Nézzük sorba, először csak azokat amik nem folytatások.
Gen`ei o Kakeru TaiyouRánézésre azt mondam volna, hogy valami seinen (netán jousei) filozofálós fantasy.
A trailer alapján viszont úgy néz ki,hogy egy mahou shoujou animével lesz dolgunk, de ahogy elnézem nem a szokásos cukormázas tálalás lesz, hanem inkább az komolyabb fajta, mint a Madoka esetében. Habár a trailerből nem derül ki, hogy mennyire, mindenesetre a látványa nem rossz.
Servant x ServiceLeírás alapján passz. Öö slice of life. Trailer sincs értelems és abbol sem derül ki semmi.
Kiniro MosaicKis vidám sulis slice of lifének ígérkezik. Ilyenkis pihentető, ha nincs más.
Fantasista DollÖö Rozen Maiden? Infó híján passz.
Blood LadAzt hittem érdekesebb... hát... trailer
Uchouten Kazokuööö Natsume?
Love LabNem az én műfajom, trailer meg nuku, így egy kis filozófiai kitérő.
Szerintem ezt az animét a Blood Lad párjaként szánták lányoknak. olvassuk csak ki a címeket japánosan (vagyis írom)
A Blood lad az: Bu
ráddo Ráddo A Love Lab pedig
Rábu RábuDurvább összecsengés mint a Darker than Balck és a Bluer than Indigo között.
Silver Spoongrafika nem tetszik trélert nem keresek..
Inu to Hasami wa TsukaiyouÓ ez jónak ígérkezik.
Brothers Conflictnimfomán testvér komplexusos kislányoknak
Kami-sama no Inai NichiyoubiA világon...
...csak egy maradt...
...az utolsó...
Sírásó Loli.
Oké viccet félretéve, de tényleg.
De a treiler és a szép grafikaalapján lehet benne potenciál.
Danganronpa Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei The AnimationA TV maci begombázozz és Battle Royalt szervezett.
triler a játék adaptációról
Choujigen Game Neptune The AnimationSAO loli de csak ránézésre. Szóval szintén egy játék adaptáció. Ami pedig a magical girl karakter koppintó kollekció.
Tokurei Sochi Dantai Stella Jo-Gakuin Koutou-ka C3-BuLoli Milicia...
A trailer meg Cowboy Bepop
Hja *sóhaj* A TV-s nek vége, még jó, hogy csak az új műveket vettem górcső alá.
---
Moive
Hal Spring Fish
Anno pár hónapja már ráéreztem, hogy esetleg jó lehet.
Talán a cím miatt volt egy kis asszociáció a Hikaru no Go-ra Aminek a másidok openingjének előadója HAL
http://www.youtube.com/watch?v=6PfK_2-oRu4S a trailer megerősít abban, hogy tényleg egy jó kis darabnak ígérkezik
Ami Movie és folytatás.
Kara no Kyoukai Mirai Fukuin
Az Ano Hana movie meg... Vagy összevágták az animét egy mozifilmé, vagy az mint az Air esetében.
Egyébként az anime gyártók most úgy látszik rákaptak erre a "4 Koma"-ra.