24 nov 24, 00:01:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 44
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 6. mozi  (Megtekintve 164618 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Pein7
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #525 Dátum: 13 jan 02, 19:28:56 »

Mutaták 1x de jó volt láttni még1 pont legtöbb esettben NarutoxSakura parti vagyok,hát igen Kisimoto szervezte meg uccsó filmet és szerintem jelentös lényege lesz ennek a filmnek majd ami majd Naruto késöbbi résszei jelentös változás lesz,kicsitt vicces Hinatával megtörtént egykulcs fontoságú szerepe volt,mint majd nekünk hamarosan filmnek 105nap múlva lesz.
De szerintem filmek fontosabb szerepe lesz majd mangának én szerintem de remélem én is Narutox Sakura lesz.

De ezen kivül sok érdekeség lesz majd filmen ami szerintem nagy siker lesz külföldieknek is Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 02, 19:30:26 írta Pein7 » Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #526 Dátum: 13 jan 02, 19:31:13 »

Idézet
Plusz az sem titok, hogy Kisimoto-san ugyanannyi erőt fektettek ebbe a moziba mint a mangába és az egészet saját izlése szerint irta meg Nevet

Köhöm, ez nem teljesen igaz! Kishimoto eredetileg pl Fuu-t és Roushi-t is szerepeltette volna, de nem rakhatta bele őket végül + ő csak a sztoriban segédkezett - s azt is utólag átírta egy Yuka Miyata nevű emberke -, és a főcímdal együttest terén segédkezett, de minden mást az igazi rendező, Hayato Date végzett. Nem beszélve, hogy Kishimoto nem mondta meg Oda-val ellentétben, hogy mikor játszódik az eredeti manga alapján vagy hogy egyáltalán canon-e (bár mivel Sakura még mindig nem tudja a mangában, hogy a Yondaime Naruto apja, így valszínűleg nem). Írt ugyan egy "one-shot" mangát a filmhez, de olyat Kubo is írt a Bleach filmekhez, plusz abból sem derül ki, mikor játszódna a film.

Szóval nem tudom miért gondolja mindenki "canon"-nak ezt a filmet, amikor Kishimoto csak segédkezett benne. Ha majd ő maga hivatalosan "canon"-á nyilvánítja, mint Oda a "Strong World"-öt, akkor oké. De addig nem több ez sem pl a többi narutos filmnél.
Naplózva
Dattenaro
Gennin
*

« Válasz #527 Dátum: 13 jan 02, 19:43:14 »

Köhöm, lehet nem ugyan azt olvastuk de én úgy tudom, hogy Kishi nem csak segédkezett (azt az 5. filmnél tette), ő volt a sztori főirója,és tényleg ugyanannyi erőt fektettek ebbe a moziba mint a mangába és az egészet saját izlése szerint irta meg, még a munkatársait is sirásra birta Nyelvesít

Nem mondom, hogy a mozi canon, de akkor is Kishi irta meg minden.
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 02, 19:44:13 írta Dattenaro » Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #528 Dátum: 13 jan 02, 20:06:38 »

Köhöm, lehet nem ugyan azt olvastuk de én úgy tudom, hogy Kishi nem csak segédkezett (azt az 5. filmnél tette), ő volt a sztori főirója,és tényleg ugyanannyi erőt fektettek ebbe a moziba mint a mangába és az egészet saját izlése szerint irta meg, még a munkatársait is sirásra birta Nyelvesít

Nem mondom, hogy a mozi canon, de akkor is Kishi irta meg minden.

És, a harmadik Shippuuden filmet is ő írta (+ valami Junki Takegami), még is ugyanolyan non-canon, mint ez, pedig azt is ő írta, s azt is "saját izlése" szerint (értsd, a Road To Ninja-hoz hasonlóan írt egy eredeti vázlatot, majd a másik kolléga átírta a véglegesre). De azt valamiért még se hypeol-ják + egyik legrosszabbnak van beállítva! Bár állítólag ott nincs shipping meg fanservice, szóval lehet, hogy azért.

Most nem az, ha tudnám mi ez a "shipping", akkor talán érteném, de hogy számomra ez a film nem több egy újabb non-canon shippuuden movie-val, amihez csak részlegesen segített Kishimoto s ezzel reklámozzák orrba-szájba, mint a harmadik filmet.
Naplózva
Dattenaro
Gennin
*

« Válasz #529 Dátum: 13 jan 02, 20:20:06 »

A "shipping" a párositásokra utal  Nevet (Naruhina, Narusaku, Sasusaku fő 3 hetero)
De a 3. filmben is vannak Narusaku jelenetek meg a Blood Prison eredeti,manga verziójából is kimaradt 2 NS jelenet a megfilmesitésben. Azt egy mangaka (sajna elfelejtettem a nevét) Kishimoto segitségével irta és rajzolta meg Nevet
Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #530 Dátum: 13 jan 02, 20:48:31 »

A "shipping" a párositásokra utal  Nevet (Naruhina, Narusaku, Sasusaku fő 3 hetero)
De a 3. filmben is vannak Narusaku jelenetek meg a Blood Prison eredeti,manga verziójából is kimaradt 2 NS jelenet a megfilmesitésben. Azt egy mangaka (sajna elfelejtettem a nevét) Kishimoto segitségével irta és rajzolta meg Nevet

