck Ramsay. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1059 Dátum: 12 máj 21, 20:41:28 » |
|
mugen: áááááuuucs! Aes: Double Damage! xD Amúgy, láttátok RTL en az új sorozatot? Basszus én 10 percet SE bírtam ki belőle. Kb. mint a Mónika Show és a CSI egybegyúrva. A baj csak az, hogy az előbbi szintjét SE veri. Én a Ván Píszt (One Piece) kezdtem el nézni. Olyan mint a drog! egyből lenyomtam a 30 részt. xD Sanji! *.* (na jó ez kicsit off volt, de nem tudtam mit írni már xd)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1060 Dátum: 12 máj 21, 20:42:37 » |
|
Én nem spoilereztem be magamat De mondjuk a Cerseis-Jaimes szál most jobban érdekelne, mint Dany... nincs vele bajom, de annyira nem kedvenc Viszont Mance remélem nem hal meg (bár ebben a könyvben). Neked kik a favok? Vagy ez itt már off? Zizi: Ugye? *-* One Piece 4ever! (Mondjuk én Zoro-párti vagyok x))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 21, 21:03:20 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1061 Dátum: 12 máj 21, 20:46:51 » |
|
Ufff. Amikor a csávó elkezd ordítani. Ezen megszakadtam visszanéztem vagy háromszor.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1062 Dátum: 12 máj 21, 20:55:02 » |
|
Én nem spoilereztem be magamat De mondjuk a Cerseis-Jaimes szál most jobban érdekelne, mint Dany... nincs vele bajom, de annyira nem kedvenc Viszont Mance remélem nem hal meg (bár ebben a könyvben). Neked kik a favok? Vagy ez itt már off? Mindjárt válaszolok, csak nem itt. Tavaly tavasszal párhuzamosan 3 témát offoltam le a Trónok Harcával, most a könyvekben írok. (Végülis a könyvről van most szó)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mugen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
gentlenazi
|
|
« Válasz #1063 Dátum: 12 máj 21, 21:02:00 » |
|
Aes Ezt nem hagyom megtorolatlanul:) Sabaku De hogy tette! Zizi De most mit kell titkolni,az a legjobb része
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 21, 21:23:19 írta mugen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1064 Dátum: 12 máj 21, 21:13:09 » |
|
Ezt nem hagyom megtorolatlanul:)
Ja és gman, neked meg sok boldogságot.
|