Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Dátum: 12 ápr 07, 16:12:04 » |
|
Mától kezdve a Rainbownak is van témája. Örüljünk testvéreim az Úrban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 ápr 07, 17:12:55 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 17:14:14 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 ápr 07, 20:22:49 » |
|
Na ez az az anime amit tényleg 18 év felett ajánlott nézni. Elég nyomasztó tud lenni, de ez benne a jó. Egyébként Gdat88, egy kis ismertetőt írhatnál mert így nem hiszem hogy sokan el fogják kezdeni, legalábbis ha az 1. hsz-en múlna lehet kihagynám. (Beszerzéssel kapcsolatban nyugodtan írjatok üzenetet, mert angol felirattal nem vmi könnyen beszerezhető, főleg a magyarhoz passzoló rip-et nehéz megtalálni.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 ápr 07, 21:00:16 » |
|
Azt írtam ide. Oda meg az menjen, aki már tapasztalt néző és a megfelelő háttértudással megérdemli, hogy oda írhasson.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 ápr 07, 21:59:02 » |
|
Shiro, csak a Raw-t töltöd ugye? Azért kérdem, mert ami angol feliratos, tehát lila azt senki nem seedeli. Eddig legalábbis nem jött le belőlük semmi. (Tegnaptól töltöm amúgy.)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 ápr 07, 22:15:27 » |
|
Igen, a rawot töltöm, és seedelem egy pár napig. Mondjuk általában sikerül nekem is kiválasztani az ilyen beszerezhetetlen animéket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 ápr 07, 22:28:33 » |
|
Kevés olyan anime van aminek meghallgatom az openingjét, de ennek nagyon jó:D
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 ápr 07, 23:13:55 » |
|
Ha a moderátor Úr kitehette a beszerzési forrást akkor én is meg merem osztani azt, amit pár emberkének már is küldtem . Ehhez van AA-n 13 részhez magyar felirat is, íme a link: http://bakabt.me/158074-rainbow-nisha-rokubou-no-shichinin-frozen.htmlGyorsan jön és jó a minőség is. Persze angol felirat is van a videón (kikapcsolható).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 07, 23:22:48 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 ápr 09, 01:18:59 » |
|
Hogy az Istenbe lehet valami ennyire jó? Nem hittem volna, hogy valaha jobb animét látok a Death Notenál, de ez mindent visz. A hatodik részben, amikor bement Isihara, hogy megnézze Sakuragit a celléban és az a kép ami fogadott életem egyik legszebb látványa volt. Eszméletlen kielégülés. De amit megtesznek egymásért az gyönyörű, ennél szebb sorozatot még nem láttam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 09, 01:36:54 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 ápr 09, 07:17:47 » |
|
Nem lesz ez egy kicsit sok? Avatar csere, kielégülés? Azt viszont tényleg meg kell hagyni, hogy nem egy tucataniméről van szó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 ápr 09, 09:52:55 » |
|
Nem. Szerelmes lettem. Viszont megtörtént az amitől mindig is féltem az opening miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 ápr 09, 17:22:38 » |
|
CsukiIce, köszi a linket, rendeb lejöttek nekem De AA-n csak 3 részhez látom a feliratot...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 ápr 09, 17:27:51 » |
|
Gdat88 én is pont azon gondolkoztam hogy berakom őt avatarnak, de ha már te beraktad akkor nem menő. Amúgy nagyon király anime, sajnos én is még csak 3 részig láttam, de eddig is király volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 ápr 09, 17:55:10 » |
|
Én is csak az első 3 rész láttam, de ahogy frissül a videós kiadás mindig elsők között szedem le. Az első 3 rész alapján nem lehet messze menő következtetéseket levonni, ami tuti, hogy nem egy könnyen emészthető story.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|