Én úgy tudom minden ilyen "shipping"/shipping romance" jelenetet/részt egy másik emberke ír a mangájában (valamelyik asszisztense vagy egy másik mangaka), mivel ő nem ért a romantikához - akkor minek rak bele? Dragon Ball-ban pl Akira egyszerűen oldotta meg, s ő még újított is, mivel nem főszereplőket hozott össze (mert ugye Chi Chi csak egy random karakter, s Bulma volt az egész sima DB-ben a főhősnő). Tényleg, most hogy már értem, most esett le... "shipping", "shippuuden"... "shipp"! Ez akkor már mindent megmagyaráz, miért nincs már semmi köze az eredeti sztorihoz (Naruto és Sasuke barátsága, illetve Naruto Sasuke-t való megtérítése), s miért kezdett el olyanokat belerakni, mint pl most ez a "Hold Szemű Pedofil Démon Király + Démon Királnyő" főgonoszok (http://images.wikia.com/naruto/images/3/3b/Obito_with_rin%27s_body.png).... ikszdé Már alig várom a "Trippuuden"-t, ahol már a  Démon Királynő lesz a főgonosz, s őt Kishi már biztosan olyan gonoszra fogja megcsinálni, amilyenre eredetileg az Akatsuki-t, Sasuke-t vagy Obito-t akarta, s az ő oka a világ elpusztítására az lesz, hogy Kakashi "friend-zone"-ozta... ikszdé
Naplózva
Dattenaro
Gennin
*

« Válasz #531 Dátum: 13 jan 02, 21:01:18 »

OFF Kishimoto ir mindent a mangában az asszisztensei csak segitenek neki Mosolyog
"akkor minek rak bele"
Mert mondta, hogy a Shippuba egy kis romantikát is bele fog csempészni.
Naplózva
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #532 Dátum: 13 jan 02, 21:07:42 »

Idézet
Mert mondta, hogy a Shippuba egy kis romantikát is bele fog csempészni.

Mondjuk ilyenre nem emlékszem, de ha tudsz adni egy interjút privátban, oké, s akkor ott küldöm neked is amiben beismerte, hogy sík "buta" a romantikához.
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #533 Dátum: 13 jan 03, 14:03:13 »

De jó hogy én ezt a képet fél éve belinkeltem,na meg a youtubeos japán srácról ne is beszéljünk  smirksweat
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #534 Dátum: 13 jan 03, 14:37:50 »

Nem baj dreamfolow Mosolyog Legalább felfrissítette az emlékeinket Mosolyog

Úgy látom, hogy ez a movie ellentétben a mostani mangával a Narusaku szálra megy rá. Azért ez elég fura ha Kishi is beledolgozik Gondolkozik
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Soreszko10
Kezdő Jounin
*

« Válasz #535 Dátum: 13 jan 03, 15:48:56 »

Nem baj dreamfolow Mosolyog Legalább felfrissítette az emlékeinket Mosolyog

Úgy látom, hogy ez a movie ellentétben a mostani mangával a Narusaku szálra megy rá. Azért ez elég fura ha Kishi is beledolgozik Gondolkozik

Mint mondtad, "beledolgozott", ami nem egyenlő azzal, hogy mindent ő talált ki bele.
Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #536 Dátum: 13 jan 03, 16:03:00 »

Ez így van, de azért ilyen ellentétes dolog már csak nem történik, ha az írónak van beleszólása. Gondolkozik
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #537 Dátum: 13 jan 04, 01:41:25 »

Még nem biztos hogy teljesen ellentétes.
A Movie inkább csak Naruto és Sakura középpontú hisz ők a főszereplők(főleg itt).
A párosításoknál pedig épp itt a a Filmben próbálja ki a különböző lehetőségeket(viszonylag szabadon),és visszajelzések alapján ez még hatással lehet a későbbi manga szálra is. Gondolkozik

Ui:Lehet ezért dobta most Hinatát is amin sokan kiakadtak,de lehet Japánba pont bejött
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 04, 01:45:25 írta K ichigo » Naplózva

Dattenaro
Gennin
*

« Válasz #538 Dátum: 13 jan 04, 12:00:31 »

Kis SPOILER  Figyelmeztetés

Sakura azért megy el hazulról, mert kezdenek neki hiányozni a szülei. Amikor meglátja, hogy Sasuke egy playboy, kiakad (azt hiszem itt az a rózsa is amit tőle kapott elhervad vagy ilyesmi). Elmegy Narutohoz, de amikor látja mennyire boldog, ugy dönt inkább nem szól semmit saját érzéseiről. Azt is hallottam, hogy Sakura ébreszti rá Narutot arra, hogy a valóság jobb, s elhozza a 4. köpenyét is Narutonak.
Naplózva
Kasumi
Újonc
*

« Válasz #539 Dátum: 13 jan 04, 16:14:35 »

Nemtudom sokmindent meg lehet-e tudni belőle, ésbocsi ha volt már, de találtam egy videot menmáról vagy kiről:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=JkYktxjlj-g
(nem biztos, hogy minden igaz belőle)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 44
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins