Naruto323
Vendég
|
|
« Dátum: 08 feb 02, 14:54:16 » |
|
Kisame,Kakashi,Zabuza és Nidaime Hokage használta leginkább ezeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 08 feb 02, 15:08:15 » |
|
Hát igen , meg a többi rejtett köd/ködben rejtőző falu ninja . Én szeretem ezekt a Suiton technikákat fajinak . Majd kigyújtök párat képekkel , mint dargelot szokta , de szerintem tuti , hogy meg előz vele . Nekem a kedvencem az a Suiton sárkány (a neve most nem jut eszembe) . De az a víz burok amiben Zabuza tartotta Kakashi - t az se semmi .
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Naruto323
Vendég
|
|
« Válasz #2 Dátum: 08 feb 02, 18:29:28 » |
|
Nah találtam képeket és neveket! Suiton Daibakufu no jutsu/Oriás örvény jutsu Suiton, Kokuyou no Jutsu Suiton, Suijinheki no jutsu Suiton, Suishouha no jutsu Suiton, Suikoudan no Jutsu Suiton, Suiryuudan no Jutsu / Víz sárkány jutsu Suiton, Teppo Dama Suiton, Suirou no Jutsu/ Víz börtön jutsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 08 feb 03, 00:47:59 » |
|
Hidd el nem gyengék azok csak helyhez kötöttek , de védkezésre kiválók . donold el , hogy megtámadnák a falut erre a védők ködöt csinálnak majd egy bazinagy Tsunami - t , de csak a város lötti terültre . Egyébkét akkor víz tömeg olyan pofontot adhat ha eltalál szóval ezzel a hsz - al vitatkoznék .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoli-kun
Vendég
|
|
« Válasz #4 Dátum: 08 feb 03, 08:38:30 » |
|
Szerintem erős jutsuk. A vizet a valóságban is szeretem. Nem a legerősebbek de látványosak. Kár hogy arról nem tudok hogy Nidaime Hokage hogy használta. Pedig érdekel. Attól hogy nem a legerősebbek szerintem nagyon jók. hogyha 1 az 1 ellen van akkor hatásos pl. az aki víz elemel támad elkaphatja a víz börtön jutsuval. A vízsárkány a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 08 feb 03, 11:56:08 » |
|
Nekem a Suiton, Suikoudan no Jutsu a kedvencem nagyon bírom tényleg látávnyos és elég veszélyes is . Sajnos helyhez kötött ,de nagyon a kedvencem . 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 08 feb 03, 12:45:35 » |
|
Hát szerintem meg kevés charát felhasználso vízzel agyon nyomós , minden letarolós , H2o - val cs*szkődős . szerintem Nem csak védekezésre jók akkora víz tömeg eltalál ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ipirike
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #7 Dátum: 08 feb 03, 13:04:07 » |
|
De a vizet ha tamadnak ki tod vedeni,de ha egy villam tamad azt mar nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8 Dátum: 08 feb 03, 13:11:50 » |
|
De ezt se iagzán tudod ki védeni , mert nem egy pohár vizzel támadnak . Hát az igaz , hogy a villám erősebb , de ha kombinálod vízzel az áramot akkor lehet lenginkább sebenzni , mert ha az áram nem taál be akkor az se veszélyes és ki lehet előle térni . Ott van rá a bizonyíték (Lee) .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 08 feb 03, 13:37:40 » |
|
Kár hogy arról nem tudok hogy Nidaime Hokage hogy használta. Pedig érdekel.
Mikor Oro megidézte Sarutobi ellen az elsöt és másodikat akkor láthattunk pár jutsut Nidaimetöl
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto323
Vendég
|
|
« Válasz #10 Dátum: 08 feb 03, 16:49:20 » |
|
Örülok hogy végre egy nagy érdeklődésű témát nyitottam. :DDe állítólag a víz vezeti az áramot! Nekem is a Suiton, Suikoudan no Jutsu tetszik legjobban. Ugye ez egy víz elemű cápa jutsu? Vagyis akkor nevezhetnénk magyarul Víz Elem Víz Cápa Jutsunak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 08 feb 03, 16:55:40 » |
|
Hát sárkány alakot formál . De nem tudom minek fordították magyarul még a Zabuza harcnál le volt fordítva ha jól emlékszem akkor igazad van valami cápa volt a neve .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto323
Vendég
|
|
« Válasz #12 Dátum: 08 feb 03, 17:03:09 » |
|
Hát sárkány alakot formál . De nem tudom minek fordították magyarul még a Zabuza harcnál le volt fordítva ha jól emlékszem akkor igazad van valami cápa volt a neve .
Nem az a Suiryuudan no Jutsu az amit Zabuza használt amit pedig Kakashi és Kisame az a Suikoudan no Jutsu de a leafninján megtaláltam és igen a Suikoudan-nak a jelentése cápa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Naruto-kun 14
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #13 Dátum: 08 feb 03, 18:09:06 » |
|
amugy még ott a víz klón jutsut is az se semmi néha naon hasznos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 08 feb 03, 18:15:48 » |
|
Háát igen ,de a Kage Bushinn jobb , mert azt bárhol létre lehet hozni .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|