24 nov 23, 21:40:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 44
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Shippuuden 6. mozi  (Megtekintve 164588 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Aizen
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #180 Dátum: 12 jún 26, 19:15:23 »

Az is lehet, hogy Amaterasu helyett az Amaterasu-kardot nyomná a fejébe. ikszdé
Érdekes lesz, tekintve hogy ennek a Sasukénak köze nem lesz az MS-hez.. bár legalább tud vigyorogni, az is valami. ikszdé

Hinata pedig ijesztő abban a videóban. O_O Na vele nem találkoznék 1 sötét sikátorban. x)
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #181 Dátum: 12 jún 26, 19:24:19 »

Tényleg szerintem Naruto átmegy egy másik forditott dimenzióba,és ott minden a valóságnak a fordítottja...
Úgyis tudjátok hogy akkor mi lenne Mosolyog...Ez megmagyarázza a virágot adó szöcskét stb...De lehet hogy Narutoból nem lesz 2 mivel csak ő ment át egyedül ebbe a forditott világba.
Én ezt eltudom képzelni,sőt a látottak alapján elég reálisnak tartom a dolgot. Gondolkozik
De viszont ,az meg nem stimmel hogy mért akarja Madara a fordított világban a kyuubit ,hogyha mindenki megváltozott és az ellentétje lett...
Vagy az még előtte volt?
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 26, 19:27:47 írta dreamfolow » Naplózva

Arisa-chan8
Gennin
*

« Válasz #182 Dátum: 12 jún 26, 20:21:42 »

Jah itt szinte mindenki ellentéte önmagának, Sakuráról nem tudom h most is bolondul-e szászkeért vagy sem.
Itt a válasz, legalábbis ahogy valaki elképzelte:  ikszdé http://th00.deviantart.net/fs71/PRE/f/2012/178/5/2/sasuke_proposal_by_goldcoinsuperstar-d552fc0.png

Lehet Tobi-boy is az eredeti, vagy ő annyira romlott, hogy már egy fordított világ se tud vele mit kezdeni.
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #183 Dátum: 12 jún 26, 20:33:38 »

De az is lehet, hogy most a vicces személyisége lett a gonosz, a gonosz meg a vicces. ikszdé Így ő mindenképp marad az eredeti.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Arisa-chan8
Gennin
*

« Válasz #184 Dátum: 12 jún 26, 20:37:24 »

Gondolkozik Kicsit érdekes ész járás, de lehet benne valami. Akkor viszont többet fogjuk gonosznak, mint viccesnek látni. Akkor röhögnék, hogyha a nagy harc közben, mikor a gonosz, komoly énjére van szükség egyszer csak benyög egy viccet, mondván, most én-csere van xD
Naplózva
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #185 Dátum: 12 jún 26, 20:42:12 »

Áá ikszdé én csak poénnak szántam, vagyis hát. Igazából sztem nincs neki két énje, csak játszotta magát. De ki tudja? Vicces lenne az biztos.
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #186 Dátum: 12 jún 27, 07:58:51 »

... De lehet hogy Narutoból nem lesz 2 mivel csak ő ment át egyedül ebbe a forditott világba....

Ha a mi általunk ismert világból Naruto átkerül abba az "alternatív" világba, ahol szintén van egy Naruto, akkor abban az alternatív világban kettő Naruto lesz.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #187 Dátum: 12 jún 27, 08:05:21 »

Igen ezt énis észrevettem hogy hülyeséget irtam ... Technikai KO de nem akartam már módositani.  smirksweat
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #188 Dátum: 12 jún 27, 15:27:48 »

Új karakter képek, egy da Vinci kórban szenvedő Sai és egy motiválatlan Gai... hova fokozzák még??ikszdé
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m6a224g0mN1r7kk7io1_1280.jpg
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6a224g0mN1r7kk7io2_1280.jpg
Naplózva
Hitsugaya-fangirl:)
Chuunin
*

« Válasz #189 Dátum: 12 jún 27, 19:07:25 »

Sai nagyon aranyos szerintem. :3
Gai meg hááát őőő..xdd
arra nagyok kiváncsi hogyha Gai ilyen akkor vajon Kakashi lett a túlbuzgó.?  ikszdé
Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Caring for your friends is more important than the rules". ~Kakashi Hatake
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #190 Dátum: 12 jún 27, 19:22:00 »

Gai-ból Gay lett  ikszdé
Annyit mondogatjuk ezeket a forditott cuccokat,hogy lehet hogy semmisem igaz belőle.
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 19:22:47 írta dreamfolow » Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #191 Dátum: 12 jún 27, 19:28:43 »

Nem feltétlenül fordított, vagyis nem tudom, sztem ilyen fordított párok vannak. Pl.: shizune-tsunade, naruto-sasuke, kakashi meg talán gai-al.
Naplózva

Chuunin
*

« Válasz #192 Dátum: 12 jún 27, 19:39:51 »

Naruto-Sasuke.? Nevet
Hát ezért remélem Naruto-ból nem lesz valami bosszúálló...:DD
az maradjon csak a Kis Szöcske..Nevet báár ez az 'új' nagyon bejön..Nevet  bow
( pedig annyira 'Szászke' ellenes vagyok hogy csak na..Pirul )
« Utoljára szerkesztve: 12 jún 27, 19:41:24 írta Hitsugaya-fangirl:) » Naplózva

Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #193 Dátum: 12 jún 27, 20:35:44 »

Hát azt abból következtettem, hogy most naruto helyett szöcske fut sakura után. És megeshet, hogy nem csak a szerelmi életben. A másik narutoról nincs infónk, gondolom nem akarják lelőni a poént, hogy kettő van, nomeg nem is biztos, hogy kettő van. ikszdé
Naplózva

Chuunin
*

« Válasz #194 Dátum: 12 jún 27, 20:44:45 »

De azért ilyen szinten nem futott Naruto Sakura után.! :DD !szerintem!
Ebben több érzelmi szál lesz mint az egész Naruto-ban összesen.. Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 44
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins