Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #180 Dátum: 12 jún 26, 19:15:23 » |
|
Az is lehet, hogy Amaterasu helyett az Amaterasu-kardot nyomná a fejébe. Érdekes lesz, tekintve hogy ennek a Sasukénak köze nem lesz az MS-hez.. bár legalább tud vigyorogni, az is valami. Hinata pedig ijesztő abban a videóban. O_O Na vele nem találkoznék 1 sötét sikátorban. x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #181 Dátum: 12 jún 26, 19:24:19 » |
|
Tényleg szerintem Naruto átmegy egy másik forditott dimenzióba,és ott minden a valóságnak a fordítottja... Úgyis tudjátok hogy akkor mi lenne ...Ez megmagyarázza a virágot adó szöcskét stb...De lehet hogy Narutoból nem lesz 2 mivel csak ő ment át egyedül ebbe a forditott világba. Én ezt eltudom képzelni,sőt a látottak alapján elég reálisnak tartom a dolgot. De viszont ,az meg nem stimmel hogy mért akarja Madara a fordított világban a kyuubit ,hogyha mindenki megváltozott és az ellentétje lett... Vagy az még előtte volt?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 26, 19:27:47 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #183 Dátum: 12 jún 26, 20:33:38 » |
|
De az is lehet, hogy most a vicces személyisége lett a gonosz, a gonosz meg a vicces. Így ő mindenképp marad az eredeti.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Arisa-chan8
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #184 Dátum: 12 jún 26, 20:37:24 » |
|
Kicsit érdekes ész járás, de lehet benne valami. Akkor viszont többet fogjuk gonosznak, mint viccesnek látni. Akkor röhögnék, hogyha a nagy harc közben, mikor a gonosz, komoly énjére van szükség egyszer csak benyög egy viccet, mondván, most én-csere van xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #185 Dátum: 12 jún 26, 20:42:12 » |
|
Áá én csak poénnak szántam, vagyis hát. Igazából sztem nincs neki két énje, csak játszotta magát. De ki tudja? Vicces lenne az biztos.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #186 Dátum: 12 jún 27, 07:58:51 » |
|
... De lehet hogy Narutoból nem lesz 2 mivel csak ő ment át egyedül ebbe a forditott világba....
Ha a mi általunk ismert világból Naruto átkerül abba az "alternatív" világba, ahol szintén van egy Naruto, akkor abban az alternatív világban kettő Naruto lesz.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #187 Dátum: 12 jún 27, 08:05:21 » |
|
Igen ezt énis észrevettem hogy hülyeséget irtam ... de nem akartam már módositani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #188 Dátum: 12 jún 27, 15:27:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #189 Dátum: 12 jún 27, 19:07:25 » |
|
Sai nagyon aranyos szerintem. :3 Gai meg hááát őőő..xdd arra nagyok kiváncsi hogyha Gai ilyen akkor vajon Kakashi lett a túlbuzgó.?
|
|
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #190 Dátum: 12 jún 27, 19:22:00 » |
|
Gai-ból Gay lett Annyit mondogatjuk ezeket a forditott cuccokat,hogy lehet hogy semmisem igaz belőle.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 19:22:47 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #191 Dátum: 12 jún 27, 19:28:43 » |
|
Nem feltétlenül fordított, vagyis nem tudom, sztem ilyen fordított párok vannak. Pl.: shizune-tsunade, naruto-sasuke, kakashi meg talán gai-al.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #192 Dátum: 12 jún 27, 19:39:51 » |
|
Naruto-Sasuke.? Hát ezért remélem Naruto-ból nem lesz valami bosszúálló...:DD az maradjon csak a Kis Szöcske.. báár ez az 'új' nagyon bejön.. ( pedig annyira 'Szászke' ellenes vagyok hogy csak na.. )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 19:41:24 írta Hitsugaya-fangirl:) »
|
Naplózva
|
Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #193 Dátum: 12 jún 27, 20:35:44 » |
|
Hát azt abból következtettem, hogy most naruto helyett szöcske fut sakura után. És megeshet, hogy nem csak a szerelmi életben. A másik narutoról nincs infónk, gondolom nem akarják lelőni a poént, hogy kettő van, nomeg nem is biztos, hogy kettő van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #194 Dátum: 12 jún 27, 20:44:45 » |
|
De azért ilyen szinten nem futott Naruto Sakura után.! :DD !szerintem! Ebben több érzelmi szál lesz mint az egész Naruto-ban összesen..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|