Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #225 Dátum: 12 júl 05, 23:09:46 » |
|
Találtam egy elég érdekes képet. Így készítenék a filmet? A képen, pont az a jelenet megy, amikor Kushina megöleli Narutot..*-* Bocsii, a link lemaradt xDDDDD http://images.saiyanisland.com/data/526/Naruto-Movie.jpgModerátor, Chakra: A két hsz egyesítve.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 09, 11:07:11 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #226 Dátum: 12 júl 05, 23:36:32 » |
|
De jóó. Az okos kis Japánok hogy szorgoskodnak.^^
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
Keva
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #227 Dátum: 12 júl 07, 12:07:25 » |
|
Éppenséggel ha az ötödik fej nő, akkor az lehet Shizune is, mert Tsunade és Shizune is ént cserélt. Persze ezt csak erre a képre alapozom: http://images.saiyanisland.com/showphoto.php?photo=9911
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #228 Dátum: 12 júl 07, 12:17:00 » |
|
Nő, mindenképpen nő. Ha kinagyítom azt a képet, akkor én azt mondom, hogy vagy tsunade vagy sakura.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #230 Dátum: 12 júl 11, 18:53:36 » |
|
Te Jóó Isten...xdd Háát ez sokkolt először is mi van Kiba fején.?? másodszor mi ez a pucérkodás,? jó jó tudom h fürdőbe vannak (gondolom) de akkor is...xd
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #232 Dátum: 12 júl 11, 22:34:04 » |
|
Az igen xD Kiba-t ugy látom nem fogják kímélnii.xDD De sztem az valami macska "fül" szerű sapka lehet xD Szegény Naruto elkezdhet futni az életéért..HINATA BEDURVULT!!
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #233 Dátum: 12 júl 13, 01:34:50 » |
|
Itt van a film SD-s chibi mini trailere http://www.youtube.com/watch?v=cyd0vaRoVsw&feature=player_embeddedTovábbá egy aranyos családi kép színesben
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 13, 01:40:34 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #234 Dátum: 12 júl 13, 02:47:42 » |
|
Hehe. Ők is várják a movie-t. Biztos, hogy ütős lesz. A kép meg nagyon aranyos..:3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #235 Dátum: 12 júl 14, 14:59:45 » |
|
Csak nézzétek meg a road to ninjas plakátot...Hinatából Ino lett,és ráfog nyomulni Narutóra mint ahogy ino sasukéra,naruto a szülei meg sakura kivételével mindenki másik személyiségü lesz ahogy a plakáton van... Kakashiból lesz Gai,Shinobol choji,Kibából Shikamaru ,Hinatából Ino az öltözékén is látszik...És az összes többi szereplő is a másik személyiségét kapja csak azok akiket felsoroltam ,azok nem... (sztem) Ez a látottakat is megmagyarázná.Lehet hogy szösz megkapja Naruto személyiségét,mivel Sakurának veri magát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 15:06:30 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #237 Dátum: 12 júl 15, 17:54:34 » |
|
Haha Itachi 178 cm xD...oohh...Akkor ez már a háború vége fele játszodhat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #238 Dátum: 12 júl 15, 18:58:43 » |
|
Most, hogy nézem Naruto elég alacsony xD Itachi fél fejjel nagyobb nála Oo (de Minatotol még mindig nem magasabb Itachi ) Sai-nak annyira szeretem azt a sapkáját Olyan jól áll neki. És végre láthatjuk az Asuma picit is. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem sokkal jobban tetszik Sakurának a haja, hogyha fel van fogva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #239 Dátum: 12 júl 15, 19:02:44 » |
|
Talán azért mert a filmben már figyel rá sasuke,sőt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|