Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 12 márc 30, 13:38:29 » |
|
Sziasztok! Ez a topic a Kaleido Star animeről fog szólni. 51. részes és 3 OVA tartozik még hozzá (ebből nekem a 2. - Főnix legendája - a favorit) Kedvenc karaktereim: Layla & Sora Nektek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 márc 30, 13:48:27 » |
|
Én egyetlen egy dolgot szerettem ebben az Animében. Az angyalok táncát (Azt hiszem ez a neve). Nagyon jó kis ötlet, meg szép is volt, addig amíg hirtelen nem özönlik mindenki a színpadra és csinál valamit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 márc 30, 13:52:55 » |
|
Hogy lehetséges, hogy nem volt eddig topicja?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 márc 30, 14:04:15 » |
|
STM : ezen én is csodálkoztam, dehát nem találtam Minagi: az is hozzátartozik az előadáshoz A Legendás Manőver is nagyon mutatós volt. UchihaMasashi: Remek. Igen a történet egyre izgalmasabb lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 márc 30, 14:08:21 » |
|
Nem, mert nem tervezték hogy az is benne lesz csak hirtelen oly csodás lett a műsor hogy mindenkit megszállt az ihlet. Egyébként én is csodálkoztam hogy nincs topic erről. O.o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 márc 30, 14:21:42 » |
|
Mini ezen jót kacagtam. Ki tudja lehet te is táncra perdültél a gép/tv előtt mikor nézted. Amúgy szerintem jó anime, bár már nagyon rég láttam. Mondjuk zavaró volt benne, hogy a kék szemű srác ilyen kis tesze-tosza. (nem emlékszem a nevére)
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 márc 30, 15:01:02 » |
|
Volt már ilyen topic, csak törölve lett, mert 5 oldal sem termelődött bele, sok sok idő alatt. A kék szemű srác nem Ken Robbins? Az én kedvencem a "lovag" ezek szerint fantom (Én angolul láttam elsőnek. ) vagy "fool" volt, a legnagyobb karakter az egész történetben. Perverz, de király.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 16:03:59 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 márc 30, 15:54:01 » |
|
Egy emlékezet -frissítést én is be fogok vetni a szünet alatt. Kedvenc momentumom az volt, amikor May egyik taxiból átszáll a másikba, miközben kb. 100-zal megy mindkettő. Az én kedvencem Rosetta volt. Emlékszem, mindig azt vártam, mikor kerül ő a reflektorfénybe, hogy diabolózzon. A másik kedvenc meg a Fantom volt, szegényt Sora mindig falhoz vágta egy-egy perverzebb felszólalásért.
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Beatreex
ANBU újonc
Nem elérhető
"Én önmagamban egy fordított dimenzió vagyok."
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 márc 30, 18:05:08 » |
|
Jaj, de régen láttam ezt Nagyon imádtam, még az egyik barátnőmnek is tetszett, aki nem is szereti az animéket Nekem is Fantom volt a kedvencem. Meg Leon és Rosetta May viszont egy kicsit az idegeimre ment És még mindig emlékszem az anime okozta első benyomásra. Szép napos szombat délelőtt volt (de komolyan ), bekapcsoltam a tv-t, reggelire benyomtam egy zacskó sajtos chipset ( ) és az openingből csak annyit fogtam fel, hogy egy csaj ugrál jobbra-balra valami fura ruhában. Komolyan, először azt hittem, hogy valami mahou-shoujo Meg sem fordult a fejemben, hogy egy cirkuszról is szólhat az anime
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 30, 18:05:55 írta Beatreex »
|
Naplózva
|
"Az emberek könnyebben bocsátanak meg annak, aki téved, mint annak, akinek igaza van." Joanne Kathleen Rowling
"My dad always says be nice to the people on the way up because you’ll need them on the way down." Colin Morgan
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 márc 30, 18:53:11 » |
|
Nem, mert nem tervezték hogy az is benne lesz csak hirtelen oly csodás lett a műsor hogy mindenkit megszállt az ihlet. Egyébként én is csodálkoztam hogy nincs topic erről. O.o
Régebben volt topicja, csak akkoriban az inaktív topic-ok törlésre kerültek, gondolom ez is arra a sorsra jutott. Egyébként bármily meglepő nálam is nagy kedvenc az anime, most is fenn van a gépemen az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fingerboard10
Gennin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 márc 30, 23:16:27 » |
|
Istenem de rég láttam már.Még régen a kedvencem volt,2x végignéztem az összes részt. Nekem az a diabolós csaj tetszett,meg a fantom.Számomra nagyon nagy arc xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 márc 31, 01:04:41 » |
|
Férfi létemre én végig néztem, nekem tetszett, egész pofás kis sorozat volt Bár az ovákat még nem láttam, azokat látta valaki? Érdemes megnézni?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 márc 31, 01:08:24 » |
|
Férfi létedre? Ugyanmár, szeritznem a férfiak fele itt látta, és bírta. Kapásból itt van kicsit feljebb egy pár, itt alattad én, meg még tudnék modnani egy csomót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 márc 31, 01:12:14 » |
|
Na ja, mondjuk a főszereplő kis csaj nem rossz Meg szerethető mindegyik karakter még ha valamelyiknek is vannak rossz tulajdonságai. Viszont még a kérdés áll, hogy OVA-k jók? Ki látta már?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Trunks
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 márc 31, 09:20:30 » |
|
Az első OVA hozza a sorozat színvonalát - Rosetta történetét meséli el A második OVA a kedvencem - Főnix legendája - Layla benne a sztár A harmadik OVA egy kicsit rosszabb lehet - chibis figurákkal - azaz teljesen más, különálló történetekkel Info: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.839
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|