Annyi derült csak ki, hogy nem 1 hanem 10 bejelentés lesz. A 10 bejelentés közül megtudtunk hármat, amik érdektelenek, továbbá azt, hogy a 10. bejelentés a light novel legújabb kötetének megjelenésekor, május 10-én várható. Addig marad az idegtépő várakozás és reménykedés.
Frissítem picit az Indexes témát. Olyan jól húzták a dolgot, hogy az utolsó bejelentés október 5-én lesz a Dengeki Őszi Fesztiválján, Kamachi 10 éves évfordulójának tiszteletére. A jelek a 3. évad bejelentésére utalnak, persze benne van a koppanás lehetősége is.
A jelek:
- Először egy összefogás keretében meganimálták egyetlenegy képkocka erejéig a #2 és #7-számú 5-s szintű espert.
Kép- Tegnap kijött egy rövid videó(9. bejelentés), melyben a J.C. Staff meganimálta Kamachi összes művének főbb karaktereit. Ebben megint feltűnt 3 olyan Indexes karakter, aki még nem volt meganimálva(Mellékes, de a 3. évadban sem lennének xD).
Videó- Végezetül Touma, Mikoto és Index szinkronszínésze is részt vesz vendégként az októberi bejelentésnél.
Most vagy soha!
...
A Nanatsu no Taizai szinkronlistája. Szerintem most már nem fognak bejelenteni újabb hangot. A többi majd csak szezon közben derül ki. Sawashiro Miyuki-t szeretném Guilának.
Meliodas - Kaji Yuki
VideóElizabeth - Amamiya Sora
Hawk - Kuno, Misaki
Diane - Yuuki Aoi
VideóBan - Suzuki Tatsuhisa
VideóKing - Fukuyama Jun
VideóGilthunder - Miyano Mamoru
VideóMeliodas hangja lett az egyetlen fekete pont. Kaji képes lesz és ebből az életvidám karakterből is depressziósat fog kihozni. A többiekével viszont nagyon elégedett vagyok. ^^
A teljes opening fel is volt töltve jútbobra, de hamar lekapcsolták. Az előadó az Ikimono-gakari, kiknek nevéhez a Blue Bird fűződik, mint a Naruto Shippuuden 3. openingje. Az eredetit nem, de egy feldolgozást tudok linkelni. Valami ilyesmiben kell gondolkodni picit gyorsabb ütemmel és zongora kísérettel:
Videó.
.
.
Előzetes:https://www.youtube.com/watch?v=hpnNiCZO19s